Sve kategorije Down Arrow
Bela tehnika
Bela tehnika
Mali kućni aparati
Mali kućni aparati
Televizori, Audio i Video
Televizori, Audio i Video
Telefoni
Telefoni
IT Shop
IT Shop
Klime, grejanje i kvalitet vazduha
Klime, grejanje i kvalitet vazduha
Dronovi, foto-aparati, kamere
Dronovi, foto-aparati, kamere
Konzole i gaming
Konzole i gaming
Nega kose, tela i lica
Nega kose, tela i lica
Sport, razonoda i rekreacija
Sport, razonoda i rekreacija
Bebe i deca
Bebe i deca
Smart Home
Smart Home
Uradi sve sam
Uradi sve sam
Sve za kućne ljubimce
Sve za kućne ljubimce
Auto-oprema
Auto-oprema
Prati pošiljku
Trenutni status pošiljke
There is no tracking

Ukoliko imaš kreiranu porudžbinu, potrebno je da se uloguješ kako bi bila omogućena opcija da u svakom trenutku imaš uvid u kom je statusu tvoja pošiljka

Tehnomanija
Korpa
Empty cart

Tvoja korpa je prazna

  Sign In / RegisterWish ListFind a Store

  Uljani radijatori

  Sa dolaskom jeseni i hladnijih dana sigurno ste više puta bili u situaciji da vam je potrebno dodatno dogrevanje prostora. Uljani radijatori su sjajno rešenje za ovakve situacije, a Tehnomanija vam nudi veliki izbor različitih modela.

  Ukoliko se pitate kako da odaberete pravi, pružamo vam odgovore na brojna pitanja koja će vam pomoći da napravite pravi izbor.

  Sortiraj prema:
  Popularnosti
  1 - 1 od 7 proizvoda

  Šta sve treba da znate kada birate uljani radijator?

  Znamo koliko je važno kupiti pouzdan i kvalitetan uređaj koji će obezbediti sigurno grejanje, tj. dogrevanje različitih prostorija.Bilo da je u pitanju vaša kancelarija ili neka od prostorija u vašem domu, postoji nekoliko kriterijuma koji će vam pomoći da lakše pronađete uljani radijator koji će vam najviše odgovarati.

  Bilo da je u pitanju vaša kancelarija ili neka od prostorija u vašem domu, postoji nekoliko kriterijuma koji će vam pomoći da lakše pronađete uljani radijator koji će vam najviše odgovarati.

  • Snaga uljanog radijatora je jedna je od njegovih najvažnijih karakteristika. Ona u stvari pokazuje moć radijatora da ugreje određeni prostor. Može se kretati u rasponu od ispod 2000 W do 2500 W.
  • Broj rebara radijatora je stavka koja donekle ima veze sa snagom radijatora. Može biti veći ili manji, pa od toga zavise i dimenzije samog uređaja. Neki od modela mogu imati 9, 11, 15 rebara, pa u skladu sa tim će i dimenzije samog radijatora biti nešto veće ili manje. Što više rebara veća je i površina koja emituje toplotu, a samim tim i brže zagrevanje.
  • Podesivi termostat koji najčešće ima nekoliko nivoa za regulaciju temperature i koji će vam obezbediti jednostavno podešavanje željene temperature u prostoriji.
  • Sigurnost korišćenja - Najčešće se ogleda u višestrukom sistemu zaštite koji obezbeđuje sigurnost u slučaju pregrevanja ili prevrtanja uređaja.

  Pored spomenutih opštih karakteristika, uljani radijatori imaju i dodatne funkcionalnosti koje mnogu umnogome poboljšati njihove performanse. Neke od njih su:

  • Ventilator koji ubrzava cirkulaciju vazduha i doprinosi ravnomernom raspoređivanju toplote u prostoriji.
  • Daljinski upravljač za lakše upravljanje čak i kada niste pored samog radijatora.
  • Tajmer koji omogućava podešavanje vremena uključivanja, tj. isključivanja uređaja, što može doprineti njegovom efikasnijem korišćenju i nerasipanju električne energije.

  Prednosti uljanih radijatora

  Glavna prednost uljanih radijatora je što se toplota emituje i nakon njegovog isključivanja, za razliku od npr. grejalica, koje greju samo dok su uključene.

  Brzo se zagrevaju što je njihov veliki plus tokom hladnih dana.

  Uz uljani radijatori praktičnost i mobilnost na prvom mestu

  Uljani radijatori imaju točkiće, pa se lagano premeštaju i pogodni su za različite prostorije. Neki od modela imaju i rukohvate koji omogućavaju njegovo pomeranje bez velikog napora.

  Upravljanje je veoma jednostavno. Temperatura se reguliše okretanjem točkića na samom radijatoru ili putem daljinskog upravljača kod određenih uređaja.

  Kod nekih se posebno ističe i ECO funkcija koja ima izuzetni značaj za smanjenu potrošnju električne energije uz obezbeđivanje optimalnog nivoa udobnosti.

  Koje uljane radijatore možete naći u Tehnomaniji?

  U Tehnomaniji vas očekuju uljani radijatori Tesy, Elin, Fox, Gorenje, Vox, Midea, Linea, ali i mnogi drugi brendovi i modeli.

  Bez obzira na to za koji od brendova se odlučite, važno je napomenuti da uvek treba imati u vidu kvalitet toplotne izolovanosti objekta ili prostorije koja će se grejati.

  Zaboravite na sve one prohladne dane i večeri kada u vašem domu nije potpuno hladno da je neophodno grejanje, ali istovremeno ni dovoljno toplo da bude prijatno za boravak. Izaberite neki od uljanih radijatora iz naše široke ponude i dogrejte sobu i kancelarije na ekonomičan i brz način.