Whirlpool veš mašina za dugotrajnu lepotu


Predstavljamo vam novu Whirlpool mašinu za pranje veša AWIC 10914, koja pruža najbolju negu svim tkaninama za njihovu dugotrajnu lepotu.


Mašina je opremljena ultranežnim, jedinstvenim i patentiranim bubnjem, čija su rebra specijalno dizajnirana da obezbede najbolju kombinaciju nege i performansi.

Reč je o izuzetno energetski efikasnom uređaju, energetske klase A+++ sa -20% manjom potrošnjom energije , kapaciteta 10kg , sa centrifugom od čak 1400 obrtaja u minutu. Optimizacija potrošnje vaše mašine za pranje veša je sada olakšana, zahvaljujući novom Eco Monitor sistemu. Eco Monitor vam omogućava potpuni uvid u potrošnju energije i time vas uči kako da programirate mašinu za pranje veša za vama odgovarajuću potrošnju struje. Na ovaj način štedite vreme i novac. Veliki deo troškova svakog pranja stvaraju deterdženti.

Whirlpool tehnologija 6.čulo – 6th Sense sa funkcijom preporučenog doziranja, predlaže tačnu količinu deterdženta, pri čemu se uštedi i do 10l deterdženta godišnje. Preporuka se temelji na tvrdoći vode, stepenu zaprljanosti, količini stavljenog veša, kao i na tkanini i tipu deterdženta.


Ovaj model krije još iznenađenja, pa tako, na primer, nećete ni primetiti da radi kada je uključena, zahvaljujući BPM motoru (brushless permanent magnet motor), koji je znatno tiši od univerzalnog motora jer nema četkice, a u isto vreme ne podiže potrošnju električne energije.

Od programa se izdvaja opcija Colours 15°, koja pere vašu odeću na 15°C i duže čuva intenzitet boja. U kombinaciji sa 6th Sense Colour programima za boje, ova inteligentna tehnologija osigurava iste rezultate pranja kao i na 40°C. Zahvaljujući jedinstvenom asimetričnom okretanju bubnja, veš se na pravi način raspoređuje unutar bubnja za savršeno upijanje deterdženta.