Sve kategorije Down Arrow
Bela tehnika
Bela tehnika
Mali kućni aparati
Mali kućni aparati
Klime, grejanje i kvalitet vazduha
Klime, grejanje i kvalitet vazduha
Televizori, Audio i Video
Televizori, Audio i Video
Kompjuteri, hardware i kancelarijska oprema
Kompjuteri, hardware i kancelarijska oprema
Telefoni
Telefoni
Dronovi, foto-aparati, kamere
Dronovi, foto-aparati, kamere
Konzole i gaming
Konzole i gaming
Nega kose, tela i lica
Nega kose, tela i lica
Sport, razonoda i rekreacija
Sport, razonoda i rekreacija
Bebe i deca
Bebe i deca
Smart Home
Smart Home
Uradi sve sam
Uradi sve sam
Sve za kućne ljubimce
Sve za kućne ljubimce
Auto oprema
Auto oprema
Prati pošiljku
Trenutni status pošiljke
There is no tracking

Ukoliko imaš kreiranu porudžbinu, potrebno je da se uloguješ kako bi bila omogućena opcija da u svakom trenutku imaš uvid u kom je statusu tvoja pošiljka

Tehnomanija
Korpa
Empty cart

Tvoja korpa je prazna

  Sign In / RegisterWish ListFind a StoreHelp
  Uporedi

  BenQ projektor MS-506

  Šifra artikla:  MS 506
  Id:  000000000001104121
  R
  Nema na stanju

  46.656  RSD

  Ušteda 4.666  RSD
  -10%
  41.990  RSD

  Akcija traje od 31.07.2022 do 01.09.2022

  Web kredit opcija na 24 rate 2.135  RSD Vidi više
  • DLP
  • 3200 lumens
  • SVGA (800 x 600)
  • 60"-120"/ 300' (Clear Focus/ Maximum)
  • 1.1:1 (Powered)
  • Computer In (D-sub 15pin) x 2 (Share with component) Monitor Out (D-sub 15pin) x 1 Composite Video In (RCA) x 1 S-Video In (Mini DIN 4pin) x 1 Audio In (M
  LokacijaPronađi u prodavnici
  Opis proizvoda

  Najbolji izbor za male i srednje prostorije

  Uz osvetljenje od 3.200 ANSI lumena i visok kontrast od 13.000:1, povoljan i ekološki nastrojen projektor MS506 nudi zadivljujuće prezentacije na velikom platnu s najsitnijim detaljima, bez obzira na osvetljenost prostorije.

  Uštedite više energije sa BenQ-ovom tehnologijom SmartEco™
  Niski ukupni troškovi i optimizovane projekcije kroz dinamičnu uštedu energije, osvetljenje bez kompromisa, izuzetan kvalitet slike i optimizovani životni vek lampe - sve su to karakteristike tehnologije SmartEco koja DLP projektore diže na viši nivo. Ova inovacija omogućava školama i kompanijama uštedu do 70% energije koju inače potroše lampe u projektoru i niže troškove održavanja uz funkcije dinamične štednje energije - ali bez kompromisa u kvalitetu prezentacije.
      
  Režim rada SmartEco
  Režim rada SmartEco, koji pametno prilagođava jačinu lampe radi maksimalne uštede energije tako što isporučuje najbolje performanse kontrasta i osvetljaja korišćenjem samo onoliko svetla koliko je to i zaista potrebno.

  Režim LampSave
  Troškovi zamene lampe projektora su najveći trošak tokom veka trajanja projektora. Režim LampSave je konstruisan za dinamično podešavanje snage lampe pomoću nivoa osvetljaja sadržaja za značajno produžavanje veka trajanja lampe za 50%! Učestalost zamene lampe je takođe smanjena za 50% da bi se smanjili troškovi zamene.

  Način rada Eco Blank
  Eco Blank omogućuje nastavnicima da isključe projekciju kada  žele da pažnju učenika preusmere na sebe ili kada se projektor ne koristi. Kada je aktiviran, ovaj način rada automatski prigušuje lampu, smanjujući ukupnu potrošnju energije do 70%

  Način rada bez aktivnog izvora
  Ako je projektor uključen i ne prima ulazni signal, nakon tri minuta automatski će se uključiti način rada Eco Blank, čime se smanjuje nepotrebna potrošnja energije i produžuje životni vek lampe.

