Canon multifunkcijski uređaj i-SENSYS MF226DN

Canon multifunkcijski uređaj i-SENSYS MF226DN

Šifra MF 226DN

Detaljnije
Žao nam je, ovaj proizvod više nemamo u ponudi.
Monohromatski višenamenski laserski uređaj sa podrškom za povezivanje na mrežu, koji unapređuje produktivnost

Snažan monohromatski višenamenski laserski uređaj sa podrškom za povezivanje na mrežu, za male kancelarije sa velikim obimom posla. Povećajte produktivnost zahvaljujući automatskom dvostranom štampanju i mehanizmu za automatsko uvlačenje dokumenata. Napravite efikasne radne procese zahvaljujući tasterima za brzi pristup pomoću jednog dodira.

Prednosti:
 • Elegantan i kompaktan monohromatski višenamenski laserski uređaj, sa mogućnošću povezivanja na mrežu
 • Jednostavno štampanje sa iOS ili Android uređaja
 • Jednostavno korišćenje, uz veliki ekran osetljiv na dodir koji može da se naginje
 • Nema čekanja štampe, uz brzo štampanje prvog otiska
 • Postignite više uz dvostrano štampanje

Detaljne karakteristike:
 • Snažan višenamenski uređaj sa mogućnošću povezivanja: Ovaj kompaktan i elegantan monohromatski višenamenski laserski uređaj pruža praktičnost štampača, skenera, mašine za kopiranje i faksa profesionalnog kvaliteta, u kućištu koje ne zauzima puno prostora. Uz podršku za povezivanje na mrežu, njegove funkcije za unapređenje produktivnosti mogu jednostavno da se dele u okviru kancelarije – što ga čini savršenim izborom za povećanje efikasnosti kancelarije sa velikim obimom posla.
 • Brzo štampanje i kopiranje: Nema čekanja pored mašine na štampanje dokumenata, zahvaljujući velikoj brzini monohromatske A4 laserske štampe i kopiranja od 23 stranice u minuti i kratkom vremenu štampanja prvog otiska iz režima mirovanja.
 • Rezultati poslovnog kvaliteta: Kombinacija kvaliteta štampe od maksimalnih 1200x1200 tpi i EF tonera kompanije Canon daje profesionalne otiske i kopije sa oštrim i čitljivim tekstom i glatkom grafikom. Poboljšano skeniranje u boji u rezoluciji do 9600x9600 tpi beleži svaki detalj sa originala. Šaljite skenirane dokumente na bilo koji računar zahvaljujući funkciji skeniranja preko mreže, koja je prilagođena korisniku.
 • Efikasno dvostrano štampanje: Skeniranje i kopiranje dokumenata sa više stranica je brzo i efikasno, zahvaljujući integrisanom mehanizmu za automatsko dvostrano uvlačenje dokumenata kapaciteta 35 listova i kaseti za papir kapaciteta 250 listova. Uštedite novac na papiru i štampajte dokumente profesionalnog kvaliteta uz automatsko dvostrano štampanje.
 • Brz, jednostavan i tih rad: Brz i jednostavan za rukovanje, uređaj i-SENSYS MF226dn poseduje svestrani veliki LCD ekran osetljiv na dodir koji može da se naginje, što znači da se jasno prikazuju sve potrebne informacije. Ekran je moguće okrenuti vertikalno ili prema gore, kako bi odgovarao vašem načinu rada. Efikasni radni procesi skeniranja i kopiranja se jednostavno podešavaju zahvaljujući tasterima za brzi pristup pomoću jednog dodira, tako da je skenirane dokumente lako poslati u datoteku, a možete i uštedeti papir kopiranjem nekoliko slika na jedan list. Tihi režim obezbeđuje štampanje uz manje buke za potrebe rada u tihom okruženju – kako biste mogli da radite bez ometanja drugih.
 • Vodeća energetska efikasnost na tržištu: Tehnologija On-Demand Fixing kompanije Canon omogućava da praktično više nema vremena zagrevanja i smanjuje potrošnju energije bez uticaja na performanse. Uz vodeću tipičnu potrošnju struje u klasi, ovaj uređaj troši samo 1,7 vati u režimu mirovanja.
 • Višenamenski kertridž: Višenamenski kertridž koji može da se reciklira osigurava rad bez održavanja i pouzdano štampanje visokog kvaliteta. Originalni kartridž kompanije Canon za laserske štampače sadrži toner, doboš i jedinicu za čišćenje i može da se zameni za nekoliko sekundi bez muke ili nereda.
Model Canon multifunkcijski uređaj i-SENSYS MF226DN
Tip Monohromatski višenamenski laserski uređaj
Funkcionalnost Štampanje, kopiranje, skeniranje i razmena faksova
Format papira A4, B5, A5, LGL, LTR, STMT, EXE, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, FLS, 16K, kartica indeksa, AFLS, Indian LGL
Koverta:
COM10, Monarch, C5, DL,
Prilagođene veličine: min. 76,2 x 210 mm do maks. 216 x 356 mm
Obostrano štampanje Jednostrano u obostrano (automatski)
Mreža 10BASE-T/100BASE-TX
Rezolucija crno 600 x 600 tpi
Rezolucija skenera Do 600 x 600 tpi (ADF)
Poboljšano: do 9600 x 9600 tpi
Brzina štampe crno/boja 6 sekundi ili manje
Obim štampe Maks. 10.000 stranica mesečno
Kapacitet ulaza Ležište za 250 listova
Otvor za ručno ubacivanje za 1 list
ADF kapaciteta 35 listova
Toner/ Kertridž Kertridž 737 (2.400 stranica)
Povezivanje Brza USB 2.0 veza, 10BASE-T/100BASE-TX
Ostalo Potrošnja energije:
Maksimalna: približno manje od 1.300 W
Tokom rada: približno manje od 570 W
U stanju pripravnosti: približno manje od 5,8 W
Režim mirovanja: približno 1,7 W
Tipična potrošnja struje (TEC): 1,0 kWč nedeljno
Dimenzije (ŠxVxD) sa ležištima: 39 x 36 x 44.1 cm/ prostor za instalaciju: 42.9 x 63 x 59.6 cm
Težina 12.2 kg

Komentari za proizvod Canon multifunkcijski uređaj i-SENSYS MF226DN

Dodatne informacije
* Tehnomanija doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
** Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om. Cene proizvoda poslednji put ažurirane 18.12.2017 u 16:51