Toshiba L7 serija televizora - dobitnik Red Dot nagrade


INTENZIVNO PRIMAMLJIV SADRŽAJ
NEVEROVATNO OBUHVATAJUĆI ZVUK


Zamislite televizor koji vas prenosi u izuzetno uzbudljivi svet neverovatnog zvuka i slike.

Uz novu L7 seriju televizora, oči i uši privlači veoma bogata slika i jasno definisan kvalitet zvuka koji su tu zahvaljujući inovativnim CEVO tehnologijama preduzeća Toshiba. Brz, gladak i prilagođeniji vama, ovaj Smart TV spreman je da vas približi akciji više nego ikada pre. Sve to u jednom uređaja nagrađivanom za dizajn.

 URONITE U DETALJE KOJE PRUŽA SERIJA L7
  • CEVO Picture
  • CEVO Audio
  • DTS Premium Sound™
  • Dvojezgarni procesor
  • Smart TV Cloud


CEVO PICTURE
ZA IZVANREDNI KVALITET

Neverovatni kvalitet slike upravo je postao još bolji. Zahvaljujući tehnologiji CEVO Picture koju koristi svaki televizor iz serije L7, doživljaj gledanja će postati svetliji, jasniji i živopisniji nego ikada pre.
Od blistavog okeana do koralnog grebena koji skriva – baš svaki detalj se prikazuje uz zapanjujuću jasnoću i boje zahvaljujući novom sistemu pozadinskog osvetljenja visokog intenziteta. Vi samo treba da se zavalite i da uronite u akciju. Vreme je za realističniji doživljaj uz najprimamljiviji dostupni kvalitet slike.

Počastite oči savršenom slikom...
NAJBOLJI KVALITET SLIKE DO SADA

Zajedno, CEVO™ procesor i inovativni panel visoke osvetljenosti pružaju najbolji kvalitet slike u seriji televizora L7 do sada. Uz efektivniju oblast piksela koja povećava osvetljenost svakog piksela, više svetla prolazi kroz panel kao celinu, pa slike izgledaju živopisnije – nikada neupečatljivo ili isprano.

Razlog za to je taj što CEVO™ procesor pruža veoma visok kontrast sa svetlijim slikama. Takođe prenosi novu seriju televizora L7 na nepikosnoven nivo – uz neverovatnih 75% veću osvetljenost u odnosu na prethodnu verziju. Od jednostavnog odraza do blistave ruže, u svakoj sceni možete da uživate uz svu svetlost i senke.
ŠIRI SPEKTAR BOGATIH BOJA

Široka paleta boja koje vidite svakodnevno nije u potpunosti bila dostupna na televizoru. Do sada. Zahvaljujući panelu sa širokom gamom boja, prostor boja kod televizora iz serije L7 povećao se do čak 14%. To je čitav spektar izvanredno bogatih nijansi koji televizori prethodno nisu mogli da reprodukuju.

Nova tehnologija panela ne samo da pruža jasnu i dinamičnu sliku na ekranu, već i reprodukuje prirodnije živopisne boje bez obzira na ugao gledanja. Rezultat je slika veće dubine, živopisnosti i sa prefinjenijim detaljima koji su toliko realistični da će probuditi svako vaše čulo.
OŽIVLJAVA SLIKE

Uz televizore iz serije L7, lepota scene nikada se ne gubi trajno. Čak i kada je komprimovana radi emitovanja, CEVO Picture može da vrati sliku u predviđeno stanje – uz svo prateće savršenstvo boja i definiciju.

Korišćenjem tehnologije High Dynamic Range (HDR) za vraćanje, moguće je otkriti elemente koji se gube tokom procesa snimanja. Ovo omogućava podizanje nivo kvaliteta slike, povećavanje osvetljenosti i osvežavanje nijansi boja – naročito kada je potrebno poboljšati dubinu i teksturu svetlih delova slike. Ponovo čini sliku realističnom.
CEVO AUDIO
ZA KRISTALNO JASAN ZVUK

Napredni kvalitet zvuka upravo je postao još dinamičniji. Uz podršku tehnologije CEVO Audio, serija televizora L7 povešće vas na putovanje u svet zvuka, od punije muzike do definisanog dijaloga.

Svaka deonica, takt i šapat reprodukovaće se savršeno i kristalno jasno. Novi sistem Labyrinth pruža vam kontrolu nad tokovima zvuka, poboljšava ono što čujete i sve to reprodukuje pomoću dva snažna zvučnika. Vreme je da transformišete doživljaj slušanja uz najintenzivniji zvuk do sada.
Prepustite se zvučnom sistemu Labyrinth...
50% VIŠE AUDIO PERFORMANSE

Ponekad ne očekujete neverovatno snažan zvuk iz tako tankog televizora, ali sa serijom L7 nema potrebe ni za kakvim kompromisima. Zvučnici daju neverovatno snažan i jasan zvuk, uz poboljšanje od 50% u odnosu na prethodni model.

