Tehnomanija i Blic fondacija „Srce za decu“!


Tehnomanija je kompanija koja nastoji da pomogne onima kojima je potrebno, kada god je to moguće. U proteklom periodu sa velikim zadovoljstvom smo se uključili u dve akcije Blic fondacije „Srce za decu“.

Donacijom dvema porodicama, dali smo mali doprinos opremanju njihovih domova u kojima će započeti svoje nove živote bezbrižni. Veliko nam je zadovoljstvo što smo učestvovali u akciji fondacije „Srce za decu“, jer su upravo deca budućnost ove zemlje, a kada im pomognete u teškim trenucima, dajete im nadu za bolje sutra.
Porodica Đergović iz Zaječara dobila je uz pomoć Fondacije novi dom, a mi smo se potrudili da ga upotpunimo donacijom kompletne kuhinje. Ova dva mališana zaslužuju normalne uslove za odrastanje i veliko nam je zadovoljstvo što smo učestvovali u akciji fondacije „Srce za decu“, koja im je to omogućila.  
Porodica Blagojević-Đorđević iz Bora je napokon napustila užasne uslove u kojima su živeli, i dobila priliku za bolji život. Tehnomanija je pomogla donacijom kompletne kuhinje, u kojoj će nadamo se biti spremljeno mnogo zdravih i srećnih obroka.
Nastavićemo da se uključujemo u akcije Blic fondacije „Srce za decu“, jer je ovo inicijativa koja je zaista vredna podrške.

Vaša Tehnomanija!