Sve kategorije Down Arrow
Bela tehnika
Bela tehnika
Mali kućni aparati
Mali kućni aparati
Telefoni
Telefoni
Televizori, Audio i Video
Televizori, Audio i Video
Klime, grejanje i kvalitet vazduha
Klime, grejanje i kvalitet vazduha
IT Shop
IT Shop
Konzole i gaming
Konzole i gaming
Nega kose, tela i lica
Nega kose, tela i lica
Sport, razonoda i rekreacija
Sport, razonoda i rekreacija
Smart Home
Smart Home
Dronovi, foto-aparati, kamere
Dronovi, foto-aparati, kamere
Uradi sve sam
Uradi sve sam
Bebe i deca
Bebe i deca
Sve za kućne ljubimce
Sve za kućne ljubimce
Auto-oprema
Auto-oprema
Prati pošiljku
Trenutni status pošiljke
There is no tracking

Ukoliko imaš kreiranu porudžbinu, potrebno je da se uloguješ kako bi bila omogućena opcija da u svakom trenutku imaš uvid u kom je statusu tvoja pošiljka

Tehnomanija
Korpa
Empty cart

Tvoja korpa je prazna

  Sign In / RegisterWish ListFind a Store

  Prečišćivači vazduha

  Zagađenje vazduha uzima maha i dok oko zagađenosti napolju uglavnom ne možete da uradite mnogo toga, kada su u pitanju prostorije vašeg doma ili kancelarije sitaucija je drugačija.

  Želite čistiji i kvalitetniji vazduh? Želite da boravak u vašem domu ili poslovnom prostoru učinite zdravijim i prijatnijim? Prečišćivači vazduha su pravo rešenje za vas. Oni predstavljaju odličan način da vazduh u prostoru u kome boravite učinite čistijim i boljim.

  Sortiraj prema:
  Popularnosti
  2 - 3 od 36 proizvoda
  Prikaži još

  Kako poboljšati kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru?

  Prečišćavač vazduha funkcioniše tako što njegov filter apsorbuje čestice koje zagađuju. Takođe, čisti vazduh od prašine, uklanja neprijatne mirise, ali i duvanski dim. Bilo da ste upravo ispratili grupu prijatelja pušača sa sedeljke ili da ste i sami pušač, duvanski dim nije baš najprijatniji miris na svetu. Zato je prečišćivač vazduha uređaj koji pomaže u njegovom otklanjanju i predstavlja odličan dodatak svakoj kući.

  Prešičšćivači vazduha i značaj negativnih jona

  Mnoga istraživanja su pokazala da zdrave životne sredine imaju viši nivo negativnih jona, umeren nivo ozona i nizak nivo čestica zagađivača. Posebno se ističe značaj negativnih jona za koje je poznato da imaju pozitivno dejstvo na ljude.

  Negativni joni koje prečišćivač vazduha generiše predstavljaju veoma bitan element za njegovo funkcionisanje. Tako se smatra da prečišćivači vazduha mogu posebno pomoći ljudima koji imaju određene tipove zdravstvenih problema, ali će i svima ostalima oplemeniti prostorije za rad i boravak.

  Koje vrste prečišćivača postoje?

  Pored toga što upijaju zagađujuće čestice, prečišćivači poseduju nekoliko različitih vrsta filtera koji imaju svoje specifične funkcionalnosti. Tako, u Tehnomaniji možete naći nekoliko vrsta prečišćivača:

  • Prečišćivači vazduha sa jonizatorom - Neutrališu čestice prašine, polena, neprijatnih mirisa i dima
  • Prečišćivači vazduha sa HEPA filterom - Skupljaju i ukljanja iz vazduha 99,95% mikroskopski sitnih alergena i štetnih supstanci do veličine od 0,1 mikrona
  • Prečišćivači vazduha sa filterom aktivnog uglja - Za uklanjanje gasova

  Pored toga, pojedini modeli imaju kombinaciju više filtera, pa je i kvalitet i učinkovitost ovakvih uređaja na znatno višem nivou. Neki od njih imaju i naprednije funkcije, kao što su tajmer, WiFi modul i daljinsko upravljanje preko aplikacije i telefona, što doprinosi i njihovoj praktičnosti.

  Kako bi se obezbedili optimalni rezulati rada prečišćivača vazduha, obratiti pažnju na preporučenu veličinu prostora pri odabiru određenog uređaja.

  Uz koristan vodič za izbor prečišćivača vazduha koji će najbolje odgovoriti na vaše potrebe, izaberite neki od sjajnih prečišćivača vazduha i obezbedite bolji i kvalitetniji vazduh u svom domu ili poslovnom prostoru.