Aktuelno
Početna strana > Aktuelno > Spremni za Evropsko prvenstvo

Spremni za Evropsko prvenstvo


Dragi kupci,

Bliži se Evropsko prvenstvo u košarci, i naša reprezentacija je spremna za pohod na zlato. Srebrni momci sa svetskog prvenstva su čitavog leta naporno radili na formi, i predvođeni selektorom Đorđevićem idu na prvenstvo sa ciljem da ponovo obraduju naciju medaljom.

Ovakva ekipa zaslužuje da se svaki njihov meč isprati, a za najbolji doživljaj tenzijom punih mečeva neophodan je dobar televizor. Tehnomanija je mislila na Vas! U septembru možete birati iz velike ponude pažljivo slektovanih modela po najboljim cenama. Iskoristite priliku da kupite nov uređaj, i to u najboljem trenutku – za vreme prvenstva! Obradujte sebe, ili Vama drage osobe vrhunskim televizorom i pritom ostvarite uštedu kupovinom u Tehnomaniji!

Naravno, nismo zaboravili ono po čemu je septembar najpoznatiji – početak školske godine. U skladu sa tekovinama 21. veka, školovanje se polako seli sa sveske i olovke na kompjuter. Naši đaci su danas izuzetno računarski obrazovani, mnogo brže i efikasnije rade sa računarima, kako kod kuće tako i u školi. Imajući ovo u vidu, u okviru specijalne „Back to school“ akcije Tehnomanije nalaze se brojni modeli laptopova, štampača, tableta i IT periferija. Obezbedite Vašim najmilijim sve što im je neophodno za rad i razonodu, a Tehnomanija se brine da za to dobijete najpristupačniju ponudu.

Kompletne kataloge ovih specijalnih ponuda možete pogledati na našem sajtu www.tehnomanija.rs, ili saznati pozivom call centra na 011/3-713-713, ili *001 za pozive iz svih mobilnih mreža.


To može samo Vaša Tehnomanija!


 
vrh strane