Zahvaljujući tome što je potpuno opremljen izlaznom snagom od 2 x 15 W i ekvilajzerom zvuka, bićete zapanjeni bogatijim basom od 100 Hz iz dva kompaktna zvučnika. Poboljšavanjem dizajna ovih kompaktnih zvučnika svaki televizor iz serije L7 daje upečatljiviji zvuk. Ako nikada niste čuli zaista realističan zvuk iz televizora, sada je pravi trenutak.
RAZDVAJANJE DIJALOGA I ZVUKOVA

Gledanje televizije u suštini bi trebalo da bude otvoreno i ugodno za sve. Stoga, ako određeni zvukovi utiču na doživljaj, postarali smo se da možete nešto da uradite povodom toga – kontrolisanjem pojedinačnih tokova zvuka podjednako lako kao i drugih postavki.

Mi to zovemo tehnologija za razdvajanje zvuka i naziv sve govori. Odvojenim upravljanjem pozadinskom bukom i dijalogom, imate potpunu kontrolu nad vrstom zvuka koju želite da slušate. Recimo da gledate prenos fudbalske utakmice i želite da se usredsredite na akciju. Sada možete da smanjite zvuk komentara. Ili ako želite da čujete svaku reč dijaloga u filmu preko specijalnih efekata, imate i tu mogućnost na raspolaganju.
POBOLJŠANO POMOĆU TEHNOLOGIJE DTS PREMIUM SOUND™

Šta god da odaberete da slušate, DTS Premium Sound™ vam to pruža u obliku potpunog doživljaja kućne zabave. Uz širi opseg maksimalnog učinka i ujednačenu zvučnu sliku, ovaj napredni paket predstavlja sve što vam je potrebno da se potpuno prepustite svakoj sekundi originalnog ili strimovanog zvuka.

Poboljšava svaki detalj, za dijalog koji privlači pažnju. Tu su takođe ugodno bogatstvo suptilnih tonova i duboki bas, za muziku kojoj možete da se prepustite. DTS Premium Sound™ održava i postojan nivo jačine zvuka, naročito tokom pauza za reklame. Očekujte sveobuhvatni, neverovatni okružujući zvuk svaki put kada uključite televizor.
GLATKE PERFORMANSE
UZ SVU POTREBNU SNAGU ZA OBAVLJANJE ZADATAKA

Televizoru koji je napravljen tako da pruža obuhvatajuću sliku i intenzivan zvuka takođe je potrebna ogromna snaga kako bi vam sve to pružio. Zbog toga televizori iz serije L7 imaju dvojezgarni procesor za poboljšane performanse i transformisanje doživljaja TV zabave.

Prelaženje između više zadataka odjednom postaje glatkije i neprimetnije. Obrada aplikacija se jednostavno obavlja, bez čekanja – a možete da uživate i u zaista brzom pregledanju Veba. Tehnologija AMR+ 1500 održava prikaz čak i najsumanutijih filmskih sekvenci glatkim i lakim za praćenje. Sav omiljeni sadržaj prepun akcije dostupan vam je brzo i na zahtev.
SMART TV
INTELIGENTNIJI NAČIN GLEDANJA TELEVIZIJE

Televzori iz serije L7 nisu samo inovativni, već i inteligentni. Uz Smart TV Cloud usluge koje su dostupne u paketu, možete da otkrivate potpuno personalizovanu uslugu za sadržaj na zahtev. MediaGuide Replay vam pruža potpunu slobodu da gledate TV sadržaj koji volite, kad god poželite.

Čak i uči vaše navike gledanja i automatski snima omiljene emisije. Pored toga, lako možete da pregledate Veb i da se neprestano zabavljate pomoću vrhunskih aplikacija kao što su YouTube, Netflix, BBC iPlayer, Viewster i mnoge druge.
LIČNI TV KANAL

Za razliku od drugih televizora koji sadržaj preporučuju samo na osnovu trendova, MediaGuide Replay uči vaše želje i navike gledanja na osnovu programa uživo ili snimljenog programa koji ste gledali. To znači da što više gledate, Smart TV vas bolje upoznaje.

Te emisije se zatim automatski snimaju kako biste mogli da uživate u njima bilo kada – a zahvaljujući tome što pretražuje i snima sav sadržaj u vezi sa TV serijom, možete da gledate sve epizode redom. Sve što treba da uradite je da odaberete MediaGuide Replay na početnom ekranu i da odlučite šta želite da gledate.