Henkel - Somat


Canon multifunkcijski uređaj i-SENSYS MF212W

Canon multifunkcijski uređaj i-SENSYS MF212W

Šifra MF 212W

Detaljnije
Žao nam je, ovaj proizvod više nemamo u ponudi.
Brz i efikasan monohromatski laserski 3-u-1 uređaj sa podrškom za Wi-Fi i povezivanje sa mrežom i mobilnim uređajima

Jednostavno delite funkcije štampanja, kopiranja i skeniranja uz monohromatski laserski 3-u-1 uređaj sa podrškom za Wi-Fi i povezivanje sa mrežom i mobilnim uređajima. Brz, jednostavan za korišćenje i štedi energiju, zahvaljujući kontrolnoj tabli koja može da se naginje i tasterima za pristup pomoću jednog dodira.

Prednosti:
 • Monohromatski laserski 3-u-1 uređaj sa podrškom za Wi-Fi i povezivanje sa mrežom i mobilnim uređajima: kopiranje, štampanje i skeniranje
 • Jednostavno štampanje sa iOS ili Android uređaja
 • Budite produktivniji, uz brzinu monohromatske štampe i kopiranja od 23 stranice u minuti
 • Nema čekanja štampe, uz brzo štampanje prvog otiska
 • Brže skeniranje i kopiranje uz tastere za pristup pomoću jednog dodira

Detaljne karakteristike:
 • 3-u-1 uređaj za male kancelarije, s mogućnošću povezivanja: Elegantan i uz raznovrsne mogućnosti povezivanja, ovaj brzi višefunkcionalni monohromatski laserski štampač pruža funkcije štampanja, kopiranja i skeniranja u jednom kompaktnom kućištu koje ne zauzima puno prostora. Savršeno stono rešenje za male kancelarije zahvaljujući Wi-Fi, Ethernet vezi i mogućnosti povezivanja sa mobilnim uređajima radi lakog deljenja funkcija, kao i profesionalnom kvalitetu štampe i jednostavnom rukovanju.
 • Wi-Fi za jednostavno deljenje: Povezujte se jednostavno, onako kako želite, uz ovaj uređaj sa podrškom za Wi-Fi i povezivanje sa mrežom i smartfonima. Ugrađena podrška za tehnologiju Apple AirPrint™ i standardna podrška za tehnologiju štampanja Mopria™ automatski detektuje štampač radi štampanja dokumenata direktno sa iPhone ili iPad uređaja i Android uređaja koji su kompatibilni sa tehnologijom Mopria. Besplatna aplikacija Mobile Printing kompanije Canon takođe omogućava bežično štampanje sa uređaja sa operativnim sistemom Apple iOS ili Android 4.
 • Brzo štampanje i kopiranje: Nema čekanja pored mašine na štampanje dokumenata, zahvaljujući velikoj brzini monohromatske A4 laserske štampe i kopiranja od 23 stranice u minuti i kratkom vremenu štampanja prvog otiska iz režima mirovanja.
 • Rezultati poslovnog kvaliteta: Kombinacija kvaliteta štampe od maksimalnih 1200x1200 tpi i EF tonera kompanije Canon daje profesionalne otiske i kopije sa oštrim i čitljivim tekstom i glatkom grafikom. Poboljšano skeniranje u boji u rezoluciji do 9600x9600 tpi beleži svaki detalj sa originala. Šaljite skenirane dokumente na bilo koji računar zahvaljujući funkciji skeniranja preko mreže, koja je prilagođena korisniku.
 • Brzo i jednostavno rukovanje: Brz i jednostavan za rukovanje, uređaj i-SENSYS MF212w poseduje svestrani LCD ekran sa pet redova koji može da se naginje, što znači da se jasno prikazuju sve potrebne informacije. Ekran je moguće okrenuti vertikalno ili prema gore, kako bi odgovarao vašem načinu rada. Efikasni radni procesi skeniranja i kopiranja se jednostavno podešavaju zahvaljujući tasterima za brzi pristup pomoću jednog dodira, tako da je skenirane dokumente lako poslati u datoteku, a možete i uštedeti papir kopiranjem nekoliko slika na jedan list.
 • Ušteda energije: Tehnologija On-Demand Fixing kompanije Canon omogućava da praktično više nema vremena zagrevanja i smanjuje potrošnju energije, bez uticaja na performanse. Uz vodeću tipičnu potrošnju struje u klasi, ovaj uređaj troši samo 1,6 vati u režimu mirovanja.
 • Tihi režim: Ovaj uređaj je nečujan u stanju pripravnosti, dok tihi režim obezbeđuje štampanje uz manje buke za potrebe rada u tihom okruženju – kako biste mogli da radite bez ometanja drugih.
 • Višenamenski kertridž: Višenamenski kertridži koji mogu lako da se recikliraju kombinuju toner, doboš i jedinice za čišćenje radi smanjivanja održavanja, povećavanja pouzdanosti i maksimalnog smanjenja količine potrošnog materijala.
Model Canon multifunkcijski uređaj i-SENSYS MF212W
Tip Monohromatski višenamenski laserski uređaj
Funkcionalnost Štampanje, kopiranje i skeniranje
Format papira A4, B5, A5, LGL, LTR, STMT, EXE, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, FLS, 16K, kartica indeksa, AFLS
Koverta: COM10, Monarch, C5, DL, prilagođene veličine: min. 76,2 x 210 mm do maks. 216 x 356 mm
Mreža 10BASE-T/100BASE-TX, Wi-Fi 802.11b/g/n
Rezolucija crno 600 x 600 tpi
Rezolucija skenera Do 600 x 600 tpi (ADF)
Poboljšano: do 9600 x 9600 tpi
Brzina štampe crno/boja 6 sekundi ili manje
Obim štampe Maks. 8.000 stranica mesečno
Kapacitet ulaza Ležište za 250 listova
Toner/ Kertridž Kertridž 737 (2.400 stranica)
Povezivanje Brza USB 2.0 veza, 10BASE-T/100BASE-TX, Wi-Fi 802.11b/g/n
Ostalo Potrošnja energije:
Maksimalna: približno manje od 1.270 W
Tokom rada: približno manje od 500 W
Režim pripravnosti: približno 3,2 W
Režim mirovanja: približno 1,6 W¹
Tipična potrošnja struje (TEC): 0,8 kWč nedeljno
Dimenzije (ŠxVxD) sa ležištima: 39 x 31.2 x 44.1 cm/ prostor za instalaciju: 39 x 62.2 x 49 cm
Težina 10.2 kg

Komentari za proizvod Canon multifunkcijski uređaj i-SENSYS MF212W

Dodatne informacije
* Tehnomanija doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
** Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om. Cene proizvoda poslednji put ažurirane 12.12.2017 u 12:44