THM Blog
Sofisticirana jačina

Zenbook kompanije Asus je prefinjeno izrađen Ultrabook™ laptop računar koji predstavlja jedinstvo stila, performansa i praktične upotrebne vrednosti.

UX303 podiže segment izdržljivih računara na novi nivo. Kućište ultra laganog Zenbook-a klasičnih linija izrađeno je od aluminijuma – prednji profil je tanak svega 3mm. Ženstven je, elegantan, vanvremenski i moćan.

Iskusite neverovatno detaljne slike na QHD+ ekranu osetljivom na dodir, dijagonale 13.3 inča i neverovatne rezolucije od 3200 x 1800 piksela – pet puta više od standardnih HD ekrana. Sa 300niti osvetljenja, rasponom kontrasta od 770:1 i mat premazu – crne boje su intenzivnije, bele su izuzetno blještave, pružajući široki aspekt preciznih boja. Bićete zaista zapanjeni živopisnim i prirodnim bojama na fotografijama i video materijalima. IPS panel vam pruža širok ugao gledanja od 170 stepeni, što znači da možete uživati u slici bez distorzija bez obzira iz kog ugla gledali. Takođe, video pozivi će izgledati idealno u kombinaciji sa ugrađenom 720p HD kamerom.

Kada zavirite ispod elegantnog izgleda, čeka vas Intel® Core™ i7 procesor najnovije generacije, NVIDIA® GeForce® GT840M grafička kartica sa 2GB memorije, i ultra brzi hard disk - Zenbook UX303 će uvek biti spreman kada i vi. Takođe, opremljen je i USB 3.0 SuperSpeed ulazima, koji dozvoljavaju i do 10x brži prenos podataka nego USB 2.0 standard. Ekskluzivna ASUS USB Charger+ tehnologija punjenja znači da se uređaji napune i duplo brže u poređenju sa standardnim USB portovima.

Za kraj bismo još spomenuli da je opremljen novom verzijom Bluetooth-a – 4.0, kao i mrežnim standardom 802.11ac koji pruža potpuno mobilnu fleksibilnost jer podržava i stare 2.4GHz i nove 5GHz bežične mreže za super brze performanse bez smetnji.

Preuzeto iz novina Informer, rubrika Inovacija