Henkel - Somat


Canon štampač PIXMA iP7250

Canon štampač PIXMA iP7250

  • Ocena: 5
  • |
  • Glasova: 4
IT hit lista
Šifra IP 7250

Detaljnije
Lista želja

Lista želja

Dodajte proizvod u listu želja.

Stara cena 10.990 RSDUšteda 1.700 RSD

9.290 RSD

WEB CENA - Cena za sve vrste plaćanja preko WEB-a ili Call Centra
*
*
+ Besplatna dostava
Količina

Brz niskoprofilni foto-štampač sa Wi-Fi povezivanjem, automatskim obostranim štampanjem i direktnim štampanjem na diskove.

Foto-štampač visokih performansi sa 5 odvojenih mastila, Wi-Fi povezivanjem i mogućnošću štampanja sa pametnog telefona. Niskoprofilni dizajn sa dva potpuno integrisana ležišta za papir, automatskim obostranim štampanjem i direktnim štampanjem na diskove.


Prednosti:
Foto-štampač visokih performansi sa 5 mastila i Wi-Fi funkcijom
Velika brzina štampe i kvalitet kao iz fotolaboratorije
Niskoprofilni dizajn sa integrisanim ležištima za papir
Štampanje sa mobilnih uređaja i Apple AirPrint
Softver My Image Garden
Direktno štampanje na diskovima i automatsko obostrano štampanje
Štampajte više uz opcione XL kartridže


Detaljne karakteristike:

Visoke performanse, elegantan dizajn
Uz Wi-Fi povezivanje i 5 kartridža sa odvojenim bojama, ovaj foto-štampač visokih performansi savršen je za brzo i veoma kvalitetno štampanje fotografija i dokumenata, kao i za štampanje na diskovima. Možete lako da mu pristupate iz svih delova doma, što obuhvata i pristup sa mobilnih uređaja. Novo, elegantno niskoprofilno kućište sa izlaznim ležištem koje se samo otvara čini ovaj uređaj idealnim za mesta sa ograničenom količinom prostora.

Podrška za pametne telefone i tablet računare
Wi-Fi povezivanje i aplikacija Easy-PhotoPrint kompanije Canon olakšavaju štampanje pomoću pametnih telefona i tablet računara sa praktično bilo kojeg mesta u domu. Omogućeno je i direktno štampanje fotografija, e-poruka, veb stranica i drugih dokumenata sa uređaja kompanije Apple, kao što su iPhone, iPad i iPod touch, pomoću tehnologije Apple AirPrint.

Napredan rad sa medijima
Dve potpuno integrisane kasete za papir omogućavaju istovremeno ubacivanje papira različitih veličina i tipova. Funkcija direktnog štampanja na diskovima omogućava vam da dizajnirate nalepnice i da ih štampate direktno na kompatibilnim Blu-ray, CD i DVD diskovima – kao i da kreirate odgovarajuće omote radi lakšeg organizovanja i deljenja sa članovima porodice i prijateljima.

Kreativnije štampanje fotografija
Softver My Image Garden vam omogućava da lakše i brže štampate fotografije nego ikada do sada i da ostvarite pun potencijal svog PIXMA štampača. Uspomene oživljavaju pošto vam njegove mogućnosti za organizovanje fotografija, u koje spada prepoznavanje lica, omogućavaju da lako pronađete sve fotografije uskladištene na računaru (čak i one davno zaboravljene) i da ih kombinujete u prelepe kolaže za štampanje. Aplikacija Print Your Days vam omogućava da organizujete fotografije direktno sa Facebook profila i da ih štampate.

Velika brzina štampanja
Radi pružanja visokog nivoa detalja i brzog štampanja dokumenata i slika kod kuće, ovaj foto-štampač poseduje glavu za štampanje sa veličinom kapljica od 1 pl koja je vodeća u klasi i rezolucijom od 9.600 tpi. Pruža veliku A4 ISO ESAT brzinu štampanja od 15 slika u minuti crno-belo i 10 slika u minuti u boji, a fotografija formata 10x15 cm bez margina izvanrednog kvaliteta kao iz fotolaboratorije štampa se za približno 21 sekund.

Uštedite papir i energiju
Automatsko obostrano štampanje štedi papir i daje dokumente profesionalnijeg izgleda. Uštedite energiju zahvaljujući funkciji automatskog uključivanja/isključivanja, koja automatski isključuje štampač nakon određenog vremena i praktično ga ponovo uključuje kada počnete da štampate.

Štampajte više za manje
Smanjite nepotrebnu potrošnju i štampajte efikasnije uz kartridže sa odvojenim bojama koji vam omogućavaju da zamenite samo boju koja se potrošila. Možete da uštedite novac pomoću XL kartridža, koji omogućavaju štampanje do 2,2 puta više stranica od standardnih kartridža – savršeno rešenje ako puno štampate.
Model Canon štampač PIXMA iP7250
Tip InkJet
Funkcionalnost Štampanje dokumenata i fotografija
Format papira A4, A5, B5, Letter, Legal, Envelopes
Obostrano štampanje Automatsko (A4, A5, B5, Letter)
Mreža Wi-Fi IEEE802.11 b/g/n
Rezolucija crno Do 9600 x 2400 dpi
Rezolucija boja Do 9600 x 2400 dpi
Brzina štampe crno/boja 15.0 ipm / 10.0 ipm
Kapacitet ulaza 125 listova
Toner/ Kertridž PGI-550PGBK (Pigment Black), CLI-551BK (Black), CLI-551C (Cyan), CLI-551M (Magenta), CLI-551Y (Yellow)
Povezivanje Hi-Speed USB (B Port), Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n
Ostalo Direktno štampanje po diskovima
Dimenzije (ŠxVxD) 45,1 x 12,8 x 36,8 cm
Težina 6.6 kg
Naručite od kuće
Web shop
Call center Fiksni telefon: 011-3-713-713
Za mobilne uređaje: *001

Komentari za proizvod Canon štampač PIXMA iP7250

Dodatne informacije
* Tehnomanija doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
** Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om. Cene proizvoda poslednji put ažurirane 11.12.2017 u 16:50