Sve kategorije Down Arrow
Bela tehnika
Bela tehnika
Mali kućni aparati
Mali kućni aparati
Klime, grejanje i kvalitet vazduha
Klime, grejanje i kvalitet vazduha
Televizori, Audio i Video
Televizori, Audio i Video
Kompjuteri, hardware i kancelarijska oprema
Kompjuteri, hardware i kancelarijska oprema
Telefoni
Telefoni
Dronovi, foto-aparati, kamere
Dronovi, foto-aparati, kamere
Konzole i gaming
Konzole i gaming
Nega kose, tela i lica
Nega kose, tela i lica
Sport, razonoda i rekreacija
Sport, razonoda i rekreacija
Bebe i deca
Bebe i deca
Smart Home
Smart Home
Uradi sve sam
Uradi sve sam
Sve za kućne ljubimce
Sve za kućne ljubimce
Auto oprema
Auto oprema
Prati pošiljku
Trenutni status pošiljke
There is no tracking

Ukoliko imaš kreiranu porudžbinu, potrebno je da se uloguješ kako bi bila omogućena opcija da u svakom trenutku imaš uvid u kom je statusu tvoja pošiljka

Tehnomanija
Korpa
Empty cart

Tvoja korpa je prazna

  Sign In / RegisterWish ListFind a StoreHelp

  PRAVILA TEHNOMANIJA PREMIUM POGODNOSTI


  Tehnomanija d.o.o. Beograd želi da se zahvali svim potrošačima na lojalnosti i podršci tokom niza godina poslovanja i u cilju još bolje saradnje koju želimo da ostvarimo u budućnosti, pozivamo Vas da se prijavite za Tehnomanija premium pogodnosti.

  Prijavom za premium pogodnosti, potrošači imaju pravo na brojne pogodnosti prilikom i nakon kupovine. Detalji o pogodnostima dostupne su na zvaničnoj stranici programa.


  OPŠTA PRAVILA TEHNOMANIJA PROGRAMA PREMIUM POGODNOSTI

  U skladu sa Vašim potrebama i navikama, imate mogućnost da se putem online stranice prijavite za premium pogodnosti. Prilikom registracije na sajtu www.tehnomanija.rs, dovoljno je da imate registrovanu ličnu e-mail adresu kao uslov za pristupanje dostupnim premium pogodnostima. Potvrdom linka koji ćete dobiti od nas, verifikujete svoju saglasnost za pristup premium pogodnostima, nakon čega će Vaši podaci biti evidentirani u jedinstvenu bazu članova.

  Prijavom na korisnički nalog, nakon obavljene registracije, dostupne su Vam sve informacije u vezi ličnog naloga.

  Registracija za premium pogodnosti, bez odlaska u maloprodajni objekat, može se realizovati preko sledećeg linka.

  Ukoliko se interesujete za obradu i zaštitu Vaših podataka o ličnosti, kao člana programa premium pogodnosti, sve informacije su Vam dostupne u Politici privatnosti.


  KO SE MOŽE PRIJAVITI

  Za Tehnomanija premium pogodnosti može se prijaviti bilo koje punoletno lice sa prebivalištem u Republici Srbiji. Pravna lica i preduzetnici ne mogu se prijaviti za premium pogodnosti.


  BUDITE U TOKU SA NAJNOVIJIM PROMOCIJAMA

  Davanjem saglasnosti za premium pogodnosti usaglašavate se sa svim uslovima iz Politike privatnosti i pristajete da dobijate promotivne i informativne materijale Tehnomanije d.o.o. Beograd i njenih partnera namenjenih prijavljenim fizičkim licima.  DOSTUPNI BENEFITI ZA ČLANOVE TEHNOMANIJA PROGRAMA PREMIUM POGODNOSTI

