Sve kategorije Down Arrow
Bela tehnika
Bela tehnika
Mali kućni aparati
Mali kućni aparati
Televizori, Audio i Video
Televizori, Audio i Video
Telefoni
Telefoni
IT Shop
IT Shop
Klime, grejanje i kvalitet vazduha
Klime, grejanje i kvalitet vazduha
Dronovi, foto-aparati, kamere
Dronovi, foto-aparati, kamere
Konzole i gaming
Konzole i gaming
Nega kose, tela i lica
Nega kose, tela i lica
Sport, razonoda i rekreacija
Sport, razonoda i rekreacija
Bebe i deca
Bebe i deca
Smart Home
Smart Home
Uradi sve sam
Uradi sve sam
Sve za kućne ljubimce
Sve za kućne ljubimce
Auto-oprema
Auto-oprema
Prati pošiljku
Trenutni status pošiljke
There is no tracking

Ukoliko imaš kreiranu porudžbinu, potrebno je da se uloguješ kako bi bila omogućena opcija da u svakom trenutku imaš uvid u kom je statusu tvoja pošiljka

Tehnomanija
Korpa
Empty cart

Tvoja korpa je prazna

  Sign In / RegisterWish ListFind a Store
  Uporedi

  SAMSUNG Robot usisivač VR10M701HUW/GE, 80 W

  Šifra artikla:  VR10M701HUW/GE
  Id:  000000000001108560
  R
  Nema na stanju

  64.761  RSD

  Ušteda 7.771  RSD
  -12%
  56.990  RSD
  Web kredit opcija na 23 rate 3.001  RSD Vidi više
  • Robot
  • Full View Sensor 2.0
  • Kapacitet: 0,3 l
  • Snaga: 80 W
  LokacijaPronađi u prodavnici
  Opis proizvoda
  SAMSUNG robot usisivač VR10M701HUW/GE čisti i teško dostupna mesta. Dizajniran je tako da može da usisa i teško dostupne površine. Dovoljno je da unesete podatke, skenirate prostor i prepoznate prepreke.

  Moderan, sa visokim performansama Full View senzor 2.0 skenira i detektuje uske ili male prepreke na velikoj površini, usisava i površinu ispod nameštaja. Edge Clean Master čisti ivice i uglove efikasnije pomoću oštre četke koja se nalazi veoma blizu prednje strane usisivača. Kada dodirne zid, funkcija automatskog zatvaranja se spušta kako bi se stvorila prepreka koja pomaže prikupljanju veće količine prašine.

  Inteligencija kontroliše tip površine i stvara optimalnu snagu usisavanja. Kada se krećete na tepisima motor stvara više usisne snage da pokupi prašinu. CicloneForce obezbeđuje ekstremnu silu usisavanja dugo vremena. Ovo stvara moćnu centrifugalnu silu koja izvlači nečistoće i prašinu iz vazduha u spoljnu komoru. Dakle, očistite filter sa manjim stepenom začepljenja.

  Široka četkica brže i efikasnije čisti velike površine. Ima širinu od 290 mm, što je oko 42% veće od konvencionalnih četkica od 204 mm, pružajući čistiju površinu sa manje putovanja u kraćem vremenu. Sistem Visionari Mapping Plus pronalazi i upravlja mašinom duž optimalne rute za brzo čišćenje. Sa kamerom i senzorima digitalne kamere, ona prikazuje kuću i izračunava najefikasniju putanju.

  Poboljšani Easi Pass točkovi lako prevazilaze većinu prepreka, kao što su pragovi vrata, tako da će uređaj nastaviti da radi u Vašem odsustvu. Njegovo telo je na visini od 15 mm od zemlje, pa je malo verovatno da će ga zaglaviti bilo kakvom preprekom. Sa različitim načinima čišćenja možete odabrati najbolji način čišćenja u različitim situacijama. Ima 3 moda čišćenja, 3 vrste usisavanja, programske režime koje možete unapred podesiti do 7 puta nedeljno. Automatsko punjenje znači da kada se baterija isprazni, automatski se prebacuje na priključnu stanicu za punjenje. Kada se potpuno ponovo učita, vraća se na poslednju lokaciju i nastavlja čišćenje.
  Specifikacije