Sve kategorije Down Arrow
IT Shop
IT Shop
Bela tehnika
Bela tehnika
Mali kućni aparati
Mali kućni aparati
Klime, grejanje i kvalitet vazduha
Klime, grejanje i kvalitet vazduha
Televizori, Audio i Video
Televizori, Audio i Video
Telefoni
Telefoni
Dronovi, foto-aparati, kamere
Dronovi, foto-aparati, kamere
Konzole i gaming
Konzole i gaming
Nega kose, tela i lica
Nega kose, tela i lica
Sport, razonoda i rekreacija
Sport, razonoda i rekreacija
Bebe i deca
Bebe i deca
Smart Home
Smart Home
Uradi sve sam
Uradi sve sam
Sve za kućne ljubimce
Sve za kućne ljubimce
Auto-oprema
Auto-oprema
Prati pošiljku
Trenutni status pošiljke
There is no tracking

Ukoliko imaš kreiranu porudžbinu, potrebno je da se uloguješ kako bi bila omogućena opcija da u svakom trenutku imaš uvid u kom je statusu tvoja pošiljka

Tehnomanija
Korpa
Empty cart

Tvoja korpa je prazna

  Sign In / RegisterWish ListFind a StoreHelp

  Vrhunske klime sa inovativnim mogućnostima
  Hisense Inverter će učiniti da ti svaki dan bude prijatan

  Toplo i sunčano vreme, koje smo svi toliko priželjkivali, je konačno tu. Ujutru iz kreveta ustajemo raspoloženiji i rasterećeniji, odlasci u kancelariju nam više ne padaju tako teško, a usput još smišljamo kreativne ideje za nove poduhvate. Pored lepih vremenskih uslova, razlog našeg dobrog raspoloženja, motivisanosti i inspiracije leži i u prijatnosti našeg doma, koji nesumnjivo predstavlja naš stalni oslonac, mesto gde možemo biti opušteni i svoji.

  Kada uđemo u svoj dom, uvek bi trebalo da se osetimo rasterećeno, kao da su nas sve misli i tegobe momentalno napustile. Zato posebnu pažnju treba da obratimo na atmosferu i ambijent svog privatnog okruženja, gde nesmetano možemo udisati punim plućima i uživati u optimalnoj temperaturi. U tome nam nesumnjivo može pomoći Hisense Inverter Fresh Master Hi-Nano klima vrhunskog kvaliteta, koja će učiniti da se uvek osećamo zadovoljno u svojoj koži – saznaj i na koji način.

  Optimalna temperatura za besprekoran osećaj

  Uskoro nas očekuju visoke temperature, pa je potrebno da se svi na vreme pripremimo i svoje domove opremimo, tako da u njima možemo da se neprestano osećamo komforno i spokojno.

  Zamisli kako je napolju vrelo, a ti sediš na svom udobnom ležaju i na velikom ekranu gledaš omiljenu seriju, dok celu prostoriju hladi klima-uređaj kreiran po najnovijim tehnološkim standardima. Hisense Inverter Fresh Master Hi-Nano 12K - QF35XW0E je suptilan i sofisticiran model klime, sa sjajnim karakteristikama koje možeš prilagođavati u skladu sa svojim potrebama.

  Sa njom imaš mogućnost da tačno podesiš svoju idealnu temperaturu jer ima temperaturni opseg koji se pri grejanju kreće od -20 do 24°C, a pri hlađenju od -15 do 43°C. Automatskim pomeranjem horizontalnih usmerivača vazduha, obezbeđuje se optimalna distribucija i protok hladnog ili toplog vazduha u sva četiri smera. Jedinstvena Hisense tehnologija za distribuciju vazduha u zatvorenom prostoru ti pruža maksimalnu udobnost. Raskomoti se i sa porodicom i prijateljima uživaj u ultimativno prijatnoj atmosferi koja će spoljnu sparinu učiniti neosetnom .

  Perfektno rešenje za eliminisanje neprijatnih mirisa i virusa

  Poslednjih godina vazduh koji udišemo često može biti zaprljan, a dolaskom toplog vremena i vlažan. Hisense Inverter klima izvlači vlagu iz vazduha, ventilira i provetrava prostor u kome se nalazi. Jedna od njenih glavnih karakteristika je da poseduje Active Carbon Filter sa aktivnim ugljem koji pomoću čestica uklanja hemikalije, isparenja i duvanski dim, što ga čini perfektnim rešenjem za eliminisanje neprijatnih mirisa. Filter se veoma lako pere, pa te samo čišćenje neće opterećivati i dodatno zamarati.

  Zanimljivo je što Hisense klima ima inovativni Hi-Nano generator koji proizvodi veliki broj pozitivnih i negativnih jona – ona uspešno uklanja nevidljive bakterije i viruse koji se nalaze u vazduhu, među kojima je i virus grupa H1N1, koji se može ukloniti do 99%.

  Udahni svežinu i reci zbogom zagušljivom vazduhu! Sa Inverter Expert klimom radosno dočekaj sve one trenutke kad u potpunosti možeš da se opustiš i zaista dišeš punim plućima - uživaj sa svojim bližnjima u najboljim uslovima.

  Tiho, tiše, najtiše

  Koliko puta ti se desilo da treba da radiš ili želiš da se opustiš, gledaš film ili TV program, a od buke stare klime ne možeš da čuješ zvuk i svoje misli?

  Od sada to više ne mora da bude problem. Hisense Inverter poseduje režim tihog rada za koji je karakterističan nizak nivo buke koji može biti svega 19 dB. Zahvaljujući ovom režimu lako i brzo ćeš postići miran i ugodan ambijent za porodična okupljanja pred televizorom, kao i bilo kakve druge aktivnosti.

  Hisense Inverter odlikuju i druge praktične karakteristike koje će ti olakšati korišćenje - neke od njih su: turbo rad, pametna glasovna kontrola, zaštita od zamrzavanja, memorija pozicije usmerivača vazduha i mnoge druge, te se na ovu revolucionarnu klimu možeš u svakom trenutku osloniti!

  Pored modela Hisense Inverter Fresh Master Hi-Nano 12K - QF35XW0E, u Tehnomaniji možeš pronaći i druge Hisense klima-uređaje - Hisense Inverter Hi-Nano, kao i Hisense Inverter Expert Smart. Ovi kvalitetni uređaji elegantnog dizajna će te oduševiti svojim inovativnim mogućnostima - zato već danas oplemeni svoj, kao i život svoje porodice.

  Za više informacija o Hisense Inverter klimama, kao i ostalim uređajima iz naše široke ponude, poseti Tehnomanija.rs i Tehnomanija Facebook i Instagram stranice.