Henkel - Somat


TOYOTA šivaća mašina SL 3335

TOYOTA šivaća mašina SL 3335

Šifra SL 3335

Detaljnije
Lista želja

Lista želja

Dodajte proizvod u listu želja.

Ušteda

45.990 RSD

WEB CENA - Cena za sve vrste plaćanja preko WEB-a ili Call Centra
*
*
+ Besplatna dostava
  
Model TOYOTA SL 3335
Pribor Pribor:
Igle
Mrežice za špulnu konca
Ulje
Odvijač
Kapice za špulnu konca
Pinceta
Ostalo Overlok je šivaća mašina koja istovremeno tkaninu šije, porubljuje i reže. Najčešće se upotrebljava za spajanje dva ili više delova tkanine i za porubljivanje. Ovo je 2, 3 i 4-končani te 2-iglena overlok mašina sa diferencijalnim transportom tkanine.
Diferencijalni transport sprečava rastezanje elastičnih tkanina, sprečava boranje retkih tkanina, omogućuje lagano nabiranje i izradu besprekornih šavova na svim vrstama tkanine. Ova mašina ima ugrađen rol porub. Možete podesiti i pritisak papučice za različite vrste tkanine.
Podesiva je širina odreza tkanine i dužina boda. Rezanje tkanine je moguće isključiti. Možete šiti jednom ili sa dve igle. Šivaća ručka ima rupicu u prednjem delu, što omogućuje ušivanje končića ili vrpci. Šivaća mašina koristi standardne igle.
Na vodilicama ima oznake u boji za lakše udevanje konca. Mašina je opremljena sa četiri špulne već udenutih konaca. Za šivenje poruba promenite stopicu i ubodnu ploču.

Tehničke specifikacije:
Šivenje sa 2, 3 ili 4 k
Težina 8.1 kg
Naručite od kuće
Web shop
Call center Fiksni telefon: 011-3-713-713
Za mobilne uređaje: *001

Komentari za proizvod TOYOTA šivaća mašina SL 3335

Dodatne informacije
* Tehnomanija doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
** Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om. Cene proizvoda poslednji put ažurirane 16.12.2017 u 01:55