Nove prodavnice u 8 gradova Srbije.


Tehnomanija širi svoju mrežu. Nove prodavnice u 8 gradova Srbije.

Tehnomanija širi svoju mrežu. Nove prodavnice u 8 gradova Srbije.

Tehnomanija otvara 8 novih prodavnica širom Srbije i već od 4. marta, Bačka Palanka, Kruševac, Obrenovac, Vršac, Novi Sad, Šid, Ruma i Inđija dobiće svoje MESTO GDE SE KUPUJE TEHNIKA. Kompanija Tehnomanija nastavlja da širi svoju maloprodajnu mrežu koja će po otvaranju novih prodavnica raspolagati sa ukupno 34 objekta i više od 600 zaposlenih.

Tehnomanija je unapredila i redizajnirala svoj sajt u cilju još jednostavnijeg, lakšeg i bržeg pregleda informacija, obogativši ga nizom novih funkcija. Kupcima omogućavamo kupovinu iz udobnosti svoga doma, bez odlaska u maloprodajne objekte i u vreme koje njima najviše odgovara jer radimo 24 sata, sedam dana u nedelji.

U svakom trenutku, u skladu sa definisanim standardima, potrošačima je na raspolaganju preko 20 000 artikala za čiju kupovinu smo osmislili različite modele plaćanja. Posebno izdvajamo dugoročno kreditiranje za fizička lica - mogućnost plaćanja na 24 rate bez učešća i kamate, i dva modela kratkoročne otplate - čekovima na 12 rata bez učešća i kamate i plaćanje na 10 rata uz grejs period 2 meseca. Tehnomanija je sa posebnom pažnjom  pripremila pogodnosti za naše najstarije građane kroz program kreditiranja za penzionere preko 64 godine.

Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu u Tehnomanija mrežu.
Posetite nas u prodavnicama ili na web-sajtu www.tehnomanija.rs i uživajte na MESTU GDE SE KUPUJE TEHNIKA!
Vaša Tehnomanija!