Magazin
Početna strana > Magazin > Mobilni telefoni > Uskoro ćete moći da pošaljete SMS direktno iz Windows 10.

Uskoro ćete moći da pošaljete SMS direktno iz Windows 10.


Novi Windows 10 sa svih strana dobija samo pohvale za to kako radi, a o zaštiti privatnosti ćemo neki drugi put. Izgleda da je stvarno svaka druga verzija Windowsa dobra, a "desetka" će biti upamćena kao najbolja do sada, pre svega zbog mnogobrojnih poboljšanja koje je donela u život PC korisnika.

Microsoft svaki dan predstavi neku novu opciju ili mogućnost, koja bi trebalo da olakša život ljudima, ali najava da će korisnici uskoro moći da šalju SMS direktno iz operativnog sistema nas je prijatno iznenadila.

U preview verziji 10565 Windows 10, Microsoft je ubacio Windows 10 Mobile emulator, koji ima mogućnost da prima, tj. čita SMS-ove sa vašeg telefona, ali i da ih šalje. U sledećim verzijama trebalo bi da dobijete mogućnost da direktno sa računara proveriti još neke parametre, kao naprimer ko vas je zvao, te listu propuštenih poziva. Ovo naravno za sada radi samo sa uređajima koji na sebi imaju Windows 10 Mobile, što će reći Lumia 950, Lumia 950 XL i Lumia 550 telefonima. Za sada se ne zna kada će ova opcija postati zvanično dostupna.


Više informacija na Digital Online
vrh strane