Total Servis


Nabavka novog televizora se ne zavšrava kupovinom: uređaj je potrebno montirati, proučiti uputstvo, programirati kanale... Tehnomanija svojim kupcima ponovo priskače u pomoć!

Zakažite uslugu Total servis i budite bez brige - naši majstori će izaći na teren, i sve ovo uraditi umesto Vas. Ukoliko želite, možete poručiti i dodatnu opremu kao što je postolje za televizor, periferije i tome slično, a Total servis će u zakazanom terminu doneti svu poručenu robu, i izvršiti montažu.

Ova usluga je besplatna za sve televizore dijagonale ekrana veće od 55“, dok se za manje uređaje naplaćuje u iznosu od 3.000,00 RSD i obuhvata sledeće:
  • Montažu televizora
  • Programiranje TV kanala po vašem zahtevu
  • Povezivanje televizora sa drugim AV uređajima
  • Obuka za korišćenje televizora
  • Izrada TV instalacije
Zakažite montažu pozivom našeg call centra 011-3-713-713 ili *001 za pozive iz svih mobilnih mreža (minimum jedan dan ranije), a naše kolege će Vam potvrditi tačno vreme montaže.

Napomene:
Trenutno smo u mogućnosti da ovu uslugu pružamo samo na teritoriji grada Beograda.
Nosači za televizor, kao i sav ostali potrošni materijal nisu uključeni u cenu i kupuju se dodatno. Nabavku dodatne opreme možete i obaviti online, putem www.tehnomanija.rs, i platiti nakon montaže uređaja.
Usluga se može iskoristiti isključivo ukoliko su i televizor i nosač kupljeni u Tehnomaniji