Henkel - Somat


BenQ projektor MS-506

BenQ projektor MS-506

Šifra MS 506

Detaljnije
Lista želja

Lista želja

Dodajte proizvod u listu želja.

Ušteda

43.990 RSD

WEB CENA - Cena za sve vrste plaćanja preko WEB-a ili Call Centra
*
*
+ Besplatna dostava
Količina

Najbolji izbor za male i srednje prostorije

Uz osvetljenje od 3.200 ANSI lumena i visok kontrast od 13.000:1, povoljan i ekološki nastrojen projektor MS506 nudi zadivljujuće prezentacije na velikom platnu s najsitnijim detaljima, bez obzira na osvetljenost prostorije.

Uštedite više energije sa BenQ-ovom tehnologijom SmartEco™
Niski ukupni troškovi i optimizovane projekcije kroz dinamičnu uštedu energije, osvetljenje bez kompromisa, izuzetan kvalitet slike i optimizovani životni vek lampe - sve su to karakteristike tehnologije SmartEco koja DLP projektore diže na viši nivo. Ova inovacija omogućava školama i kompanijama uštedu do 70% energije koju inače potroše lampe u projektoru i niže troškove održavanja uz funkcije dinamične štednje energije - ali bez kompromisa u kvalitetu prezentacije.
    
Režim rada SmartEco
Režim rada SmartEco, koji pametno prilagođava jačinu lampe radi maksimalne uštede energije tako što isporučuje najbolje performanse kontrasta i osvetljaja korišćenjem samo onoliko svetla koliko je to i zaista potrebno.

Režim LampSave
Troškovi zamene lampe projektora su najveći trošak tokom veka trajanja projektora. Režim LampSave je konstruisan za dinamično podešavanje snage lampe pomoću nivoa osvetljaja sadržaja za značajno produžavanje veka trajanja lampe za 50%! Učestalost zamene lampe je takođe smanjena za 50% da bi se smanjili troškovi zamene.

Način rada Eco Blank
Eco Blank omogućuje nastavnicima da isključe projekciju kada  žele da pažnju učenika preusmere na sebe ili kada se projektor ne koristi. Kada je aktiviran, ovaj način rada automatski prigušuje lampu, smanjujući ukupnu potrošnju energije do 70%

Način rada bez aktivnog izvora
Ako je projektor uključen i ne prima ulazni signal, nakon tri minuta automatski će se uključiti način rada Eco Blank, čime se smanjuje nepotrebna potrošnja energije i produžuje životni vek lampe.

0,5 W u pasivnom načinu rada
Kada nije uključen, MS506 smanjuje potrošnju struje na svega 0,5W u pasivnom načinu rada, što je za ranije modele projektora bio pravi izazov. Ovaj tehnološki napredak pomaže produžiti životni vek lampe i smanjiti troškove energije.

Zamena za zvučni sistem
Zahvaljujući ugrađenom zvučniku, MS506  može da se koristi umesto zvučnog sistema čak i kada je u pasivnom načinu rada. Ovo vam štedi neprilike i dodatne troškove koje biste imali kad morate da nabavite poseban zvučni sistem.

Poklopac lampe na gornjoj strani za lakši pristup
Poklopac lampe smešten je s gornje strane i dizajniran je za brzu i sigurnu zamenu. Ako lampa pregori tokom prezentacije, može se zameniti odmah, bez suvišnog čekanja.
    
Nastavni šabloni
Da bi olakšao vaš edukativni rad, BenQ je dodao funkciju nastavnog šablona u MS506. Sada, sa izborom od četiri različita dizajna linijskih mreža – format za pisanje, format za nastavnike muzike, radni list i koordinatna mapa – možete lakše da pišete i crtate na belim, ali i na crnim tablama, bez potrebe da iscrtavate linije ili dijagrame.
    
Brza instalacija
S tasterom za brzu instalaciju na daljinskom upravljaču, montažeri mogu brzo pristupiti funkcijama i podešavanjima na ekranskom meniju vezanim za instalaciju.

