Magazin
Početna strana > Magazin > Televizori > Zakrivljeni Samsung SUHD televizori Serije 9

Zakrivljeni Samsung SUHD televizori Serije 9


Nano-kristalne boje
Sada možete da vidite još širi spektar prelepih i živopisnih boja koje su toliko verne da stimulišu ne samo vaš vid već i prožimaju sva čula tako da sve što gledate izgleda stvarno. Pomoću revolucionarne tehnologije nano-kristala, panel sa pozadinskim osvetljenjem emituje veoma jako svetlo, pa su boje izuzetno precizne i živopisne. Iskusite neverovatan spektar nijansi boja u kombinaciji sa dubokim crnim tonovima i besprekorno belom bojom koje na magičan način oživljavaju pred vašim očima. Pripremite se da otkrijete potpuno novi Samsung SUHD TV, osmišljen da pobudi sva vaša čula.

Pogledajte karakteristike Samsung 3D SUHD televizora:
 
UE-48JS9002TXXH UE-55JS9002TXXH UE-65JS9002TXXH


SUHD mehanizam za dodatnu obradu
Zahvaljujući jedinstvenom Samsung algoritmu za dodatnu obradu, izvorni video sadržaj koji nije u SUHD kvalitetu se analizira i dodatno obrađuje, pa može da se prikazuje u kvalitetu koji je skoro isti kao onaj koji je zamislio autor sadržaja.

Peak Illuminator Pro
Tehnologija Peak Illuminator Pro povećava osvetljenost tako što pojačava LED pozadinsko osvetljenje na svetlim delovima ekrana. Sa 2 puta većom PQI vrednošću od tehnologije Peak Illuminator, nivo maksimalne svetline je još veći. Zato kada se u tamnim područjima pojavi svetlo, poput uličnih lampi koje osvetljavaju gradski predeo, trenutak je još magičniji.


Precision Black

Tehnologija Precision Black poboljšava kontrast optimizovanjem emisije svetla tako da je sve što gledate živopisnije i uzbudljivije. Sa PQI vrednošću koja je 2x veća nego na konvencionalnim Samsung modelima, dobijate još tamniju crnu boju i čistije nijanse bele uz veću rezoluciju.

Izuzetno tanki i vrhunski rebrasti dizajn
Samsung JS9000 se odlikuje elegantnom rebrastom površinom koja prekriva zadnji deo ekrana i poboljšava prelepi minimalistički dizajn tankog metalik kućišta. Izdignut je elegantnim i prefinjenim postoljem u obliku slova Y, pa imate utisak da lebdi što poboljšava osećaj realističnosti.


Vidite najtamnije scene izuzetno jasno
Tehnologija Peak Illuminator povećava osvetljenost tako što pojačava LED pozadinsko osvetljenje na svetlim delovima ekrana. Zato kada se u tamnim područjima pojavi svetlo, poput uličnih lampi koje osvetljavaju gradski predeo, trenutak je još magičniji.

Iskusite najrealističniji kvalitet prikaza koji može da vam pruži samo zakrivljeni TV.
Revolucionarni zakrivljeni Samsung TV vas vodi u novi svet realističnog prikaza i stavlja vas u sam centar uzbudljivih dešavanja. UHD ekran je zakrivljen pod odgovarajućim uglom tako da možete da ga gledate sa optimalne udaljenosti u svojoj dnevnoj sobi. Blago zakrivljeni UHD ekran obezbeđuje skladan i ujednačen kvalitet prikaza na svim delovima ekrana. Gledajte najkvalitetniju i najdetaljniju UHD sliku sa izvanrednim osećajem dubine koju pruža UHD ekran.


Auto Depth Enhancer

Samsung tehnologija Auto Depth Enhancer oživljava monotone slike. Vaš TV inteligentno primenjuje različite nivoe poboljšanja kontrasta na različite delove ekrana i objekte na ekranu da biste imali bolji osećaj dubine. Gledajte sve zabavne sadržaje na potpuno novom nivou realističnosti.

4 puta veća rezolucija od Full HD rezolucije
Gledanje u Ultra HD rezoluciji znači da svaki sitan detalj na ekranu možete da vidite jasnije nego ikad do sad. Samsung UHD TV ima rezoluciju koja je četiri puta veća od Full HD rezolucije, sa preciznim i vernim bojama. Uživajte u slici koja je optimizovana za do sada neviđenu jasnoću i broj detalja.


