Sve kategorije Down Arrow
IT Shop
IT Shop
Bela tehnika
Bela tehnika
Mali kućni aparati
Mali kućni aparati
Klime, grejanje i kvalitet vazduha
Klime, grejanje i kvalitet vazduha
Televizori, Audio i Video
Televizori, Audio i Video
Telefoni
Telefoni
Dronovi, foto-aparati, kamere
Dronovi, foto-aparati, kamere
Konzole i gaming
Konzole i gaming
Nega kose, tela i lica
Nega kose, tela i lica
Sport, razonoda i rekreacija
Sport, razonoda i rekreacija
Bebe i deca
Bebe i deca
Smart Home
Smart Home
Uradi sve sam
Uradi sve sam
Sve za kućne ljubimce
Sve za kućne ljubimce
Auto-oprema
Auto-oprema
Prati pošiljku
Trenutni status pošiljke
There is no tracking

Ukoliko imaš kreiranu porudžbinu, potrebno je da se uloguješ kako bi bila omogućena opcija da u svakom trenutku imaš uvid u kom je statusu tvoja pošiljka

Tehnomanija
Korpa
Empty cart

Tvoja korpa je prazna

  Sign In / RegisterWish ListFind a StoreHelp

  Pravila učestvovanja

  Organizator dodeljivanja promo kodova sa specijalnim benefitima povodom kampanje Back to school Tehnomanije (u daljem tekstu: “Dodela promo kodova uz prijavu”) je Tehnomanija d.o.o. sa sedištem u Beogradu, Bulevar Milutina Milankovića 7v, PIB:100416234, MB: 17233041 (u daljem tekstu: “Organizator”). Dodela promo kodova uz prijavu se vrši u svrhu promocije poslovnih aktivnosti Organizatora i u svrhe obaveštavanja o marketinškim uslugama i proizvodima.

  Učestvovanjem u dodeli promo kodova uz prijavu potvrđujete da ste saglasni na ustupanje svojih ličnih podataka privrednom društvu Tehnomanija d.o.o. Beograd.

  Pravila dodele promo kodova uz prijavu (u daljem tekstu: “Pravila”) će biti objavljena u okviru sajta www.tehnomanija.rs

  1. PRAVO UČESTVOVANJA

  Dodela promo kodova uz prijavu je otvorena za fizička lica koja su državljani Republike Srbije, imaju prijavljeno prebivalište i nalaze se na teritoriji Republike Srbije (u daljem tekstu: „Učesnici“). U slučaju da je poklon osvojilo maloletno lice, ukoliko fizički preuzima poklon, prilikom dodele uređaja mora doći u prisustvu zakonskog zastupnika sa ličnom ispravom. Ukoliko učesnik dodele promo kodova uz prijavu ne postupi po ovim obavezama, odnosno ne pruži potrebne podatke za slanje nagrade na kućnu adresu ili za lično preuzimanje poklon uređaja, Organizator nije u obavezi da mu dodeli poklon uređaj.

  Zaposleni i članovi uže porodice zaposlenih kod Organizatora ili bilo koja druga osoba povezana sa ovom dodelom promo kodova uz prijavu, ne mogu učestvovati. Učesnici dodele promo kodova uz prijavu ne mogu biti pravna lica.

  2. TRAJANJE DODELE PROMO KODOVA UZ PRIJAVU

  Dodela promo kodova uz prijavu će biti dostupna na sajtu www.tehnomanija.rs u periodu od 16.08.2022. godine do 04.09.2022. zaključno sa 23:59 časova.

  3. KAKO UČESTVOVATI?

  Dolaskom na sajt www.tehnomanija.rs, nakon klika na postavljenu animaciju, podatke na dodeli promo kodova uz prijavu može ostavititi svako fizičko lice. Na prijavi, fizičko lice ostavlja podatake:

  • ● Ime i prezime,
  • ● Grad
  • ● E-mail adresa,
  • ● Broj telefona

  I daje saglasnost za sledeće:

  • 1. Prijavljujem se za obaveštenja povodom akcije (prijavom dajete saglasnost za kampanje Back to school putem upisanih podataka)
  • 2. Slažem se sa Tehnomanija Politikom privatnosti, kao i sa tim da Tehnomanija sačuva moje lične podatke
  • 3. Želim da dobijam obaveštenja o daljim aktuelnim ponudama i promocijama putem e-mail-a
  • 4. Želim da me kontaktirate i dostavljate obaveštenja o daljim aktuelnim ponudama i promocijama putem broja/brojeva telefona

  4. ODABIR DOBITNIKA POKLONA

  Cilj dodele promo kodova uz prijavu je promocija poslovnih aktivnosti Organizatora i kreiranje specijalne baze kupaca u svrhu slanja informacija o specijalnim akcijama i benefitima.

