Sve kategorije Down Arrow
Bela tehnika
Bela tehnika
Mali kućni aparati
Mali kućni aparati
Televizori, Audio i Video
Televizori, Audio i Video
Telefoni
Telefoni
IT Shop
IT Shop
Klime, grejanje i kvalitet vazduha
Klime, grejanje i kvalitet vazduha
Dronovi, foto-aparati, kamere
Dronovi, foto-aparati, kamere
Konzole i gaming
Konzole i gaming
Nega kose, tela i lica
Nega kose, tela i lica
Sport, razonoda i rekreacija
Sport, razonoda i rekreacija
Bebe i deca
Bebe i deca
Smart Home
Smart Home
Uradi sve sam
Uradi sve sam
Sve za kućne ljubimce
Sve za kućne ljubimce
Auto-oprema
Auto-oprema
Prati pošiljku
Trenutni status pošiljke
There is no tracking

Ukoliko imaš kreiranu porudžbinu, potrebno je da se uloguješ kako bi bila omogućena opcija da u svakom trenutku imaš uvid u kom je statusu tvoja pošiljka

Tehnomanija
Korpa
Empty cart

Tvoja korpa je prazna

  Sign In / RegisterWish ListFind a Store

  LEGO

  Neka tvoji najmlađi zakorače u kreativni LEGO svet već sada! Predstavljamo ti sjajne setove za klince najrazličitijih uzrasta uz koje će odrastanje biti zanimljivije i lepše.

  Sortiraj prema:
  Popularnosti
  1 - 1 od 5 proizvoda

  Zašto su LEGO kocke savršene igračke za tvoje mališane?

  Sigurni smo da znaš mnogo toga o najpoznatijim kockama na planeti. LEGO uveseljava klince širom sveta, ali ne samo njih.

  Danas su ove kocke i više od običnih kockica za decu. U avanturama sklapanja različitih delova sa zadovoljstvom učestvuju i roditelji kao i svi ostali bez obzira na pol i godine. Ako se pitaš zašto su tako posebne, odgovor je veoma lak.

  Uz LEGO kocke do kreativnosti koja nema granice

  LEGO bolnica, policijska stanica, pekara, životinje sveta, samo su neke od tematika ovih zanimljivih setova. Bilo da kupuješ igračke svojoj deci ili kao poklon, u LEGO kolekciji ćeš pronaći najrazličitije teme u kojima će se pronaći klinci i klinceze najrazličitijih interesovanja. Od jednostavnijih setova sa krupnijim delovima, pa sve do onih komplikovanijih sa velikim brojem sitnijih kocki i drugih elemenata. Neke od najpoznatijih tema su:

  • LEGO Friends - Emin modni kutak, Spasilački centar, Anina avantura u kanuu i druge
  • LEGO DUPLO - Štand za picu, Kamion sa slovima, Kuća za igru...
  • LEGO NINJAGO - Pijaca za igru, Džejev i Lojdov trkač itd.
  • LEGO Technic - Spasilački helikopter, Trkač kaskader na daljinsko upravljanje...
  • LEGO Classic - Kutija sa kockama, Zelene kocke, Kreativne kockice i mnoge druge

  Pored njih tu su i teme popularnih filmova i crtaća kao što su LEGO Star Wars, Disney, Frozen. Tako će se ljubitelji ovih ekranizovanih hitova sigurno oduševiti sklapajući Elzin zaleđeni dvorac ili kopneno vozilo čuvenog Luka Skajvokera iz Ratova zvezda. Zanimljiv način povezivanja likova i sadržaja iz spomenutih serijala ih čini uvek aktuelnim i još atraktivnijim.

  Šareni svet LEGO kockica za dečake i devojčice različitih uzrasta

  Ukoliko želiš svoje najmlađe da obraduješ nekim od interesantnih i zabavnih setova, znamo da izbor neće biti lak. Ipak, ono što će ti sigurno pomoći pri odabiru jeste što su LEGO igračke podeljene po uzrasnim grupama kojima su namenjene, pa možeš pronaći one koje su odgovarajuće za sledeće uzraste:

  • Od 1½ do 4 godine – Setovi za ovaj uzrast predstavljaju uvod u LEGO svet i njihov značaj se ogleda u razvoju fine motorike, kao i negovanju mašte i ljubavi prema kreativnosti.
  • Od 5 do 6 godina – Ukoliko su deca spremna za nove izazove i avanture, setovi iz ove grupe su nešto detaljniji, ali i dalje su jednostavni za izgradnju.
  • Od 7 do 8 godina – Setovi i kocke uz koje se maštoviti svet igre proširuje i u okviru kojih deca ovog uzrasta mogu da kreiraju svoje priče, ali i grade i istražuju svet i razvijaju radoznalost.
  • Od 9 do 11 godina – Ovde spadaju veći setovi koji sadrže više delova i zahtevaju nešto više strpljenja i pažnje pri slaganju, kombinovanju delova i rešavanju problema.
  • Za 12 i više godina – Idealni za tinejdžere i odrasle koji su spremni da se suoče sa uzbudljivim i složenim izazovima gde do izražaja dolazi stvaralaštvo i sopstvena mašta.

  LEGO tradicija i kvalitet za najlepše odrastanje

  Da li ti je poznato da se počeci danas toliko popularnih plastičnih kockica vezuje za davnu 1932. godinu, kada stolar Ole Kirk Kristiansen otvara radionicu u kojoj počinje predano i strpljivo da pravi drvene igračke? Za svoje kreacije bira samo najbolje drvo koje rezbari do najsitnijih detalja uz načelo da je „samo najbolje dovoljno dobro”, što postaje i zvanični slogan do danas.

  U godinama koje slede ove kocke prolaze kroz proces transformacije, posebno kada je u pitanju materijal, tehnologija pravljenja i njihova funkcionalnost, način uklapanja.

  Sam naziv LEGO je skraćenica od dve danske reči „leg godt” što znači „igraj se lepo” što je zapravo i glavni ideal čitave kompanije. Zanimljivo je da LEGO i danas vode naslednici porodice Kristiansen, a o kvalitetu koji se neguje svedoče sve ove godine uspešnog trajanja.

  LEGO setovi, za igru koja ne prestaje

  Pruži svojim klincima lepše odrastanje, lakše usvajanje novih znanja i podstakni buđenje njihovih skrivenih potencijala, kao što su maštovitost, kreativnost, istrajnost, strpljenje, ali i mnogo toga još.

  Izaberi neki od zanimljivih LEGO setova u Tehnomaniji i iznenadi najmlađe interesantnim, edukativnim i kreativnim igrama sa kojima će lakše i bolje upoznati svet koji ih okružuje.