Magazin
Početna strana > Magazin > Bela tehnika > Whirlpool 6th Sense rerne - za jednostavnije kuvanje

Whirlpool 6th Sense rerne - za jednostavnije kuvanje


Rerna sa posebnim čulom za spremanje hrane

Whirlpool 6th Sense ugradna rerna oseća i prilagođava vreme i temperaturu, kako bi Vam pružila perfektne rezultate, svaki put.

 
Rerne sa posebnim čulom

Whirlpool 6th Sense rerne su deo asortimana kuhinjskih ugradnih aparata koji imaju inteligentne senzore i funkcije koje pojednostavljuju Vaš život i čine revoluciju u načinu kuvanja.Profesionalni rezultati – svaki put.

Vaša Whirlpool 6th Sense razočarenja u kuvanju ostaju zauvek iza Vas. Sa 30 recepata, inteligentna 6th Sense tehnologija se brine o celom procesu kuvanja, nadzire potrošnju energije, podešava vreme pripreme, čak Vam daje i zvučno upozorenje kada je vreme da promešate ili okrenete hranu koju pripremate.

Whirlpool 6th Sense rerna zna kako da začini Vaš život, konstantno osećajući i prilagođavajući vreme i temperaturu, kako bi pružila savršene rezultate kuvanja.
Uživajte u specijalno programiranim receptima i pripremajte ukusna jela samo jednim dodirom na dugme, ali naravno i dalje možete kuvati na tradicionalan način!Vaša Whirlpool 6th Sense rerna kombinuje snašan grejač sa jedinstvenom distribucijom vazduha i tako stvara Cook3 sistem. Sa 6th Sense rernom možete istovremeno peći tri različita jela i to bez mešanja mirisa i ukusa. Rerna ravnomerno greje celu unutrašnjost i konstantno osvežava vazduh što omogućava istovremeno pečenje različitih jela – poput ribe, puslica i mafina – čak i kada se njihove temperature pečenja razlikuju i do 30°C. Na ovaj način štedite vreme provedeno u kuhinji a takođe štedite i energiju!Zahvaljujući funkciji Ready 2 Cook, nema više potrebe za predzagrevanjem.

*Maksimalna ušteda pri pripremi različitih jela koristeći funkciju Ready2Cook u poređenju sa funkcijom predzagrevanja.
vrh strane