Aktuelno
Početna strana > Aktuelno > Tehnomanija Outlet

Tehnomanija Outlet

Tehnomanija outlet u Vukasovićevoj ulici na Kanarevom Brdu predstavlja najveći IT outlet u zemlji, dok objekat na adresi Belo Vrelo 2 predstavlja najveći outlet za prodaju eksponata, modela ranijih serija i robe sa manjim fizičkim oštećenjem. Otvoreni 2010. godine, sa vizijom da učine artikle neophodne za svakodnevni život u 21. veku dostupnim svima, ovi objekti uspešno ispunjavaju svoj cilj već 5 godina. U ponudi možete naći veliki broj IT uređaja, audio video opreme, fotoaparata, kamera i opreme iz prethodnih proizvodnih linija. Takođe, po najpovoljnijim cenama, dostupni su i uređaji drugih kategorija sa manjim fizičkim oštećenjima, sa saobraznošću od 2 godine ili garancijom do 5 godina.

Šta znači „manje fizičko oštećenje“: iako možda zvuči kao da su uređaji neprihvatljivi za prodaju, ovo se u najvećem broju slučaja odnosi na jednostavno oštećenje nastalo u transportu robe – ogrebotina, manje ulubljenje i slično. Tehnomanija uzima brigu o kupcima veoma ozbiljno, i garantuje da su svi uređaji u outlet centrima u potpunosti funkcionalni.

Velika nam je čast da Vam predstavimo novi outlet objekat - u tržnom centru BN Boss, Batajnički drum 1. Na 400 kvadratnih metara, u prijatnom ambijentu možete pronaći pregršt uređaja koji su u redovnoj ponudi zamenjeni novim modelima, ili imaju neznatna fizička oštećenja, a nisu izgubili ni delić svoje funkcionalnosti. Tehnomanija želi da na ovaj način outlet robu približi kupcima sa teritorije Novog Beograda i Zemuna.

Brojne su namene outlet tehničke robe: ukoliko Vam nije važno da imate najnoviji model računara već njegova funkcionalnost, ako tražite veš mašinu ili šporet za vikendicu, hitno Vam je neophodan neki uređaj a trenutno niste u mogućnosti da kupite neki od modela u redovnoj ponudi...


Život je nepredvidiv, a Tehnomanija je tu da Vam pomogne u svakoj situaciji!

 
vrh strane