Početna strana > Kuhinja Marles - Creativ

Kuhinja Marles - Creativ


S nagoveštajem budućnosti

Ne, dan nije isti danu. Svako vrieme ima svoj izgled, svoje dodire, svoje oblike. Ko gleda napred taj traži nove izazove i nove spoznaje. I u domaćoj kuhinji! S drukčijim razmeštajem, s kreativnim pristupima, s novim kombinacijama otvaramo vrata budućnosti. Kuhinje Creative obeležava nagoveštaj novih vremena.  
 

Selena bela
Svetla kuhinja omogućava užitke s poigravanjem sa svetlošću. U sjajnoj belini odražavaju se trodimenzionalne ivice aluminijumskog nagoveštaja. Beli elementi dostupna su stranica prestiža.
 

Selena macasser
Izgled raskošne strukture drveta macasser potpuno menja karakter kuhinje. Horizonti egzotike stvaraju uzorak koji poziva na nove doživljaje. Elementi ove izrade mogu se proizvoljno kombinovati sa ostalim variajntama boja kuhinje Selene.
 

Selena crvena
Kuhinja, koja zrači u nijansi crvenog sunca zajedno s površinama i izgledom egzotičnog drveta svaki dan iznova omogućava da se svojim osećajima preselite u sanjane tople krajeve.
 

Selena siva
Crveni elementi dobijaju nova značenja u kombinaciji sa smirenim i elegantnim sivilom. Crvena uznemiruje, siva smiruje. Zajedno stvaraju prostor gde je sve moguće.
 

Sibila apricot
Udubljene aluminijske ručke nagoveštavaj su novih vremena. Modernost kuhinje još više naglašavaju kombinacije sive boje i boje kajsije kao i dodatci koji svojim izgledom brezinog drveta u kuhinju donosi nove ideje.
 

Sibila plava
Uživanje kod kuće u kuhinji, punoj dokaza novog stvaralaštva: s drukčijim horizontalama i oblinama, sa osećajem otvorenosti. Ko želi može je celu ogrnuti u svetlo plavetnilo neba.
 

Anaia
Svetli nagoveštaji drveta javora zajedno sa zelenim odrazima staklenih površina stvaraju novu i prirodnu svežinu kuhinje.
 

Orhideja jubilee
Ispunjene želje kućne atmosfere temelje se na povezanost različitosti. Dodir drveta, čar metala, igra svetlosti osvaja na prvi pogled, nova organizovanosti unutrašnjosti i sve sledeće ...
 

Rena breza
Priroda stvara hiljade privlačnosti. U strukturama svetle breze susreću se izazovi kućne atmosfere. Pravi im okvir daju dodiri zaobljenosti i komadići crvene ili sive obojenosti.
 

Luna žuta
Može biti sunčano kad god to želite. Energiju najlepših dana mogu čuvati prostranije pregradei.
 

Luna plava
Mudro se poigrati bojama. Plavetnilo koja se odražava u staklu i aluminijumu pobuđuje nove snove.
 

 

vrh strane