Magazin
Početna strana > Magazin > Robne marke > T’nB

T’nB

Kompanija T’nB osnovana 1977 godine. Nalazi se u južnoj Francuskoj sa sedištem u mestu Salon-de-Provence, 40km udaljenom od Marselja. Trenutno zapošljava 49 zaposlenih i svi zajedno opslužuju preko 30 zemalja sveta.  U 2011. prodato je preko 7 miliona komada proizvoda iz njihovog asortimana.

T’nB je multi specijalista za informatičku dodatnu opremu i pribor. Tokom poslednjih 20 godina  razvili su svoju međunarodnu distributivnu mrežu s ciljem da zadovolje i najzahtevnija očekivanja kupaca za niz specifičnih tržišta u industriji potrošačke elektronike.

Kompanija svoj uspeh duguje korišćenju inovativnih tehnologija, pouzdanim originalnim komponentama i materijalima, kreativnom dizajnu pakovanja sa detaljnim uputstvima na više svetskih jezika, između ostalog i na srpskom, te proizvodima  modernih boja.
Kombinujući snagu tehnologije sa neobuzdanom kreativnošću i istančanim osećajem za dizajn, u mogućnosti su da tokom vremena predvide svetske trendove te tako uspešno zadovolje sve zahtevnije kupce.

Danas T’nB ima prisutvo u oko 30 zemalja, preko jakih lokalnih i dugoročnih distributivnih partnera koji promovišu brend u okviru sopstvenih maloprodajnih mreža.
Sada je brend poznat po dovođenju modernog i pouzdanog pribora za široki spektar kupaca koji takođe cene odličnu vrednost  za svoj uloženi novac, a koja se nalazi u T’nB proizvodima.
vrh strane