Početna strana > Kuhinje Gorenje

KUHINJE GORENJE

Veliki broj kuhinja smo već opremili i mnoge ukuse i zahteve zadovoljili. Velike i male, moderne i klasične, jednostavne i zahtevne... Svaka je urađena po meri, svaka je odraz želja i zahteva naših kupaca.

Naša filozofija
U prodajnim objektima Tehnomanije postoji uigrana ekipa stručnjaka, koja će kupcima pomoći da dođu do kuhinje kakva im  je potrebna i koja odgovara njihovom ukusu. Veliku pažnju poklanjamo željama kupaca, jer svaki pojedinac traži drugačiji pristup. Naši stručnjaci će nacrtati idealan raspored elemenata, predložiti prave materijale, uz njihovu pomoć ćete uskladiti boje. Svaki odabrani element će se, precizno i po meri kupaca, proizvesti u fabrici kuhinja i nameštaja Gorenje u Sloveniji. Na kraju ćemo kuhinju dopremiti kod kupca i ugraditi je.

Upravo mogućnost da posao završimo u celini, naša je velika prednost. Imamo najsavremeniju, kompjuterski vođenu proizvodnju, koja odgovara evropskim standardima kontrole kvaliteta. Gorenje kuhinje pružaju širok izbor različitih elemenata, koji korisniku daju neograničene mogućnosti kombinovanja. Danas nudimo preko 150 različitih modela kuhinja, u preko 300 različitih kombinacija boja, a paleta se iz godine u godinu širi. Materijal, od kojeg se kuhinje izrađuju, pažljivo je odabran. U obzir dolaze samo kvalitetno drvo, furnir ili iveral. Kvalitet naših kuhinja potvrđuje i 2-godišnja garancija, najduža na našem tržištu. Akcenat je stavljen na površinsku obradu proizvoda, da bi bili otporni na vlagu, više temperature i prisustvo agresivnih sredstava za čišćenje. O kvalitetu kuhinja Gorenje ili Marles svedoče iskustva mnogobrojnih domaćinstava, koja ih koriste dugi niz godina.

Glavni prodajni argumenti:

  • kvalitetne kuhinje renomiranih proizvođača Gorenje i Marles
  • stručno projektovanje po Vašim željama
  • izrada konačnog projekta i besplatna završna merenja
  • besplatna montaža i dostava u roku
  • prilikom poručivanja, avansna uplata samo 30%
  • 2 godine garancije

 

Na slici je prikazan tipski sastav kuhinje sa cenama:

Kuhinja DELTA MTC         235,045 din
Kuhinja SIGMA GRAFIT    216,400 din
Kuhinja ROMA                 252,250 din 

 

Kuhinje Gorenje


MODERN

Inovativnost. Savremenost. Drskost.
Potrebno je samo malo sveže drskosti kako bi se poznate stvari promenile u nove životne strasti. Potrebna je samo mala razlika u razumevanju da bi pregršt novih želja zaživelo i postalo središnji prostor za prva originalna postignuća, za nebrojene nove spoznaje i za najlepša druženja. Među čistim linijama novih oblika, među inovativnim kombinacijama različitih materijala, među originalnim potezima ostvarivanja zamisli. U kuhinjama koje to omogućavaju, s lakoćom možete ostvariti svaki dan po svojoj meri…


FAMILIAR

Pouzdanost. Kvalitet. Poverenje.
Potrebno je puno gledanja oči u oči kako bismo saznalii ne samo to kako jedan drugoga vidimo već i to šta nas zbližava, šta nas veseli, šta volimo i čime možemo iznenaditi jedan drugoga. Osećaj pouzdanog trajanja je osnova svim bezbrojnim razigranim kombinacijama. Omogućavaju ga promišljene pojedinosti, nijanse boje, sve te male stvari koje se mogu upotrebiti na bilo koji nama poznati način. Pa i onda, kada te u njoj okružuju na prvi pogled tako poznati predmeti, u kuhinji ima dovoljno mesta za verovanje u vlastite instinkte i snagu.


CLASSIC

Dragocenost drveta. Tradicija. Toplina.
Potrebno je puno dodira prirode da bismo postali svesni njene čudesne lepote. A treba nam i puno samopouzdanja da možemo u jednostavnim uspomenama na nekadašnje dane otkriti najvažnije želje sadašnjosti, zajedno doživljavati toplinu doma, osetiti u njemu čvrsto sklonište, spoznati tajanstvenu povezanost trenutaka koji stvaraju utisak da vreme teče drugačije.
Plemenite impresije drveta daju kuhinji, zajedno s elegantnim oblicima, utisak prave raskoši doma.

 

    Kvalitet u detaljima

    Radne ploče

    Program kuhinjskih vrata

 
Radno vreme promotera/projektanta:

Prva i treća sedmica u mesecu
sreda i četvrtak: 12h - 19h
subota: 10h - 15h

Druga i četvrta sedmica u mesecu
ponedeljak, utorak i petak: 12h - 19h
 

Za sve vrste informacija možete se javiti na telefon 011/3629-175
ili nas posetite u City Store, Sarajevska 66 u Beogradu.

vrh strane