Magazin
Početna strana > Magazin > IT shop > Teclast X98 Pro

Teclast X98 Pro


Teclast X98 Pro je treća iteracija popularne serije tablet-uređaja i trenutno se isporučuje sa Windows 10, ali bez opcija za pokretanje dva operativna sistema („dual boot“) ili za 3G/4G.

Ima isti dizajn i građu kao i serija X98 Air series. Sa debljinom od 8mm i težinom od 458 grama, X98 Pro je lak za nošenje. Prednji deo ovog tableta ima okvir od 10mm sa leve i desne strane ekrana na obe strane.

Uređaj ima isti, dokazani, LG 9.7-inčni retina IGZO panel formata 4:3, kakav koriste iPad Air i razni kineski tableti. Rezolucija ekrana je 2048 x 1536 što mu daje pristojnu gustinu od 264 PPI (piksela po inču). Ovaj ekran ima odlične nivoe crne boje, kontrast i zasićenost boja. Odziv na dodir je dobar a skrolovanje se odvija glatko.

Za sada, jedina opcija za memoriju je 64GB eMMC. Brzine su sasvim pristojne. Ukupno posmatrano, čini se da je ovaj model brži od modela X98 Air 3G. Windows se brže učitao, možda i zahvaljujući većoj RAM memoriji, pa je Windows mogao više da koristi keš memoriju, a manje virtuelnu.


Više informacija na Tech Lifestyle
vrh strane