Henkel - Somat


Canon laserski štampač LBP-6670DN

Canon laserski štampač LBP-6670DN

Šifra LBP 6670DN

Detaljnije
Žao nam je, ovaj proizvod više nemamo u ponudi.
Snažne performanse štampanja pomoću robustnog, kompaktnog uređaja

Veoma jednostavno integrišite ovaj izuzetno produktivni monohromatski laserski štampač sa mogućnošću obostranog štampanja u praktično svako okruženje zahvaljujući raznovrsnim opcijama za mrežno povezivanje, PCL podršci i opcionoj PostScript podršci.


Prednosti
  • 33 stranice u minuti, vreme do prvog otiska 6 sekundi
  • Rezolucija štampe 1200 x 1200 tpi
  • 512 MB ugrađene memorije
  • Intuitivna upravljačka tabla
  • PCL5e/6 i opciona podrška za Adobe® PostScript
  • Gigabitna mreža
  • Ušteda energije
  • Obostrano štampanje
  • Jednostavna zamena kartridža sa toneromDetaljne karakteristike

Budite produktivniji
Idealan za maksimalno povećavanje produktivnosti u okviru radnih grupa sa velikim obimom posla, elegantni i-SENSYS LBP6670dn dovoljno je kompaktan da omogućava postavljanje na sto. Korisnicima je pri ruci praktičan monohromatski laserski štampač koji brzo daje dokumente profesionalnog kvaliteta – velikom brzinom od 33 stranice u minuti. Nema ni gubljenja vremena u čekanju na dokumente, zahvaljujući vremenu do prvog otiska od samo 6 sekundi ili manje.

Lasersko štampanje visokog kvaliteta
Ostavite još bolji utisak pomoću poslovnih dokumenata uz oštar, crni tekst i jasnu, postojanu grafiku. Zahvaljujući rezoluciji do 1200 x 1200 tpi, i-SENSYS LBP6670dn pruža najviši kvalitet završne obrade za sve zadatke. Uz standardnih 512 MB memorije, ovaj štampač opremljen je za ispunjavanje zahteva mrežnog štampanja, kao i za štampanje velikih, složenih dokumenata i grafike uz visok nivo detalja.

Jednostavno korišćenje
Jednostavan za korišćenje čak i neiskusnim korisnicima, ovaj štampač poseduje LCD ekran sa 5 redova koji olakšava podešavanje i kretanje kroz postavke.

Veoma jednostavna mrežna integracija
i-SENSYS LBP6670dn omogućava brzo i jednostavno štampanje preko mreže. Poseduje ugrađenu mogućnost povezivanja na gigabitnu mrežu, da biste izašli na kraj sa zahtevnim radnim opterećenjima bez uticaja na performanse mreže. Takođe poseduje podršku za industrijski standard PCL5e/6 i opcionu podršku za Adobe® PostScript štampanje, što omogućava veoma jednostavnu integraciju u postojeće radne procese štampe.

Uštedite energiju i smanjite troškove
Smanjite troškove za papir i nepotrebnu potrošnju zahvaljujući mogućnosti automatskog dvostranog štampanja. Asortiman funkcija za uštedu energije takođe vam pomaže u smanjivanju troškova upotrebe. Štampač i-SENSYS LBP6670dn ima sertifikat Energy Star i troši samo 1 W u režimu mirovanja. Uz nisku tipičnu potrošnju struje (Typical Energy Consumption – TEC) od samo 1,3 kWč, predstavlja jedan od najefikasnijih štampača u klasi.

Održavanje bez muke
Ovaj štampač poseduje višenamenski kartridž (sadrži toner, doboš i jedinice za čišćenje) za maksimalno vreme operativnosti uz minimalno održavanje. Kartridž je moguće jednostavno zameniti za nekoliko sekundi, bez nereda. Koristite originalni laserski kartridž kompanije Canon kako biste obezbedili otiske postojano visokog kvaliteta.


 
Model Canon laserski štampač LBP-6670DN
Tip Mono laser
Format papira A4,B5,A5,A6,LGL,LTR,EXECUTIVE,16K,koverta COM-10,Monarch,DL,C5,B5(ISO),kartica sa indeksom,
Prilagođene veličine (širina 76,2 do 215,9 mm dužina 127,0 do 355,6 mm)
Obostrano štampanje Automatsko
Mreža 10BASE-T/100BASE-TX/1000BASE-T
Rezolucija crno Kvalitet štampe: Do 1200x1200 tpi
Rezolucija štampe: Do 600x600 tpi
Brzina štampe crno/boja 33 stranice u minuti, vreme do prvog otiska 6 sekundi
Obim štampe 50000 stranica mesečno
Kapacitet ulaza 250 listova
Povezivanje USB 2.0 High-Speed, 10BASE-T/100BASE-TX/1000BASE-T
Dimenzije (ŠxVxD) 40 x 28.9 x 37.6 cm
Težina 12.4 kg

Komentari za proizvod Canon laserski štampač LBP-6670DN

Dodatne informacije
* Tehnomanija doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
** Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om. Cene proizvoda poslednji put ažurirane 13.12.2017 u 14:01