  0,5 W u pasivnom načinu rada
  Kada nije uključen, MS506 smanjuje potrošnju struje na svega 0,5W u pasivnom načinu rada, što je za ranije modele projektora bio pravi izazov. Ovaj tehnološki napredak pomaže produžiti životni vek lampe i smanjiti troškove energije.

  Zamena za zvučni sistem
  Zahvaljujući ugrađenom zvučniku, MS506  može da se koristi umesto zvučnog sistema čak i kada je u pasivnom načinu rada. Ovo vam štedi neprilike i dodatne troškove koje biste imali kad morate da nabavite poseban zvučni sistem.

  Poklopac lampe na gornjoj strani za lakši pristup
  Poklopac lampe smešten je s gornje strane i dizajniran je za brzu i sigurnu zamenu. Ako lampa pregori tokom prezentacije, može se zameniti odmah, bez suvišnog čekanja.
      
  Nastavni šabloni
  Da bi olakšao vaš edukativni rad, BenQ je dodao funkciju nastavnog šablona u MS506. Sada, sa izborom od četiri različita dizajna linijskih mreža – format za pisanje, format za nastavnike muzike, radni list i koordinatna mapa – možete lakše da pišete i crtate na belim, ali i na crnim tablama, bez potrebe da iscrtavate linije ili dijagrame.
      
  Brza instalacija
  S tasterom za brzu instalaciju na daljinskom upravljaču, montažeri mogu brzo pristupiti funkcijama i podešavanjima na ekranskom meniju vezanim za instalaciju.

  BenQ DLP® projektori - Dugotrajna savršenost slike uz tehnologiju DLP
  Vrhunski kvalitet slike:
  BenQ-ovi DLP projektori konstruisani su tako da traju što duže i nude  oštru sliku, vrhunsku čitljivost i verne boje godinama. Koristimo najnapredniju DLP tehnologiju kako bismo reflektovali čisto svetlo sa miliona mikro-ogledala na DMD čip kroz naše napredne krugove boja. Budući da su ogledala bez boje i zaštićena unutar praktično zapečaćene jedinice, BenQ-ovi DLP projektori nemaju problema sa godinama i praktično su imuni na slabljenje slike te konzistentno nude odličan prikaz. Čak i nakon 2000 sati intenzivne upotrebe, ubacivanje nove lampe rezultiraće kvalitetom slike koji je uporediv sa potpuno novim projektorom.
  DLP tehnologija omogućava i izradu projektora bez filtara uz potpuno poverenje u dugotrajni kvalitet slike i manje ukupne troškove. BenQ-ova tehnologija SmartEco™ dodatno poboljšava kontrast i kvalitet slike, istovremeno štedeći do 70% energije koju koriste lampe u projektoru.

  Oštra slika i vrhunska čitljivost:
  Omogućavajući faktor popunjavanja od 96%, DLP tehnologija koristi specijalne kružne sklopove piksela iza piskela, čime eliminiše debele tamne okvire oko pojedinačnih piskela, koji oslabljuju boju i detalje. Veći faktor popunjavanja i manje crnih ivica se pretvara u primetnu, intenzivniju boju i uglađeniji kvalitet slike.
  BenQ-ovi DLP projektori takođe nude visoki odnos kontrasta za besprekornu čitljivost malog teksta i prikaz tankih crta i detalja u tamnim scenama. Crna boja je dublja, a kvalitet slike bolji uz veći fokus i čistoću. Vaše prezentacije biće lake za čitanje i efikasno prenositi poruku - čak i kad se gledaju iz zadnjeg reda osvetljene prostorije.

  Nalepnica ecoFACTS
  Ova nalepnica pokazuje koliko su ekološki BenQ-ovi proizvodi
  Razvojem ekoloških proizvoda BenQ ne samo da poštuje ekološke norme nego i aktivno učestvuje u zaštiti životne sredine.
  Nalepnica ecoFACTS izražava BenQ-ove najveće napore uložene u prestanak korišćenja opasnih materija, odabir materijala, dizajn pakiranja, funkcije za uštedu energije i ostale aspekte proizvoda.
  Specifikacije