Magazin
Početna strana > Magazin > IT shop > Super tanki Samsung tableti TAB A 8

Super tanki Samsung tableti TAB A 8" i 9.7"


Sa tolikim brojem tablet-a sa kojim ste upoznati, proizvođači imaju ozbiljne probleme da nadmaše jedne druge, ali opet na kraju, nas kao korisnike, njihove prednosti nas navedu da ih koristimo. Postali smo razmaženi što se tiče izobra (što možda i nije loša stvar).


Predstavljamo vam Galaxy Tab A sa ekranom od 8 i 9.7 inči, koji je izbacio Samsung Electronics America, u slučaju da vas trenutni izbor nije zadovoljio. Tablet je tablet tako da nema tu šta mnogo da se priča, pa ćemo odmah preći šta nam njegov unutrašnjost nudi.
Prvo da spomenemo da je super tanak. Oba uređaja imaju procesor Snapdragon 410 sa 1.2GHz Cortex A53 i 400MHz Adreno 306 GPU u pozadini, i ima pola RAM-a za bekap. Dolazi u ponudi sa 16 i 32GB NAND memorijom, koja se može povećati uz pomoć microSD kartice. Sa povećanjem ekrana, povećava se i baterija – model od 8 inča dolazi sa baterijom od 4,200 mAh, dok 9.7 inčni model dolazi sa baterijom od 6,000 mAH, u suštini tablet-i su isti.
Oba modela imaju rezoluciju od 1024 x 768 piksela na svojim PLS LCD ekranima i imaju 5MP kameru koja se nalazi na poleđini dok prednja kamera ima 2MP. Takođe imaju slične konekcije i senzore, kao što su WiFi, Bluetooth 4.0, Samsung-ova brza konekcija (Quick Connect), SideSync 4.0, i Smart Switch. Oba modela su se pojavila 1. maja ove godine i to po cenama od 229,99 američkih dolara za model od 8 inči, dok je cena modela sa ekranom od 9.7 inči 299,99 američkih dolara.


Više informacija na Tech LifeStyle.

 
vrh strane