Magazin
Početna strana > Magazin > Robne marke > VIVAX

VIVAX


Brend Vivax stvoren je kako bi omogućio opremanje svakog doma najnovijom tehnologijom.
Tim stručnjaka neprestano radi na tehnološkom razvoju, usavršavanju funkcionalnosti i savremenom dizajnu uređaja. Prateći trendove i Vaše potrebe Vivax uređaji stvoreni su kako bi omogućili kvalitetno, brzo, jednostavno i ekonomično opremanje Vašeg doma savremenom tehnologijom. Drugim rečima Vivax je stvoren za Vas!


Vođeni misijom daljeg razvoja, povećanja proizvodnje i širenja asortimana želja je da se olakša svakodnevni život i zadovolje dnevne potrebe za tehnologijom 21. veka. Ulaganjem u znanje i stručnost, usavršavanjem postojećih proizvoda i razvojem novih te originalnim pristupom, kvalitetom i vlastitim dizajnom Vivax pruža asortiman uređaja koji će ispuniti sve Vaše želje. Asortiman je podeljen u grupe kako biste što lakše pronašli proizvod koji želite.

 
IMAGO

Gledanje televizije za mnoge od nas predstavlja važan deo dana, omogućava nam da istražujemo i doživljavamo svet oko sebe bez napuštanja dnevne sobe. Upravo zato asortiman IMAGO osigurao je da Vaš užitak bude potpun uz LCD, LED ili CRT TV uređaje. Vivax IMAGO uređaji su uređaji modernog dizajna, vrhunske funkcionalnosti i kvaliteta. Od sada svi ukućani mogu imati vlastiti TV uređaj s vrhunskom slikom, gledati svoje omiljene filmove preko Vivax DVD playera, jer su Vivax proizvodi dostupni svakom korisniku. Uz Vivax prenosni DVD player najmlađi će uživati u animiranim filmovima kako bi put prošao što brže i zabavnije. Na uspomene s putovanja neka Vas podseća moderno dizajnirani digitalni okvir za slike.
COOL

Ugodan, fino temperiran i čist vazduh prvi je preduslov da bi ste se ugodno osećali u nekom prostoru. Kod projektovanja i izrade Vivax COOL klima uređaja primjenjuju se najnovija tehnološka dostignuća, koja doprinose tihom i pouzdanom radu, te izuzetnoj štedljivosti kako kod hlađenja tako i kod grejanja prostorija. VIVAX klima uređaji imaju 3 godine garantni rok, uz redovan godišnji servis ovlašćenog VIVAX servisera. Proverite zašto su Vivax Cool klima uređaji već duže vreme najprodavaniji na srpskom tržištu.
HOME

Vivax mali kućni aparati i bela tehnika zadovoljiće svakog, pa i najzahtevniju domaćicu pri opremanju kuhinje i domaćinstva. Bez obzira koji Vivax frižider, šporet, mikrotalasnu rernu ili mali kućni aparat odaberete, dobićete trajan i pouzdan uređaj oblikovan uz mnogo stila. Odaberite uređaje koji odgovaraju vašim potrebama i enterijeru. Uživajte u Vivax HOME uređajima jer su stvoreni za Vas!
VOX

Vivax micro linija, modernog dizajna, ispuniće Vaš dom omiljenim melodijama, kao i prenosni radio uređaji. Tu su i telefoni, a za ostanak na pravom putu pobrinuće se Vivax navigacijski uređaj. Neka Vam život bude lakši i ispunjen radošću uz Vivax VOX uređaje.
LIGHT

Inovativno, štedljivo, ekološki prihvatljivo… unesite u Vaš dom LED svetlo pomoću Vivax LED sijalica. Ove sijalice daju istu količinu svetlosti uz 80% manju potrošnju električne energije i najbolje su rešenje u smislu ekološke prihvatljivosti jer ne sadrže teške metale opasne za ljudsko zdravlje! Imaju garanciju od 3 godine i životni vek od 25.000 sati. U samom startu daju 100% svetlosti bez postepenog zagrevanja. Svojom jedinstvenom i patentom zaštićenom tehnologijom osvetljavanja od 360°, savršeno će se uklopiti u svaki prostor.
MOBILE

Vivax mobilni uređaji se ističu modernim dizajnom i tehnologijom. Njihova pogodnost je što istovremeno možete imati dve sim kartice (dva različita telefonska broja) i nesmetano koristiti dve mobilne mreže. Jednostavni su za upotrebu i dostupni svakom korisniku. Budite spontani i uvek u kontaktu sa svojom porodicom i prijateljima uz Vivax mobilne uređaje. Puna tastatura mobilnog uređaja Damia olakšaće dopisivanje. Malen, atraktivan i pametan uređaj!
TABLET

Sledite trendove uz Vivax tablet računare. Surfujte, slušajte omiljenu muziku, gledajte filmove i čitajte omiljene sadržaje pomoću Vivax tableta. Asortiman se širi i prilagođava Vama jer su Vivax uređaji stvoreni za Vas!
Vivax fabrika u Kini

Najpoznatiji brendovi M SAN Grupe - Vivax i MS - proizvode se u fabrici otvorenoj 2001. godine, koja se nalazi u gradu Dongguan, u provinciji Guangdong, Kina.
Fabrika površine 15.000 m2 zapošljava 250 radnika, koji dnevno proizvedu do 1.500 uređaja. Proizvodnja je u potpunosti po evropskim standardima, što znači da svi proizvodi prolaze stroge kontrole od samih ulaznih komponenti, preko kontrole procesa proizvodnje pa sve do kontrole finalnih proizvoda.
Gotovi proizvodi testiraju se po najnovijim metodama ispitivanja kvaliteta na izdržljivost u ekstremnim uslovima, između ostalog i na test visoke temperature.
vrh strane