Magazin
Početna strana > Magazin > IT shop > Transformišite svoju svakodnevicu - ASUS Transformer Book T100

Transformišite svoju svakodnevicu - ASUS Transformer Book T100


ASUS Transformer Book T100 je fantastični 2-u-1 uređaj koji će transformisati način na koji obavljate svoje dnevne aktivnosti, bilo da je reč o poslu ili zabavi. U pitanju je ultraprenosni laptop kome se ekran odvaja i pretvara u 10" tablet.

Šta je to što ASUS T100 čini tako atraktivnim?
  • Ultraportabilan
Transformer Book T100 je težak samo 1,07 kg, što ga čini jednim od najlakših laptopova na svetu. Ako vam je i to mnogo, jednim pokretom ruke možete odvojiti ekran od tastature i u deliću sekunde dobiti tablet koji je gotovo upola lakši od kompletnog uređaja. Kvalitetna završna obrada čini T100 veoma izdržljivim, što je jako bitno kod uređaja koji su često u pokretu.
  • Dobre performanse za veću produktivnost
Transformer Book T100 pokreće najnoviji Intel Atom Z3470 procesor sa četiri jezgra, koji se odlikuje savršenim odnosom performansi i energetske efikasnosti. T100 nudi ono o čemu su korisnici godinama maštali - laptop sposoban da ispuni i procesorski zahtevne zadatke, uz autonomiju koja daleko nadmašuje ono što pružaju klasični laptopovi. Za dobru produktivnost je zaslužan i Microsoft Office Home & Student 2013 paket, čija se puna verzija isporučuje uz uređaj. Korisnici kojima treba veliki prostor za skladištenje podataka će ceniti USB 3.0 port koji se nalazi na docku i omogućava brz prenos podataka na eksterne flash i hard diskove.
  • Ekran koji se prilagođava vašim potrebama
Jedna od prednosti koje nudi Transformer Book T100 je i ta što možete odvojiti tablet deo i u krevetu uživati u čitanju knjiga. Odlični IPS ekran sa veoma velikim uglovima vidljivosti pruža jasnu sliku, ali dugo čitanje teksta na svetlom ekranu u tamnoj prostoriji može umoriti vaše oči. T100 ima specijalni mod rada koji automatski prilagođava parametre prikaza slike i efikasno eliminiše zamor očiju.
  • Sonic master, dobar zvuk daleko se čuje
Stereo zvučnici na T100 će vas prijatno iznenaditi svojim kvalitetom i zvukom nadmašuju ono što obično dobijate iz ovako malih laptopova. Uz T100 ćete svakako uživati, bez obzira da li gledate filmove ili slušate muziku.
  • Mobilni Dock
Transformer ne bi nosio to ime da nema jedinstvenu mogućnost odvajanja ekrana od docka. Brojne su prednosti ovakvog rešenja nad kombinacijom tableta i Bluetooth tastature. Čvrsta veza dva dela omogućava da ekran postavite pod uglom koji želite i eliminiše potrebu za dodatnim osloncem za tablet prilikom kucanja. Pored toga, touchpad pruža preciznost koju je teško postići prstima na ekranu, pa je i upotrebljivost uređaja znatno veća. Na docku je i USB 3.0 port pune veličine
  • Zaboravite utičnicu
Impresivnih 11 sati bez dopunjavanja
  • Dodatni prostor za vaše podatke
Transformer Book T100 će biti dostupan u dve varijante, sa 32 i 64 GB prostora za podatke. U oba slučaja ASUS poklanja dodatni prostor na svom Web Storage-u, koji možete koristiti, ne samo za čuvanje, već i za jednostavno deljenje fajlova sa prijateljima
vrh strane