Magazin
Početna strana > Magazin > Robne marke > SCHOCK

SCHOCK

Kompanija Schock izumela je “granitne” sudopere i više od dvadeset godina vodeći je međunarodni proizvođač na tom polju. 85 % materijala korišcćenih kod Schock-ovih sudopera jeste kvarc, najtvrđi sastojak granita. U poslednjih dvadeset godina granitne sudopere razvijene i patentirane od strane kompanije “Schock”, dostigle su visoku reputaciju proizvoda najvišeg kvaliteta. Više od milion takvih sudopera proda se u svetu svake godine.
 
Granit korišćen kod Schock-ovih sudopera kombinovan je sa kvalitetnim akrilom, kako bi se dobio tvrd, kompozitni materijal koji je otporan na pukotine i prljavštinu ali i zaslužan za dugi vek sudopera.

Najveća prednost ovih sudopera je u zatvorenoj i glatkoj površini, 100 % bez pora koja sprečava sakupljanje bakterija. Prirodni srebrni joni u sudoperama, sprečavaju širenje bakterija od samog početka i to trajno bez naknadnog hemijskog tretiranja. Ti joni se aktiviraju u kontaktu sa vlagom i uništavaju sve trajno i pouzdano. Time pružaju 30% više higijene i 3 puta su čvršće od klasičnih granitnih sudopera.
Schock-ov asortiman trenutno obuhvata četiri materijala koji su svi proizvedeni u Schock-u. Više od 40 aktivnih patenata dokazuje vodeću poziciju kompanije i jedinstvenu sposobnost za inovaciju u oblasti granitnih sudopera.

Materijali su specijalno razvijeni da zadovolje zahteve modernih kuhinja i da odole svakodnevnici bez tragova korišćenja. Ove sudopere izuzetno su izdržljive i jednostavne za čišćenje- crno vino, kafa kao i kamenac ne ostavljaju nikakve tragove.Schock-ov prioritet je svakako i otpornost njihovih proizvoda. Sve sudopere su napravljene od dugoročnih materijala koji štite životnu sredinu. Proizvode se isključivo u Nemačkoj, po najvišim standardima kvaliteta.

 
vrh strane