Aktuelno
Početna strana > Aktuelno > Tehnomanija Nagrade

Tehnomanija Nagrade

Tehnomanija godinama radi na unapređenju kvaliteta i svoje ponude, sa ciljem da potrošači dobiju brend prodavnice tehnike na koji uvek mogu da računaju. Zahvaljući izgrađenom poverenju i reputaciji koju uživa među potrošačima u Srbiji, postali smo dobitnik dve prestižne nagrade: „Best Buy“ medalje, i Top Serbian Brands za 2014. godinu.

„Best Buy Award“ je jedina nagrada koja se dodjeljuje ispitivanjem iskustva i mišljenja potrošača o odnosu cene i kvaliteta, koristeći inovativnu DEEPMA metodu istraživanja. Kupci su danas sve svesniji da ni visoka cena ni poznat brend više nisu garancija kvalitetne kupovine. „Best Buy Award“ je istraživanje, medalja i sertifikat koji se fokusira na ono što danas kupce najviše i najčešće zanima – "Šta mi na tržištu nudi najbolju cenu uz odličan kvalitet?".
 Za kupca, oznaka „Best Buy Award“ jasan je znak da neki proizvod ili usluga nudi najviše na tržištu za njegov novac, a Tehnomanija sa ponosom nosi ovo obeležje.

Top Serbian Brands je prizanje koje se dodeljuje zahvaljujući organizaciji portala www.bestofserbia.rs , i ekskluzivnog časopisa „TOP SERBIAN BRANDS“, koji izlazi punih 15 godina. Ova prestižna nagrada se dodeljuje isključivo prema glasovima građana Srbije, a na osnovu nezavisne ankete sprovedene na 3096 punoletnih građana Srbije. Glavni kriterijumi odluke o dobitniku su: poznatost brenda, vrhunski kvalitet, zadovoljstvo potrošača, odličnost, poslovni rezultat. Potrošači su potvrdili da je Tehnomanija zaista najpouzdaniji brend u oblasti bele tehnike, i sa zadovoljstvom ćemo nastaviti da činimo sve kako bi naši kupci bili sigurni da mogu da veruju svom omiljenom lancu prodavnica tehnike.

Dragi potrošači – hvala Vam na poverenju!

 
vrh strane