Sada možete zaista jednostavno da uživate u svim sadržajima na Smart TV-u i funkcijama koje nudi
Oprostite se od dosadnih priručnika i poželite dobrodošlicu jednostavnijem i intuitivnijem Smart TV-u koji vam omogućava da odmah počnete da uživate u sadržaju. Brz je, snažan, zabavan i što je najbitnije, jednostavan za korišćenje. Svi vaši omiljeni sadržaji biće vam na dohvat ruke na veoma jednostavnom Smart Hub-u koji je neverovatno brz zahvaljujući Samsung osmojezgarnom procesoru. Uključuje se za tren oka, omogućava vam da pregledate sadržaje i pamti šta ste gledali, pa izuzetno brzo možete da nastavite reprodukciju. Kada na raspolaganju imate tako jak uređaj, sa lakoćom možete da obavljate više zadataka odjednom, pretražujete sadržaje ili informacije bez potrebe da prekidate emisiju koju gledate. Doživljaj Smart TV-a je upravo postao još bolji.


Pametniji TV koji vam odmah prikazuje sadržaje
Vaš prozor u potpuno novi i pametniji doživljaj TV-a se nalazi u dnu ekrana, pa ćete uvek biti u toku sa aktuelnim zabavnim sadržajima. Zabavni Smart TV meni obezbeđuje brži, lakši i intuitivniji pristup svim sadržajima koje volite. Više nema potrebe za nezgrapnim traženjem željenih sadržaja – on pamti istoriju i postavlja najčešće gledane sadržaje direktno na traku menija tako da lakše nego ikad možete da pronađete omiljene sadržaje. Možete čak i da istražujete uzbudljive nove sadržaje jer Samsung Smart TV neprekidno preporučuje nove sadržaje u kojima možete da uživate. Upoznajte Smart TV koji se koristi jednostavnije nego ikad do sad.

TV i mobilni uređaji u savršenom skladu
Funkcija Samsung Easy Sharing omogućava jednostavno deljenje sadržaja između TV-a i mobilnih uređaja. Bilo da je u pitanju zabavni video na vašem smart telefonu koji želite da podelite sa porodicom ili TV emisija koju ne želite da propustite i koju ste gledali na putu do kuće, ali koja jednostavno zahteva gledanje na velikom ekranu jer morate da oslobodite ruke. Samsung Smart TV hvata signal kada se vaš uređaj nađe u blizini i bez poteškoća pokreće reprodukciju sadržaja u optimalnoj rezoluciji za veliki ekran. Ovo funkcioniše i u obrnutom smeru, pa prikaz možete odmah da prebacite na mobilni uređaj i slobodno se šetajte po kući dok gledate omiljene sadržaje na uređaju. Savršeno jednostavno i u savršenom skladu.

Podesite TV da vas obaveštava svakog jutra
Da li svakog jutra proveravate vreme i raspored na smart telefonu, a zatim uključujete TV da pogledate vremensku prognozu i vesti? Sada možete da započnete dan sa prilagođenim dnevnim informacijama na Samsung TV-u koje se prikazuju na velikom ekranu. Budući da je sinhronizovan sa alarmom koji ste podesili na smart telefonu, Samsung TV se automatski uključuje i prikazuje vam sve informacije koje su vam potrebne da sveži započnete dan. Sastanak? Kišobran? Godišnjica? Provereno, provereno i provereno.


Sadržaj koji odgovara vašem životnom stilu
Samsung Smart televizori su osmišljeni da vam pruže baš ono što želite i budu u skladu sa vašim životnim stilom, sa smart aplikacijama koje život u kući čine zabavnijim i punim sjajnih doživljaja.

Kuvarima će se svideti aplikacija za hranu, dok će ljubitelji sporta navijati uz novu uzbudljivu sportsku aplikaciju.
Tu je i fitnes aplikacija za one koji žele da ostanu u formi, obrazovna aplikacija o umetnosti koja je sjajna za decu i potpuno nova igračka aplikacija koja će oduševiti igrače, sa velikim izborom naslova i jednostavnim uparivanjem sa mobilnim ili nosivim uređajem koji možete da koristite kao kontroler.
Ovo je samo početak i očekujte nove neverovatne prilagođene sadržaje i usluge.


Funkcija za poboljšavanje na UHD rezoluciju unapređuje kvalitet svih sadržaja koje gledate
Zahvaljujući Samsung mehanizmu za UHD sliku, možete da uživate u različitim sadržajima u kvalitetu koji je skoro na nivou UHD kvaliteta, čak i ako nije u pitanju UHD izvor. Inovativna Samsung tehnologija za poboljšavanje na izuzetno visoku rezoluciju u 4 koraka unapređuje kvalitet TV emisija i filmova, videa na zahtev i još mnogo toga. To znači da ova tehnologija obrađuje ne samo UHD izvore u jasnoj 4K rezoluciji, već i konvertuje sadržaj niže rezolucije u kvalitet čiji nivo je skoro identičan ultra visokoj rezoluciji.

