Zakoračite u svet boja i igrica uz Sony


Triluminos Sony displej prikazuje širu paletu boja na TV ekranu, najpribližnije prirodnim. Standardni televizori balansiraju i kombinuju primarne boje u punu paletu. Triluminos televizori mogu podići crvenu, zelenu i plavu boju u širu paletu, stvarajući na taj način najčistije i najprirodnije nijanse koje ste ikada videli na televizoru. Vaš svet je prepun boja, a sada je i vaš TV pravi prozor u svet.POJAČAJTE


Od sitnih detalja tigrovog krzna u dokumentarcu o divljini do brzog snimka sa vašeg venčanja napravljenog vašim mobilnim telefonom – sadržaj koji gledamo na našim televizorima dolazi sa različitih mesta. Sony X-Reality PRO će se pobrinuti da uvek dobijete najbolji kvalitet slike. On najpre analizira scene na ekranu i upoređuje ih sa obimnom ugrađenom bazom fotografija, izoštrava ivice i prefinjene detalje kako bi odmah pružio poboljšanu fotografiju. Bez obzira koji sadržaj budete gledali, videćete mnogo više sa X-Reality PRO.


POVEĆAJTE


Zahvaljujući NFC (Near Field Communiciations) tehnologiji, sadržaj sa različitih uređaja možete podeliti jednostavno ih dodirujući. Bez podešavanja, bez kablova. Sve sa vašeg telefona možete bežično preneti na vaš TV – jednostavno dodirnite daljinski upravljač vašim telefonom.