Magazin
Početna strana > Magazin > Mali kućni aparati > Sloboda pokreta uz Bosch usisivač bez kabla

Sloboda pokreta uz Bosch usisivač bez kabla


Da li Vas kabl usisivača ometa prilikom usisavanja? Predstavljamo Vam prvi Bosch usisivač bez kabla sa istim performansama usisavanja kao klasičan usisivač. Athlet je prvi Bosch usisivač koji ima motorizovanu AllFloor HighPower četku u kombinaciji sa visoko efikasnom SensorBagless™ tehnologijom koja obezbeđuje rezultate čišćenja kao usisivači od 2400W.

Novi Athlet i širok opseg njegovih funkcija zadovoljiće svaki zahtev kupca – izvanredna efikasnost čišćenja kako na parketu tako i na pločicama i tepihu. Efikasan sistem za odvajanje prašine, zajedno sa aerodinamičkim optimizovanim HighPower sistemom za protok vazduha, osigurava visok nivo protoka vazduha pri niskom otporu vazduha. Rezultat je temeljno čišćenje i posebno visok nivo energetske efikasnosti. Ostvarite visoke performanse, bez pratećih troškova održavanja, zahvaljujući SensorBagless ™ tehnologiji sa SensorControl. SensorControl kod Athlet usisivača signalizira ako filter treba očistiti tako da aparat uvek usisava na optimalnom nivou performansi, čak i nakon višegodišnjeg korišćenja. Ultra je lagan i omogućava Vam maksimalnu fleksibilnost tokom usisavanja oko i ispod nameštaja, ujedno Athlet ima atraktivan, tanak dizajn koji štedi prostor i može se lako smestiti i čuvati u bilo kom slobodnom prostoru u Vašem domu. Zahvaljujući fleksibilnim četkama, Athlet je lak za manevrisanje što omogućava da usisivač bude pouzdan čak i na teško dostupnim mestima i na mestima gde ne postoji priključak za struju.

Još jedan plus su veoma izdržljive Lithium Ion baterije sa kratkim vremenom punjenja, dugim vremenom rada i dugim životnim vekom. Nakon samo 3 sata punjenja baterija je puna 80%, a puna baterija vam omogućava do 60 minuta rada bez prekida. Na ovaj način sa Athlet usisivačem dobijate vrhunske rezultate čišćenja u lakom i priručnom aparatu.

Modeli:

BCH 6ATH25
BCH 6ATH18A
vrh strane