Sve kategorije Down Arrow
Bela tehnika
Bela tehnika
Mali kućni aparati
Mali kućni aparati
Telefoni
Telefoni
Televizori, Audio i Video
Televizori, Audio i Video
Klime, grejanje i kvalitet vazduha
Klime, grejanje i kvalitet vazduha
IT Shop
IT Shop
Konzole i gaming
Konzole i gaming
Nega kose, tela i lica
Nega kose, tela i lica
Sport, razonoda i rekreacija
Sport, razonoda i rekreacija
Smart Home
Smart Home
Dronovi, foto-aparati, kamere
Dronovi, foto-aparati, kamere
Uradi sve sam
Uradi sve sam
Bebe i deca
Bebe i deca
Sve za kućne ljubimce
Sve za kućne ljubimce
Auto-oprema
Auto-oprema
Prati pošiljku
Trenutni status pošiljke
There is no tracking

Ukoliko imaš kreiranu porudžbinu, potrebno je da se uloguješ kako bi bila omogućena opcija da u svakom trenutku imaš uvid u kom je statusu tvoja pošiljka

Tehnomanija
Korpa
Empty cart

Tvoja korpa je prazna

  Sign In / RegisterWish ListFind a Store

  Mašine za sušenje veša

  Ukoliko želiš da u svom domu imaš uređaj koji će ti pomoći da lako osušiš veš ma koje godišnje doba da je u pitanju, mašine za sušenje veša su pravi izbor. Bez obzira na količinu oprane odeće, uz ove uređaje na jednostavan i praktičan način ćeš moći da uživaš u čistoj i mirisnoj garderobi svaki dan.

  Mašina za sušenje veša štedi vreme i isključuje potrebu za korišćenje klasičnih sušilica koje zauzimaju dosta prostora u tvom domu. Pored njihove osnovne funkcije sušenja, učiniće da veš bude mekan na dodir, čak i bez omekšivača. Ali kako odabrati pravu mašinu za sušenje veša?

  Sortiraj prema:
  Popularnosti
  4 - 4 od 47 proizvoda
  Prikaži još

  Vrste mašina za sušenje veša

  Prilikom izbora mašine za sušenje veša važno je da obratiš pažnju o tehnologiji sušenja koja je karakteristična za određene modele. Razlikujemo tri tipa:

  • Ventilacione mašine
  • Kondenzacione mašine
  • Kondenzacione mašine sa toplotnom pumpom

  Ventilaciona mašina za sušenje veša izvlači vlagu iz veša i izbacuje je kroz odvodne cevi. Kako je neophodno obezbediti izlaz za odvodnu cev, njena idealna lokacija je kupatilo ili neka druga prostorija u kojoj postoji instaliran odvod.

  Kondenzaciona mašina za sušenje veša tokom sušenja izdvaja vlagu iz odeće i izbacuje je kao vodu u posudu koju na kraju sušenja možeš jednostavno isprazniti. Njena velika prednost je što nema odvodnu cev, tako da se može smestiti u bilo koji deo kuće ili stana - na terasu, u potkrovlje ili u podrum.

  Mašina za sušenje veša sa toplotnom pumpom zasnovana je na sistemu u kome vazduh neprestano kruži, zagreva se i hladi. Prilikom sušenja koristi toplotnu pumpu pomoću koje više štedi energiju u odnosu na prethodna dva modela sa električnim grejačima. Zbog njene velike energetske efikasnosti početno ulaganje je možda veće, ali sigurno isplativije na duže staze.

  Bitni faktori za odabir mašine za sušenje veša

  Da bi svako odabrao mašinu za sušenje veša po svojoj meri, potrebno je obratiti pažnju na nekoliko ključnih faktora poput kapaciteta, dimenzija i programa koje nudi određeni model.

  Zašto je kapacitet mašine za sušenje veša važan?

  Prilikom određivanja kapaciteta važno je da uzmeš u obzir potrebe i navike tvoje porodice, kao i broj članova.

  Računica je jednostavna. Što je veći broj članova porodice i veća potreba za pranjem i sušenjem veša, biće ti neophodna i mašina većeg kapaciteta. Tako u okviru naše ponude možeš pronaći modele kapaciteta od 6 do 10 kilograma.

  Dimenzije mašine za sušenje

  U zavisnosti od mesta na koje želiš da smestiš svoju novu mašinu za sušenje, pre kupovine proveri da li su dimenzije odgovarajuće.

  Ukoliko imaš prostora u kupatilu, odgovaraće ti neki od modela standardnih dimenzija, 60 x 85 x 60 cm. Ukoliko je tvoje kupatilo manje izabraćeš slim mašinu za sušenje veša, dimenzija 60 x 85 x 45 cm, koja će ti zauzeti manje mesta.

  Ako želiš da maksimalno iskoristiš prostor, mašinu za sušenje možeš postaviti na mašinu za pranje veša. U tom slučaju izabraćeš model sa vakuumskim nožicama.

  Šta sve nude savremeni programi mašine za sušenje veša?

  Različiti programi sušenja postali su sve zastupljeniji kod različitih modela mašina. Oni nude brojne pogodnosti i tako olakšavaju sušenje odeće.

  Uzimajući u obzir različite materijale i vrstu veša koji se pere, pružaju ti mogućnost da prilagodiš sušenje određenim tkaninama tako da se očuvaju njihove karakteristike. Određeni modeli poseduju i programe za sušenje bez gužvanja, tako da ni peglanje neće biti potrebno.

  Uštedi struju uz energetski efikasne mašine za sušenje veša

  U današnje vreme neophodno je da razmišljamo o energetskoj efikasnosti uređaja za naš dom. Zato je važno voditi računa i o energetskom razredu mašina za sušenje veša.

  Ponuda je raznolika te možeš pronaći modele energetske klase od A do G. Maksimalni energetski učinak pružiće ti svakako mašina za sušenje veša sa toplotnom pumpom jer ovi modeli prilikom sušenja koriste pumpu umesto standardnih električnih grejača.

  Pronađi najbolju mašinu za sušenje veša za svoj dom

  U Tehnomaniji možeš pronaći mašine za sušenje veša brojnih renomiranih proizvođača: Gorenje, Beko, Bosch, Candy, Indesit, Samsung, Whirlpool i mnogih drugih.

  Ukoliko želiš  da budeš u toku sa novim tehnologijama, možeš odabrati i neku od Smart mašina za sušenje veša koje ti omogućavaju kontrolu putem Wi-Fi mreže i mobilnog telefona.

  Izaberi model koji će ispuniti sve tvoje zahteve i uživaj u uvek čistom i osušenom vešu.