Magazin
Početna strana > Magazin > Televizori > Sony televizori WD65/WD60 - Zabava za sve

Sony televizori WD65/WD60 - Zabava za sve

Ovakav bi trebalo da bude doživljaj zabave. Pristupite svetu filmova, televizije i aplikacija i uživajte uz kvalitet slike koji prevazilazi Full HD. Sve to prati bogata i dinamična zvučna podloga.


HD uz dodatnu svetlinu

Doživite naš zadivljujući Full HD kvalitet slike, šta god da gledate. Jedinstveni procesor X-Reality PRO kompanije Sony analizira, čisti i doteruje slike kako biste dobili prelepo detaljan prikaz. X-Reality PRO poboljšava čak i sadržaj koji se prenosi u niskoj rezoluciji kako biste na uređaju kompanije Sony dobili sliku koja oživljava sve što gledate.
 

Ponovo otkrijte svaki detalj

X-Reality PRO poboljšava kvalitet svakog piksela radi postizanja izvanredne jasnoće slike. Kako se kadrovi analiziraju, svaka scena se upoređuje sa specijalnom bazom podataka slika radi doterivanja i smanjivanja količine šuma – za realističnu sliku. 

Tanak i uglađen

Zahvaljujući tankom profilu, ovaj televizor se besprekorno uklapa u životnom prostoru. Savršen je za montiranje na zid, dok vam njegov diskretni, uski okvir omogućava da se potpuno usredsredite na sliku.
 

Pronađite više zabavnog sadržaja koji volite

Bez obzira da li želite ponovo da otkrijete omiljeni film ili da samo pogledate YouTube video, mogućnosti su neograničene uz televizor kompanije Sony.
 

Photo Sharing Plus - Lako delite fotografije

Photo Sharing Plus predstavlja jednostavan način da sa prijateljima delite fotografije i video zapise na velikom ekranu. Preuzimajte ono što vam se najviše sviđa sa televizora dok prijatelji dele specijalne uspomene sa do 10 uređaja.
 

Preslikavanje prikaza - Sadržaj sa pametnog telefona na velikom ekranu

Preslikavanje prikaza vam omogućava da uživate u sadržaju i aplikacijama sa pametnog telefona na televizoru kompanije Sony. Prebacite sve uspomene u veliki format i uživajte u njima na velikom ekranu sa porodicom i prijateljima.
 

USB reprodukcija

Reprodukujte muziku, video klipove i kolekcije fotografija pomoću televizora zahvaljujući odličnoj USB reprodukciji u više formata. Uz podršku za širok opseg kodeka, možete da doživite vrhunsku raznolikost formata. Samo povežite i spremni ste. 

Razlike kod modela:

WD600: Aplikacije
WD655: DVB-T2 tjuner


 

FUNKCIJE

X-Reality PRO™: jasnija i doteranija slika

Uživajte u izvanrednoj jasnoći, oštrini i kvalitetu slike za sve što gledate. Naša kombinacija tehnologija za smanjanje šuma izoštrava i uklanja šum iz svake scene, pa slika obiluje jasnim detaljima.
 

Full HD 1080p2

Doživite nivo detalja koji pruža Full HD 1080p za sve zabavne sadržaje. Od Blu-ray Discs™ sadržaja i TV programa koji ste propustili do fotografija sa pametnog telefona, sve se prikazuje uz savršenu jasnoću na velikom ekranu uz ovaj BRAVIA® televizor.
 

Motionflow™ XR održava akciju glatkom  

Uživajte u glatkim i oštrim detaljima čak i u dinamičnim sekvencama uz Motionflow™ XR. Ova inovativna tehnologija kreira i umeće dodatne kadrove između originalnih. Upoređuje ključne vizuelne faktore u uzastopnim kadrovima, a zatim izračunava nedostajuću akciju u sekvencama koja se meri u delićima sekunde. Na nekim modelima dostupna je funkcija umetanja crnih kadrova, za pravi bioskopski prikaz bez zamućenja.
 

Tanki dizajn   

Ekran ima tanak okvir naglašen minimalističkom maskom, pa možete da se usredsredite na zabavu uz sliku koja se prikazuje skoro od ivice do ivice.
 

Odlična bežična zabava uz ugrađenu Wi-Fi® funkciju   

Lako se povežite na kućnu mrežu. Ugrađena Wi-Fi® funkcija omogućava vam da se slobodno povežete na mrežu i da pregledate filmove, uživate u video kanalima kao što je YouTube™ i da pristupate uslugama poput onih za TV program za zahtev. Najbolje od svega je što možete da prenosite zabavne sadržaje sa bežične kućne mreže i Interneta bez gomile kablova.
 

YouTube: Web video zapisi na velikom ekranu

Pokrenite aplikaciju YouTube i gledajte najnovije muzičke spotove i izuzetno popularne klipove na velikom ekranu televizora. Možete da se prijavite da biste pristupali plejlistama i videli prijave.
 

Učinite trenutak svojim uz Deljenje fotografija Plus   

Omogućite svima da dele specijalne foto-uspomene na velikom ekranu. Do deset osoba u prostoriji može bežično da šalje fotografije i klipove sa pametnih telefona3 direktno na BRAVIA® televizor, a u njima možete da uživate uz izbor opcionalne pozadinske muzike. Televizor čak kreira i namensku Wi-Fi® mrežu, što je idealno za goste.
 

Sadržaj sa pametnog telefona na velikom ekranu

Preslikavanje prikaza omogućava vam da na televizoru kompanije Sony uživate u sadržaju i aplikacijama sa pametnog telefona4. Prebacite sve uspomene u veliki format i uživajte u njima na velikom ekranu sa porodicom i prijateljima.
 

Odlična USB reprodukcija u više formata

Uživajte u omiljenom digitalnom sadržaju sa bilo kojeg USB memorijskog uređaja. Reprodukujte muziku, video klipove i kolekcije fotografija pomoću televizora zahvaljujući odličnoj USB reprodukciji u više formata. U podršku za širok opseg kodeka, možete da doživite vrhunsku raznolikost formata. Samo povežite i spremni ste.
 

Clear Phase za glatke, balansirane frekvencije  

BRAVIA® koristi snažni računarski model za analiziranje i kompenzovanje nepreciznosti u odzivu zvučnika. To postiže uzorkovanjem frekvencije zvučnika sa većom preciznošću. Te informacije se vraćaju radi poništavanja skokova ili padova u prirodnom odzivu zvučnika, što za rezultat ima čist i prirodan zvuk sa glatkom, ravnomernom reprodukcijom svih frekvencija.
 

Organizovanje kablova

Sakrijte kablove. Sve kablove možete uredno da organizujete na poleđini televizora i da sprovedete u postolje kako bi sve izgledalo sređeno.
 

Pretvorite televizor u digitalni snimač: Snimanje na USB

Čuvajte omiljene TV serije na spoljnom USB disku kako biste uživali u njima kad god poželite. Snimanje na USB čvrsti disk omogućava snimanje digitalnog programa jednim dodirom i pomoću tajmera na bilo koji USB čvrsti disk kapaciteta do 2 TB. Tokom gledanja serije samo pritisnite REC da biste započeli snimanje koje će se automatski zaustaviti na završetku programa.
vrh strane