Magazin
Početna strana > Magazin > Robne marke > VERBATIM

VERBATIM

Od svog osnivanja 1969. godine, Verbatim je usmeravao razvoj tehnologije uređaja za snimanje podataka. Od disketa preko CD, DVD i Blu-ray medija visoke definicije do spoljnih hard diskova, fleš memorijskih kartica, USB diskova i SSD uređaja – širok spektar Verbatimovih proizvoda i uticaj na industriju uređaja za snimanje podataka nemaju premca.
 
Verbatim na latiskom jeziku znači „od reči do reči”, a taj izraz se od osnivanja kompanije koristi za ilustraciju principa preciznog beleženja podataka bez grešaka.


Verbatim je poznata robna marka i njegovi proizvodi se prodaju u više od 120 zemalja. Poslednjih pet godina, Verbatim ima najveći udeo prodatih optičkih diskova za snimanje od svih proizvođača na svetu.

Kao deo Mitsubishi Chemical Corporation Group (MCC), Verbatim koristi sve prednosti izvanrednog istraživanja i razvoja, stvarajući inovacije koje su oblikovale današnju globalnu industriju uređaja za snimanje podataka. To dokazuje veliki broj međunarodnih priznanja za proizvode koje je Verbatim osvojio tokom svog rada.
Verbatimova zahtevna kontrola kvaliteta tokom procesa proizvodnje garantuje prvoklasne proizvode. Kompanija pruža proizvode i usluge koji prevazilaze očekivanja klijenata tako što koristi svoje vođstvo na polju tehnologije, prvoklasnu proizvodnju, marketinšku stručnost i savremene mogućnosti distribucije.
Verbatim – tehnologija u koju možete imati poverenja.
vrh strane