Početna strana > Novosti > BREND LIDER 2012. u oblasti elektronske trgovine u regionu JIE

BREND LIDER 2012. u oblasti elektronske trgovine u regionu JIE

02.06.2012.

 

29.-og maja tekuće godine održan je poslovni događaj pod nazivom 8. Brend Konferencije ”Međunarodna saradnja, investicije, izvoz, i nova tržišta”. Glavne teme ovog poslovnog događaja bile su: unapređenje privredne saradnje, privlačenje novih direktnih investicija, izvori finanasiranja inovativnih i razvojnih projekata, pronalaženje novih tržišta za plasman usluga i proizvoda. Vodeći međunarodni, regionalni i domaći privredni subjekti (EU, Rusije, Kine, Turske i Belorusje) imali su priliku da predstave svoje ideje i prenesu svoja iskustva i znanja u cilju otvaranja novih tržišnih mogućnosti i stvaranja novih vrednosti. 

I ove godine, tradicionalno, na 8. Brend Konferenciji, dodeljivane su brend nagrade najboljima iz Srbije i regiona JIE, iz više različitih oblasti sa ciljem isticanja privrednih uspeha koji svojim rezultatima i delovanjem označavaju strateški pravac tržišnog razvoja. 

 

Stručni kolegijum 8. Brend Konferencije, u skladu sa jedinstvenom tradicijom bavljenja brendingom i misijom promocije najboljih primera razvoja i tehnologija brendiranja, doneo odluku da specijalnu nagradu “BREND LiDER 2012 u oblasti elektronske trgovine u regionu JiE” 8. Brend Konferencije.

Snažna prepoznatljivost Brenda, vodeća tržišna pozicija, visok stepen zadovoljstva potrošača, odlična komunikacija i imidž u stručnoj i široj javnosti, pozitivan razvojni trend poslovanja, pozitivna energija, aktivna vest o društvenoj odgovornosti implementirana u poslovnu filosofiju i doprinos u jačanju poslovnog ambijenta i ukupnog nacionalnog Brenda Srbije – osnovni su elementi odluke zbog kojih je  kompanija TEHNOMANIJA bila izabrana za ekskluzivnog  nosioca nagrade “BREND LIDER 2012 u oblasti elektronske trgovine u region JIE” 8. Brend Konferencije. Na ovaj način je kompanija Tehnomanija još jednom dokazala svoju tačnost, i ažurnost u poslovanju na tržištu, zbog čega je zaslužno nagrađena.

     Vaša Tehnomanija

 

 

 

vrh strane