  Svako prijavljeno fizičko lice dobija nagradu u vidu promo koda (popust na kupovinu) ili dobija poklon uređaj). Promo kod u vidu popusta na kupovinu može se iskoristiti isključivo za kupovinu na online prodavnici, ne i u maloprodajnim objektima Tehnomanije. Nagrađeni u vidu poklon uređaja, potrebno je da nakon dobijanja e-mail obaveštenja o osvojenoj nagradi, dostave na e-mail [email protected] neophodne podatke za kontaktiranje i dogovor u vezi preuzimanja poklona. Podaci koje nagrađeni treba da dostavi su: ime, prezime, e-mail adresa i broj telefona.

  5. NAGRAĐIVANJE

  Fond nagrađivanja prijavljenih se sastoji od 20000 promo kodova u vrednosti 1.000rsd, a koje mogu iskoristiti za kupovinu na sajtu tehnomanija.rs za iznos kupovine preko 10.000rsd i 28 poklon uređaja.

  Nagrade u vidu promo koda, prijavljeni će moći da iskoriste isključivo za kupovinu na online prodavnici Tehnomanije najkasnije do 04.09.2022. godine.

  Svaki dodeljen promo sa popustom kod se može iskoristiti samo za jednu kupovinu. Prilikom jedne kupovine može se iskoristiti samo jedan promo kod. Iznos promo koda se primenjuje na ukupan iznos kupovine. Napomena: promo kod sa popustom ne važi u slučaju odabira načina plaćanja Web kredit, već važi isključivo za plaćanja plaćanje pozećem, prenos na račun, platnom karticom ili IPS.

  Za svaki promo kod je definisan minimalni iznos kupovine na kojoj se može popust primeniti.

  Nagrade u vidu poklon uređaja će dobitnicima biti dostavljene na način, u vreme i na lokaciji dogovorenoj prilikom kontaktiranja od strane Organizatora. Dobitnici nagrade u vidu poklon uređaja će biti kontaktirani putem telefona. Kada Organizator kontaktira Dobitnika, dužan je da dostavi sledeće podatke: ime, prezime, broj telefona, JMBG u slučaju vrednosti dobijene nagrade veće od 14.480rsd, dodeljen promo kod i adresu za isporuku (ulica, broj, broj stana i sprat), grad/mesto i poštanski broj ukoliko je dogovor da se Dobitniku dostavi na adresu. Navedeni podaci koje će Učesnik dati prilikom telefonskog poziva biće obrađivani isključivo u skladu sa propisima o zaštiti ličnih podataka, u svrhu sprovođenja dodele nagrade. Ukoliko nagrađeni u vidu poklon uređaja ne dostavi tražene podatke ili su podaci neispravni, nagrada neće biti dodeljena.

  Organizator snosi sve troškove nastale po osnovu poreza.

  Učesnici će biti diskvalifikovani iz dodele promo kodova uz prijavu ukoliko koriste lažne lične podatke, E-mail adrese, kako bi učestvovali u dodeli promo kodova uz prijavu. Lažnim profilima će se smatrati svi oni za koje postoji razumna sumnja da su kreirani isključivo u svrhe učestvovanja u dodeli promo kodova uz prijavu. Razlozi uključuju, ali nisu ograničeni na: neodgovaranje na direktni upit u roku od 24 sata, korišćenje bilo kakve vrste kompjuterskog koda, virusa, ili bilo čega što može ometati, onemogućiti, naneti štetu ili zloupotrebiti pravila dodele promo kodova uz prijavu. Organizator može prema sopstvenoj diskreciji diskvalifikovati svakog Učesnika ukoliko ustanovi razumnu sumnju da koristi lažne podatke ili na drugi način krši pravila, kako bi učestvovao u dodeli promo kodova uz prijavu.

  Učesnici nemaju pravo da zahtevaju drugačije nagrade ili nagrade u većim količinama od onih koje su navedene u ovim Pravilima. Nagrada se ne može zameniti za novac, druge proizvode ili usluge. Ukoliko dobitnik iz bilo kojeg razloga odbije uručenje nagrade, nagrada će biti dodeljena sledećem plasiranom učesniku. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obaveze Organizatora dodele promo kodova uz prijavu prema dobitnicima.

