Magazin
Početna strana > Magazin > Bela tehnika > Savršeno jednostavna

Savršeno jednostavna

Prva stvar koju ćete primetiti na Samsung WW10H9600EW veš mašini su velika kristalno plava vrata, sa dvostrukom metalnom šarkom koja se mogu širom otvoriti i znatno olakštai ubacivanje i vađenje veša. Ono što ovu mašinu čini jedinstvenom, pored njenog dizajna, jeste mogućnost upravljanja njenim funkcijama čak i kada niste kod kuće.

Više ne morate da čekate da se ciklus pranja završi, zahvaljujući inovativnim smart funkcijama kompanije Samsung. Smart kontrola omogućava daljinsku kontrolu i nadzor Samsung mašine za pranje veša pomoću aplikacije - sa bilo kog mesta, u kući ili izvan nje, na kom postoji bežična mreža, možete u trenutku da je pokrenete ili pauzirate, kao i da vodite računa o izboru ciklusa, preostalom vremenu i upozorenjima o završetku ciklusa. Na taj način ćete znati da je veš dobro opran i, pri tom, nećete morati da čekate uz mašinu dok se ciklus ne završi.

A sada jedna zanimljivost za muškarce - pranje više nije komplikovano. Samsung mašina za pranje veša nema zbunjujuću dugmad i složene kontrole. Umesto toga, ona poseduje veliki LCD ekran u boji sa dijagonalom od 5”, u potpunosti osetljiv na dodir, koji omogućava mnogo jednostavnije i lakše pranje veša – baš po vašoj meri.

Četiri senzorske tehnologije otkrivaju informacije o pranju veša, poput količine veša za pranje, potrebne količine vode i deterdženta i stepena zaprljanosti, na osnovu kojih potom biraju optimalan program pranja, a zahvaljujući Eco Bubble™ tehnologiji uštedećete ogromnu količinu energije. Pre nego što započne normalan ciklus, aktivira se jedinstveni generator mehurića. On pomoću vazduha i vode generiše mehuriće koji rastvaraju i aktiviraju deterdžent, omogućavajući mu da brzo prodre u svako vlakno tkanine i sa lakoćom ukloni prljavštinu i fleke.

Preuzeto iz novina Informer, rubrika Inovacija
vrh strane