Aktuelno
Početna strana > Aktuelno > Tehnomanija širi svoju mrežu. Nove prodavnice u 6 gradova Srbije.Tehnomanija otvara 6 novih prodavnica širom Srbije i već od 5. maja, Subotica, Šabac, Kragujevac, Arilje, Vrbas i Kraljevo, dobiće svoje MESTO GDE SE KUPUJE TEHNIKA. Kompanija Tehnomanija nastavlja da širi svoju maloprodajnu mrežu koja će po otvaranju novih prodavnica raspolagati sa ukupno 37 objekta i više od 650 zaposlenih.

U navedenim gradovima samo 05.maja cenjenim kupcima pripremili smo specijalna iznenađenja u vidu poklona, nagradnih popusta a kupac sa najvišim iznosom kupovine imaće priliku da kupi Alpha televizor za samo 1 rsd. Sem navedenih povoljnosti na danu svečanog otvaranja samo za potrošače iz navedenih gradova omogućili smo I 7 dana isporuke u istom danu kada je kupovina u radnji realizovana.

Povodom otvaranja novih maloprodajnih objekata pripremili smo specijalnu akciju za potrošače širom Srbije. Detaljnu ponudu pogledajte ovde.

I na kraju da podsetimo da je u Tehnomanija mreži potrošačima na raspolaganju preko 20 000 artikala za čiju kupovinu smo osmislili različite modele plaćanja. Posebno izdvajamo dugoročno kreditiranje za fizička lica - mogućnost plaćanja na 24 rate bez učešća i kamate, i dva modela kratkoročne otplate - čekovima na 12 rata bez učešća i kamate i plaćanje na 10 rata uz grejs period 2 meseca. Tehnomanija je sa posebnom pažnjom  pripremila pogodnosti za naše najstarije građane kroz program kreditiranja za penzionere preko 64 godine.

Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu u Tehnomanija mrežu.

Posetite nas u prodavnicama ili na web-sajtu www.tehnomanija.rs i uživajte na MESTU GDE SE KUPUJE TEHNIKA!
Vaša Tehnomanija!
vrh strane