Magazin
Početna strana > Magazin > Mali kućni aparati > Ubistveni espresso komplet!

Ubistveni espresso komplet!


Inspiracija je došla od engleskog izraza „a shot of espresso” za šoljicu espresa. Govorimo o posudi za kafu u stilu Noir revolvera i šoljicama za espreso u stilu čaure metka.

Ovaj komplet se sastoji od aluminijumske posude za kafu koja podseća na revolver – sa drškom u obliku drške revolvera i sipaćim delom u obliku cevi sa prednjim nišanom, koja je vrlo lepo dopunjena sa šest zlatnih, metaliziranih porcelanskih espreso šoljica koje su dizajn pozajmile od prazne čaure revolverskog metka. Sa donje strane šoljica ugravirano je „50mm” i „Coffee Cup” (šoljica za kafu).

Dimenzije posude su 180x90x160 mm i može da se koristi na štednjacima na struju ili gas. Što se šoljica tiče, njihove dimenzije su, pogodili ste, 50mm u prečniku i 60mm visine. Šoljice ne mogu da se stavljaju u mikrotalasnu pećnicu, ali mogu da se peru u mašini za pranje posuđa. Ovaj komplet je dizajnirala Paola Metaldi za italijansku online prodavnicu lifestyle proizvoda. Nažalost, u vreme pisanja ovog teksta sve količine su bile rasprodate. Ko može da odoli posudi za kafu u obliku revolvera i šoljicama koje su inspirisane čaurama metka? Mi ne možemo!


Više informacija na Tech-Lifestyle
vrh strane