Kreira još tamniju crnu boju, čistije nijanse bele i poboljšanu boju i detalje na svakoj slici
Samsung postavlja još veće standarde posebnom tehnologijom pod nazivom UHD Dimming. Visoka UHD rezolucija podrazumeva i veće zahteve za obradu slike radi reprodukcije svih detalja. Da bi se to postiglo, ova neverovatna tehnologija za obradu slike deli ekran u sektore, a zatim precizno izračunava nivo kontrasta, boje i detalja svakog sektora kako bi svaki deo činio savršenu celinu. Zato je Samsung UHD tehnologija za zatamnjivanje razvijena za što optimalniju obradu crne i bele boje i kreira boje koje su daleko živopisnije.

Odmah se vratite i nastavite reprodukciju tamo gde ste stali
Koja je svrha tolikog broja aplikacija i funkcija na smart TV-u ako se one teško koriste? Prelazak na različite vrste sadržaja na Samsung Smart TV-u je jednostavno poput menjanja TV kanala. Brzo i lako pređite na TV prenos dok gledate onlajn video i obrnuto. A kada se vratite na video, Samsung Smart TV je zapamtio vašu aktivnost i pokreće reprodukciju videa tačno tamo gde ste stali. Vreme je da uživate u zaista pametnom doživljaju kućne zabave.Moćni osmojezgarni procesor za brze performanse
Istovremeno korišćenje velikog broja funkcija ne podrazumeva i lošije performanse. Nadogradili smo novi Smart TV osmojezgarnim procesorom, pa je sada znatno brži od svog prethodnika. Zahvaljujući još većoj brzini, predstavlja vrhunsku nadogradnju koja može da se nosi sa svim starim i novim neverovatnim mogućnostima Smart TV-a. Sa dodatnom snagom doživljaj zabave je još brži i zabavniji, pa ćete manje čekati a više uživati u gledanju sadržaja.

Isprobajte aplikacije koje obogaćuju život na Smart TV-u
Suština je u sadržaju i zato vam Samsung Smart TV omogućava da uživate u svim vrstama sadržaja. Uživajte u velikom broju neverovatnih aplikacija i pretražujte veb koliko god želite na najlakši mogući način. Jednostavno prevucite prstom levo ili desno da biste videli prilagođene preporuke za aplikacije, nove aplikacije i još mnogo toga, sve na jednom mestu. Sadrži čak i poboljšanu aplikaciju za pregledanje veba koja vam omogućava brz pristup popularnim veb-sajtovima u regionu samo jednim klikom na dugme, bez potrebe da unosite URL adresu.

Živopisnije boje za bolje slike
Pomoću naprednog algoritma za poboljšavanje kvaliteta slike, Samsung tehnologija Wide Colour Enhancer drastično poboljšava kvalitet bilo koje slike i otkriva skrivene detalje. Sada možete da vidite boje onako kako treba da izgledaju zahvaljujući tehnologiji Wide Colour Enhancer.


Tehnologija Clear Motion Rate smanjuje zamućenja pokreta
Zahvaljujući naprednoj Samsung tehnologiji Clear Motion Rate (CMR), čak i scene sa brzim pokretima se prikazuju izuzetno jasno. Unapređena tehnologija CMR obezbeđuje jasnije slike i manje zamućenja pokreta, pa možete da uživate u akcionim filmovima, sportu i drugoj zabavi u najboljem izdanju. Ova tehnologija je moguća zahvaljujući većoj brzini osvežavanja panela, procesora za obradu slike i tehnologiji pozadinskog osvetljenja. To znači da je slika očigledno bolja.

Ogroman broj senzacionalnih igara koje će vas držati na ivici stolice
Samsung Smart TV podiže igranje na viši nivo sa mnogo većim izborom sjajnih dinamičnih igara i podrškom za sve uređaje. Sada možete da uživate u naslovima za svačiji ukus, od porodičnih do trkačkih igara, pa čak i akcionih pucačina. Igranje na velikom ekranu je zabavnije nego ikad do sad zahvaljujući podršci za više uređaja, uključujući kontrolere, aplikacije za mobilne uređaje, pa čak i nosive uređaje. Možete i da istražite sadržaj preporučene igre direktno u meniju usluge za igre. Spremni ste za igranje.

Upečatljiva realističnost sa Samsung Full HD 3D tehnologijom
Pripremite se za gledanje zabavnih sadržaja na potpuno nov način. Sofisticirana Samsung Full HD 3D tehnologija znači da možete da uživate čak i u 3D filmovima i TV emisijama u neverovatnoj Full HD rezoluciji. Ona takođe poboljšava kvalitet 3D slike i eliminiše dupliranje slike, pa je slika jasnija i realnija. Sa tako visokim nivoom realizma, nikada do sada niste ovako doživeli 3D.

Unesite pun multimedijalni doživljaj u svoju dnevnu sobu
Zahvaljujući HDMI (High Definition Multimedia Interface) ulazima, Samsung TV će pretvoriti vašu sobu u multimedijalni zabavni centar. HDMI obezbeđuje prenos digitalnih podataka visoke rezolucije sa više uređaja direktno u TV velikom brzinom.


 
vrh strane