BenQ DLP® projektori - Dugotrajna savršenost slike uz tehnologiju DLP
Vrhunski kvalitet slike:
BenQ-ovi DLP projektori konstruisani su tako da traju što duže i nude  oštru sliku, vrhunsku čitljivost i verne boje godinama. Koristimo najnapredniju DLP tehnologiju kako bismo reflektovali čisto svetlo sa miliona mikro-ogledala na DMD čip kroz naše napredne krugove boja. Budući da su ogledala bez boje i zaštićena unutar praktično zapečaćene jedinice, BenQ-ovi DLP projektori nemaju problema sa godinama i praktično su imuni na slabljenje slike te konzistentno nude odličan prikaz. Čak i nakon 2000 sati intenzivne upotrebe, ubacivanje nove lampe rezultiraće kvalitetom slike koji je uporediv sa potpuno novim projektorom.
DLP tehnologija omogućava i izradu projektora bez filtara uz potpuno poverenje u dugotrajni kvalitet slike i manje ukupne troškove. BenQ-ova tehnologija SmartEco™ dodatno poboljšava kontrast i kvalitet slike, istovremeno štedeći do 70% energije koju koriste lampe u projektoru.

Oštra slika i vrhunska čitljivost:
Omogućavajući faktor popunjavanja od 96%, DLP tehnologija koristi specijalne kružne sklopove piksela iza piskela, čime eliminiše debele tamne okvire oko pojedinačnih piskela, koji oslabljuju boju i detalje. Veći faktor popunjavanja i manje crnih ivica se pretvara u primetnu, intenzivniju boju i uglađeniji kvalitet slike.
BenQ-ovi DLP projektori takođe nude visoki odnos kontrasta za besprekornu čitljivost malog teksta i prikaz tankih crta i detalja u tamnim scenama. Crna boja je dublja, a kvalitet slike bolji uz veći fokus i čistoću. Vaše prezentacije biće lake za čitanje i efikasno prenositi poruku - čak i kad se gledaju iz zadnjeg reda osvetljene prostorije.

Nalepnica ecoFACTS
Ova nalepnica pokazuje koliko su ekološki BenQ-ovi proizvodi
Razvojem ekoloških proizvoda BenQ ne samo da poštuje ekološke norme nego i aktivno učestvuje u zaštiti životne sredine.
Nalepnica ecoFACTS izražava BenQ-ove najveće napore uložene u prestanak korišćenja opasnih materija, odabir materijala, dizajn pakiranja, funkcije za uštedu energije i ostale aspekte proizvoda.
Model BenQ projektor MS-506
Sistem projekcija DLP
Osvetljenje 3200 lumens
Rezolucija SVGA (800 x 600)
Veličina slike 60"-120"/ 300' (Clear Focus/ Maximum)
Odnos stranica 1.1:1 (Powered)
Priključci Computer In (D-sub 15pin) x 2 (Share with component)
Monitor Out (D-sub 15pin) x 1
Composite Video In (RCA) x 1
S-Video In (Mini DIN 4pin) x 1
Audio In (Mini Jack) x 1
Audio Out (Mini Jack) x 1
Speaker 2W x 1
USB (Type mini B) x 1 (Download & Page/down)
RS232 (DB-9pin) x 1
IR Receiver x 1 (Front)
Dimenzije (ŠxVxD) 28,3 x 9,5 x 22,2 cm
Težina 1,8 kg
Ostalo Kontrast: 13000:1
Objektiv: F=2.56-2.8, f=21-23.1mm
Boje displeja: 1.07 Billion Colors
Format slike: Native 4:3 (5 aspect ratio selectable)
Domet projekcije: 1.86-2.04 (53" @ 2m)
Lampa (normalno/ekonomski režim/SmartEco režim): 4000/6000/ 6500/10000
Podešavanje linearne perspektive: 1D, Vertical +/- 40 degrees
Ofset projekcije: 120% ±5%
Podrška za rezoluciju: VGA (640 x 480) to UXGA (1600 x 1200)
Horizontalna frekvencija: 15K-102KHz
Vertikalna frekvencija osvežavanja: 23-120Hz
Potrošnja: Normal 270W, Eco 220W, Standby < 0.5W
Naručite od kuće
Web shop
Call center Fiksni telefon: 011-3-713-713
Za mobilne uređaje: *001
* Maloprodajna cena ovog artikla može da odstupa od prikazane cene za online kupovinu.
** Artikal je moguće kupiti u svim maloprodajnim objektima Tehnomanije.
Lokacije Prodavnice
Beograd
Novi Sad
Pančevo
Niš
Zrenjanin
Čačak
Kragujevac

Komentari za proizvod BenQ projektor MS-506

Dodatne informacije
* Tehnomanija doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
** Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om. Cene proizvoda poslednji put ažurirane 14.12.2017 u 22:07