Magazin
Početna strana > Magazin > IT shop > Stvoren za zabavu – Novi Toshibin 13,3-inčni Chromebook

Stvoren za zabavu – Novi Toshibin 13,3-inčni Chromebook

U varijantama sa Full HD IPS ili nereflektujućim HD ekranom, nevidljivim stereo zvučnicima sa Skullcandy® podešavanjima, Toshibin Chromebook 2 pruža realističan zvuk i sliku, i nudi sve što je potrebno za rad, učenje i zabavu.Kvalitetna zabava u svakoj prilici

Toshibin novi Chromebook pruža doživljaj zabave visokog kvaliteta, koji korisnici mogu da prenose i uživaju u njemu bilo gde. Svetao i oštar ekran dijagonale 33,8 cm (13,3 inča) dostupan je u zapanjujućoj Full HD rezoluciji koja prosto oživljava filmove, ili HD rezoluciji koja takođe daje oštre detalje. Bilo da pregledaju internet, igraju igrice kod kuće ili gledaju filmove na putu, korisnici mogu da upiju svaki detalj sa ekrana. Stereo zvučnici koje je podesila kompanija Skullcandy® su tu da upotpune zabavu, sakriveni pod tastaturom tako da pružaju više dubine i jasnoću svakom tonu.


Prenosivost i performanse

Sa masom od 1,35 kg i tankom siluetom, Toshibin Chromebook 2 je stvoren „za poneti“, zbog savršeno odmerenog balansa prenosivosti i performansi. Pune ivice i tačkasta tekstura završne obrade u blještavo srebrnoj boji daju standardnom dizajnu na preklop elegantan i moderan izgled. Prenosivost računara je poboljšana baterijom koja traje do 11,5 sati[1] i može da podrži celodnevni rad bez potrebe za strujnom utičnicom, bilo prilikom pregledanja sadržaja sa interneta u kafiću ili na putovanju. Uz snažni Intel® Celeron® procesor korisnici mogu realno da se oslone na ovaj računar za celodnevnu produktivnost ili zabavu.


Više informacija na Tech-lifestyle


 
vrh strane