  Organizator se ni pod kojim uslovima i ni na koji način neće smatrati odgovornim za kašnjenje, promene, smetnje, prekide, diverzije ili zamene, nedostupnost nagrade(a) zbog državnih praznika ili drugih okolnosti koje mogu uticati na dostupnost ili uživanje nagrada, niti za bilo kakav postupak ili propust nastao korišćenjem bilo kakvog oblika transporta koji su uključeni u nagradu(e). Organizator neće snositi odgovornost ukoliko neispunjenje obaveza proizlazi iz razloga više sile, niti ukoliko dostavljanje nagrade nije bilo moguće jer su podaci koje je Učesnik ostavio netačni.

  6. PUBLICITET I ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA

  Lični podaci koje Učesnici dodele promo kodova uz prijavu dobrovoljno dostave prilikom registracije za učestvovanje u dodeli promo kodova uz prijavu biće upotrebljeni za proveru, slanje nagrada, potvrdu da su primili nagradu u slučaju osvajanja iste, te u svrhe obaveštavanja o marketinškim uslugama i proizvodima. Učestvovanjem u dodeli promo kodova uz prijavu, Učesnici su saglasni da njihovi lični podaci budu.sakupljeni, razvrstavani, korišćeni, pohranjeni, obezbeđeni, I čuvani od strane Organizatora. Lični podaci Učesnika će biti obrađivani isključivo u skladu sa propisima o zaštiti ličnih podataka, u svrhu sprovođenja dodele promo kodova uz prijavu i u svrhe obaveštavanja o marketinškim uslugama i proizvodima, u meri koja je neophodna. Učesnici u svakom trenutku mogu zahtevati da im se omogući uvid u njihove lične podatke, kao i da zahtevaju njihovu dopunu, ispravku i brisanje odnosno mogu povući saglasnost za njihovu dalju obradu, slanjem takvog zahteva Organizatoru na adresu elektronske pošte [email protected]. Učesnik prihvata da korišćenje nekog od navedenih prava može imati za posledicu nemogućnost daljeg učestvovanja u dodeli promo kodova uz prijavu.

  Učesnici pristaju na ustupanje svojih ličnih podataka Organizatoru u svrhe obaveštavanja o marketinškim uslugama i proizvodima Učesnici će biti u potpunosti odgovorni za istinitost i tačnost informacija i podataka koje dostavljaju.

  Organizator obaveštava Učesnike da će njihovi lični podaci koje oni dobrovoljno dostave biti uneti u bazu za marketinške kampanje i obaveštenja putem unetih podataka i oni će biti u vlasništvu Organizatora. Organizator se obavezuje da ispuni svoje obaveze kako bi lični podaci ostali poverljivi i svoju dužnost čuvanja ličnih podataka, kao i da će preuzeti potrebne mere u svrhu sprečavanja izmena, gubitaka ili neovlašćene obrade ili pristupa tim podacima, u svakom trenutku u skladu sa dostupnom tehnologijom. Pri tom se primenjuju najsavremenije organizacione, kadrovske i tehničke mere zaštite podataka od neovlašćenog pristupa.

  Lični podaci će biti sakupljeni, razvrstavani, analizirani, korišćeni, pohranjeni, obezbeđeni, čuvani od strane ovlašćenih lica zaposlenih kod Organizatora u sektoru marketinga, na način propisan pozitivnim propisima Republike Srbije koji uređuju zaštitu ličnih podataka i neće biti prosleđivani trećim licima.

  Učesnici mogu uputiti bilo kakvo pitanje vezano za dodelu promo kodova uz prijavu na adresu elektronske pošte [email protected].

  7. ODRICANJE OD JEMSTVA I OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

  Ni u jednom slučaju Organizator ili bilo koja treća osoba, ili subjekt uključen u pružanje usluga hostinga, izradu, stvaranje ili distribuciju internet stranice, neće se smatrati odgovornom za bilo kakve direktne, indirektne, slučajne, posebne ili posledične štete koje bi mogle nastati usled upotrebe ili nemogućnosti upotrebe web stranice ili usled učestvovanja u Kvizu ili na drugi način.

  8. OSTALO

  Za sve dodatne informacije možete da nam se obratite na telefon: 011/ 3-713-713, putem e-mail adrese [email protected] ili na adresu Bulevar Milutina Milankovića 7v, Beograd.