Živite u bojama... uz Whirlpool!

Nega tkanine i boja ide ruku pod ruku sa štednjom resursa zahvaljujući inovativnoj veš mašini 6TH SENSE Colours iz Whirlpool-a


Danas, kada govorimo o vešu, sigurno se dotaknemo vrlo privatnog pitanja o brizi o sebi i našim najdragocenijim stvarima, kao što je odeća, intimno rublje i posteljina koja ukrašava Vaše kraljevstvo doma. Boje koje biramo za to kraljevstvo daju nam energiju i optimizam koji nam treba u našim sve više zaposlenim životima.

Potrošači žele pružiti najbolju negu njihovom obojenom vešu i izražavaju želju za dosledno odlične rezultate ciklusa pranja i ispiranja visokih performansi, koji garantuju negu tkanine i najbolje očuvanje boja.  
Whirlpool, odan kao i uvek proučavanju inteligentnih rešenja koja osnažuju potrošače, usavršio je proizvodnju svoje nove generacije veš mašina u Carisma dizajnu.

 

 


Zahvaljujući novoj tehnologiji 6TH SENSE Colours Whirlpool-ova mašina može pružiti negu za tkanine i boje. Ona nudi niz tri 6TH SENSE Colour opcija koje su posebno razvijene za pružanje izvanrednog zadržavanja boje, uključujući i i novativan Colours 15°C .
 

Ova opcija nudi iste rezultate pranja na 40°C na samo 15°C (1), osiguravajući da Vaše najživlje boje ostaju iste. Inovativna tehnologija Wave Motion Technology sa dvosmernim pokretanjem bubnja omogućuje da je odeća više jednakomerno raspoređena u bubnju, što omogućava savršenu apsorpciju deterdženta. Ovo znači da temperaturu pranja možete smanjiti na minimum , sve do 15°C, čime ćete održati vrhunske rezultate pranja i očuvati spektakularne boje .

Uz negu tkanina i boja, veš mašina 6TH SENSE Colours takođe je Green Generation mašina, koja garantuje najvišu  štednju vode i energije kao i optimizaciju potrošnje deterdženta pomoću svoje tehnologije 6TH SENSE .
Sve što treba da učinite je da stavite veš u mašinu i odabrate program i tip deterdženta (tečni ili u prašku). 6TH SENSE uradi sve ostalo, prepoznaje količinu veša pomoću posebnih senzora i automatski prilagodi potrošnju resursa. Kontinuirano prati ciklus pranja, osiguravajući do 70% uštede energije, vode i vremena (2), dok preporučuje korisniku tačnu količinu deterdženta .
 

Energetska optimizacija mašine potpuno je vidljiva korisniku putem Eco Monitora , koji prikazuje trenutnu povratnu informaciju o potrošnji energije tokom odabira programa. LED Eco Monitoru treba samo 10 sekundi da „izmeri“ veš, izračuna povratnu informaciju i prikaže konačnu potrošnju energije.

Nova Whirlpool veš mašina nudi energetsku efikasnost  “najboljeg u klasi” : ovaj proizvod A+++ klase uštedi do 30% potrošnje energije u poređenju sa standardnom mašinom A klase.

Osim osigurane nege tkanina i boja, mašina za pranje veša 6TH SENSE Colours takođe je znak kvaliteta i trajnosti. Ustvari, ovo je prva serija veš mašina izgrađena da traje , kako je potvrdio test 2,500 ciklusa sprovedenog od strane Nemačkog instituta TÜV Rheinland® (3).

 

Pogledajte Whirlpool veš mašine
sa tehnologojim 6TH Sense:


 
(1) Testirano prema WFK Nemačkom institutu. Institut za primenjena istraživanja sprovodi testiranja performanse deterdženata, sredstava za čišćenje i dezinfekciju, testove aparata i procesne istrage, kao i dezinfekciju i nadzor higijene. www.wfk-iaf.de
(2) Poređenje između maksimalnog opterećenja i 1kg opterećenja u mašini sa funkcijom 6TH SENSE na brzoj opciji Cotton 60° +.
(3) TÜV Rheinland : Međunarodni pružaoc usluga za kvalitet i sigurnost. www.tuv.com – ID: 0000035305