Sony tablet Xperia Z2 - Odlična zabava i vrhunski dizajn


Želite vodootporan tablet, i pritom da bude najtanji i najlakši? Predstavljamo najbolje tehnologije kompanije Sony za televizore i zvuk u Xperia Z2 tablet računaru.


Reč je o tablet računaru za svaku priliku, sa izvanrednim kvalitetom slike i neverovatnog zvuka. Svaki svoj film možete pretvoriti u hit. Prepustite se akciji na ovom tabletu sa četvorojezgarnim procesorom i ekranom dijagonale 25,6 cm. Zahvaljujući tome što koristi najnovije tehnologije kompanije Sony za TV ekrane koje su optimizovane za mobilne uređaje, možete da uživate u vrhunskom obuhvatajućem doživljaju gledanja.

Svoju omiljenom muzikom možete ispuniti celu prostoriju - slušajte kao da ste na licu mesta, gde god da se nalazite. Xperia Z2 Tablet ima zvučnike sa tehnologijom S-Force Front Surround i onom za potiskivanje buke, što znači da dobijate jasan i glasan doživljaj zvuka. Ukoliko volite da igrate igrice, uz Z2 ćete iskusiti vrhunski doživljaj igranja, sa neverovatnim teksturama.

Zahvaljujući vrhunskim materijalima, Xperia™ Z2 Tablet je zaista izdržljiv. Uz debljinu od samo 6,4 mm i težinu od 426 g, zaista jeste najtanji i najlakši vodootporni tablet na svetu. Njegov ekran otporan na prašinu i grebanje, kao i potpuno vodootporno kućište dizajnirani su tako da omogućavaju korišćenje u svim sferama života.
Slike i video zapise možete snimati u svim uslovima osvetljenja i to u HD rezoluciji, pomoću fotoaparata od 8 MP sa tehnologijom EXMOR® RS za mobilne uređaje.

Takođe, Z2 tablet možete koristiti za upravljanje drugim uređajima, deljenje sadržaja između ekrana i kao savršenog pomoćnika za istovremeno obavljanje više zadataka uz doživljaj televizije. Nema kablova, nema dugmadi, nema muke.


Preuzeto iz novina Informer, rubrika Inovacija