Magazin
Početna strana > Magazin > Mobilni telefoni > Specijalno izdanje HTC One M8 By Phunk Studio!

Specijalno izdanje HTC One M8 By Phunk Studio!

Šta bi trebalo da uradi veliki proizvođač telefona, pre nego što stigne novi model? Pa na primer da napravi specijalno izdanje, zar ne, ali bilo bi još bolje ako se napravi u limitiranom izdanju.

Što se tiče Tajvanskog proizvođača mobilnih (koji je inače navikao da pravi limitirane telefone), HTC se udružio sa kompanijom za savremenu umetnost i dizajnerski kolektiv Phunk Studio iz Singapura, da bi stvorili dosta jedinstvenih HTC One M8 telefona.

Svaki uređaj, od čega je 32 urađeno u ćilibar zlatnoj boji a 32 u glečer sivoj, ima ugravirani dezen koji je dizajniran od strane HTC-ovih i Phunk-ovih dizajnera, i bili su premijerno prikazani na izložbama dizajn kolektiva „Wonderment“ i Japanu, Singapuru i Hongkongu. Osim ponosnog izgleda, ostale karakteristike HTC One M8 telefona su već manje više poznate, ali ipak da vas podsetimo da ima veliki 5-inčni Full HD S-LCD 3 ekran, Corning Gorilla Glass 3,Qualcomm Snapdragon 801 SoC sa procesorom na 2.3GHz, 2GB RAM-a, i još dosta toga što već sigurno znate.


Više informacija na Tech Lifestyle

 
vrh strane