Samsung televizori - totalno zakrivljena rešenja


Kompanija Samsung predstavila je proširenu liniju zakrivljenih televizora i audio proizvoda koji korisnicima pružaju "Totalna zakrivljena rešenja".


Proširena linija obuhvata 17 zakrivljenih televizora u FHD, UHD i LED varijanti, dijagonala od 48 do 105 inča, revolucionarni savitljivi UHD TV od 105 inča i novi zakrivljeni zvučnik.

Zakrivljeni UHD TV od 105 inča, sa panoramskim aspektom od 21:9, rezolucijom ekrana od 5120 x 2160 piksela, a uz to, Samsungova tehnologija kvaliteta slike Peak Illuminator pravi suptilne razlike osvetljenosti i kontrasta za bolje detalje, čak i u najtamnijim scenama. Samsungov zakrivljeni UHD TV od 105 inča poseduje ugrađene zvučnike snage 160W.Samsung je takođe predstavio prvi i najveći savitljivi televizor UHD TV za evropsko tržište. Sa svestranim i upečatljivim UHD displejom od 105 inča i aspektom od 21:9, Samsung savitljivi UHD TV se besprekorno pretvara iz ravnog u zakrivljeni zbog čega dopušta korisnicima da odluče kako žele da gledaju televiziju – na ravnom ili zakrivljenom panelu a sve radi optimalnog iskustva gledanja.

Najnovija kreacija iz Samsunga takođe omogućava zakrivljenost od ekvivalenta 4,2 metra, a nudi UHD zatamnjivanje i UHD unapređivanje za detaljnije prilagođavanje slike, smanjivanje svetlosne difuzije i veći kontrast.


Proširujući zakrivljeno iskustvo i izvan okvira TV uređaja, Samsung je najavio pojavljivanje HW-H7500 i HW-H7501 , prvih zakrivljenih zvučnika koji se uklapaju sa Samsungovim zakrivljenim televizorima. Elegantni zakrivljeni dizajn zvučnika podseća na simfonijsku koncertnu dvoranu, sa 8.1 zvučnim sistemom i moćnim okružujućim zvukom sa svake strane.

Samsung je takođe predstavio najnoviji bežični audio uređaj za više prostorija , M3 koji nudi dvosmernu funkciju zvučnika i jednostavnu kontrolu pomoću smart uređaja korisnika, kojima jednostavno spajaju više muzičkih izvora u jedan sistem.