  • Ekskluzivna ponuda – na raspolaganju su ekskluzivne jedinstvene akcijske ponude namenjene samo prijavljenim kupcima koje će biti dostupne više puta u toku jedne kalendarske godine.
  • Prvo za prve – ekskluzivna prodaja uređaja koji se tek plasiraju na tržište, gde prijavljeni imaju pravo prvenstva rezervacije uređaja, pre nego što bude dostupan u redovnoj prodaji.
  • Kupi i probaj – specijalna pogodnost za sve prijavljene, koji nakon obavljene kupovine putem online shop-a/Kontakt centra imaju pravo na odustanak od kupovine u periodu od 30 dana od momenta isporuke artikala.
  • Brzi prolaz – pozivanjem Kontakt centra svi prijavljeni imaju pravo prvenstva prilikom dobijanja prvog slobodnog agenta.
  • Zameni odmah – specijalna pogodnost ukoliko postoje određene poteškoće u radu kupljenog uređaja, gde prijavljeni za sve neispravne uređaje čija je prodajna vrednost do 10.000 rsd mogu dobiti odmah razduženje na licu mesta u bilo kom maloprodajnom objektu, bez čekanja na utvrđivanje (ne)saobraznosti kroz standarni reklamacioni proces.

  USLOVI OSTVARENJA DOSTUPNIH BENEFITA

  • Ekskluzivna ponuda/Prvo za prve – unosom privatne e-mail adrese i davanjem saglasnosti za dostavljanje obaveštenja preko dostupnih kanala komunikacije, prilikom registracije za program premium pogodnosti, ispunjen je uslov za realizaciju benefita i dobijanja pravovremenih obaveštenja o dostupnim ekskluzivnim akcijskim ponudama.
  • Kupi i probaj – artikli kupljeni putem online shop-a/Kontakt centra, mogu biti vraćeni u periodu od 30 dana od momenta isporuke. Za realizaciju odustanka od kupovine, artikle je potrebno poslati na adrese navedene u Obrascu za odustanak od ugovora. Uslov za korišćenje usluge je da kupac bude prijavljen za Tehnomanija premium pogodnosti, u momentu kupovine artikla koji je predmet odustanka. Za realizaciju povrata, u okviru benefita "Kupi i probaj", potrebno je da artiklli koji se vraćaju budu ispravni, kompletni, bez fizičkih oštećenja i spakovani u originalnu ambalažu (izuzetak predstavljaju uređaji sa blister pakovanjem).
   Usluga se može maksimalno iskoristiti dva puta u toku jednog meseca.
   Tehnomanija d.o.o. Beograd izvršiće povrat novčanih sredstava koristeći ista sredstva plaćanja koja su korišćena i prilikom kupovine.
  • Brzi prolaz – u cilju realizacije usluge i dobijanja prioriteta poziva prilikom pozivanja Kontakt centra, potrebno je prilikom registracije osim e-mail adrese uneti i kontakt telefon koji će biti evidentiran na korisničkom nalogu kupca.
  • Zameni odmah – zamena svih neispravnih artikla bez sprovođenja reklamacionog postupka dostupna je prijavljenim kupcima za sve artikle, u periodu od 6 (šest) meseci od dana kupovine, obavljene u bilo kom maloprodajnom objektu, odnosno putem sajta ili Kontakt centra, koji su spakovani u originalnu ambalažu i neoštećeni.

  DO KADA TRAJE PRIJAVA

  Status prijavljenog za Tehnomanija programa premium pogodnosti može trajati dokle god ne povučete svoju datu saglasnost. Odjavu možete izvršiti na vašem nalogu na sajtu Tehnomanija u delu Moji lični podaci ili klikom na dugme Unsubscribe u bilo kom mail-u koji je prosleđen od Tehnomanije d.o.o. Beograd.

  U izuzetnim slučajevima, Tehnomanija d.o.o. Beograd zadržava pravo da prema sopstvenoj proceni i bez prethodne najave isključi iz prijave bilo kog korisnika ili prestane da sprovodi program premium pogodnosti. Tehnomanija d.o.o. nije obavezna da obrazloži svoju odluku o isključenju korisnika.


  ZLOUPOTREBA PRIJAVE

  Svaka povreda opisanih pravila može imati za posledicu isklučenje iz Tehnomanija programa premium pogodnosti, a u slučaju nastanka štete i pravo na nadoknadu iste.

  Tehnomanija d.o.o. Beograd zadržava pravo da promeni navedena pravila, a prijavljeni za premium pogodnosti će uvek moći da se informišu na sajtu o važećim pravilima, benefitima i uslovima.