Henkel - Somat


Gorenje sokovnik JC4800VWY

Gorenje sokovnik JC4800VWY

  • Ocena: 5
  • |
  • Glasova: 3
Gorenje popust
Šifra JC 4800 WY

Detaljnije
Lista želja

Lista želja

Dodajte proizvod u listu želja.

Stara cena 27.990 RSDUšteda 11.799 RSD

16.191 RSD

WEB CENA - Cena za sve vrste plaćanja preko WEB-a ili Call Centra
*
*
+ Besplatna dostava
Količina

Gorenje sokovnik za hladno ceđenje iz Vita Way linije aparata za zdravu ishranu
Hladno ceđenje na 70 obrtaja u minuti!

Tehnologija hladnog ceđenja se od klasičnog centrifugalnog ceđenja razlikuje u brzini i načinu pravljenja soka iz ćelija namirnica.

Klasični sokovnici okreću nož velikom brzinom (1500 - 2500 obrtaja u minuti) i razrezuju vlakna voća i tako iz njih dobijaju sok.

Vertikalno kretanje spirale u sokovniku sa konstantnim okretanjem (70 obrtaja u minuti) namirnice pritiska a dobijeni sok i pultu odvaja u dva dela.

Zahvaljujući hladnom ceđenju, tekstura soka je ujednačena, stvara se manje mehurića, a sok isceđen pri nižoj temperaturi čuva veći broj vitamina, minerala i enzima za zdraviji napitak.
Regulator pulpe!

Količinu pulpe i samim tim gustine soka možete lako regulisati sami, pomeranjem ručice na prednjem delu sokovnika.

Uživajte u bistrom soku, ili ga dopunite sa sočnim delićima pulpe.

Treba imati na umu da ostatke pulpe ne morate baciti, već ih možete iskoristiti za spremanje drugih jela kao što su supe, sosovi, peciva, salate...
Tihi rad!

Sporo ceđenje nosi i tihi rad. Bez velikih brzina, koje prave veću buku. Takođe i sama osnova aparata, sa dugim vratom za unos sastojaka i namirnica doprinosi i smanjenju buke koju stvara aparat.
Snažan motor 200W!

Uprkos laganom okretanju spirale motor mora biti snažan, da lako iscedi i tvrde delove sastojaka. Motor od 200 W se pokazao kao optimalan za sokovnik sa tehnologijom sporog ceđenja.
Zaštita protiv kapljanja!

Posuda za sok je već puna, u sokovniku je još uvek sastojaka za ceđenje. Šta uraditi? Nije potrebno da ugasite sokovnik, samo stavite zatvarač u otvor iz koga izlazi sok. Sok će se i dalje praviti ali će ostajati u unutrašnjoj posudi dok ne rešite da napunite čaše sokom za željne degustatore.
Cediljka sa finom mrežicom!

Sve sastojke koje cedimo se filtriraju pomoću cediljke sa fino sitnom mrežicom, koja propušta minimalnu količinu pulpe, a čuva sve hranjive materije u soku. Cediljku je jako jednostavno oprati pod mlazom vode i očistiti ga uz pomoć priložene četkice.
Par 0,6 l posuda!

Sokovnik je opremljen sa 2 x 0,6 litarske posude za sok i ostatke (pulpu). Posude su napravljenej od izdržljive plastike i ne sadrže bisfenol A (BPA free). Napravljeni i namenjeni su i za ručno i za mašinsko pranje.
Protiv klizne gumene nogice!

Kada stavljate sastojke za ceđenje na vrhu sokovnika možete biti sigurni i bez brige da će se sokovnik možda pomeriti sa mesta. Pametno dizajnirane gumene nogice su postavljene sa ciljem zagarantovane optimalne stabilnosti čak i na vlažnim površinama.
Jednostavno čišćenje!

Nakon upotrebe polako sipajte jedan litar mlake vode u prostor za stavljanje namirnica dok je aparat u funkciji. Na putu do posude za sok, voda će očistiti sve ostatke voća ili povrća. Nakon upotrebe, isperite filter i očistite ga sa priloženom četkicom.
Sigurnosni prekidač!

Sigurnost zagarantovana! Sokovnik će raditi samo u slučaju da su svi sastavni delovi pravilno namešteni. Sigurnosni prekidač omogućava sigurnu upotrebu, bez straha, da će se uključiti motor između punjenja, sklapanja ili čišćenja aparata.
Model Gorenje sokovnik JC4800VWY
Snaga 200 W
Zapremina posude za sok 0,9 l
Zapremina posude za pulpu 0,9 l
Ostalo Hladno ceđenje na 70 obrtaja u minuti
Regulator pulpe
Cediljka sa finom mrežicom
Zaštita protiv kapljanja
Jednostavno čišćenje
Tihi rad
Boja Inox
Dimenzije (ŠxVxD) 15 × 45,5 × 18 cm
Težina 4,2 kg
Naručite od kuće
Web shop
Call center Fiksni telefon: 011-3-713-713
Za mobilne uređaje: *001
* Maloprodajna cena ovog artikla može da odstupa od prikazane cene za online kupovinu.
** Artikal je moguće kupiti u svim maloprodajnim objektima Tehnomanije.
Lokacije Prodavnice
Beograd
Novi Sad
Pančevo
Niš
Outlet

Komentari za proizvod Gorenje sokovnik JC4800VWY

Dodatne informacije
* Tehnomanija doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
** Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om. Cene proizvoda poslednji put ažurirane 16.12.2017 u 14:01