Samsung mobilni telefon Galaxy S4

Obogatite svoj život, pojednostavite ga i unesite još više zabave u njega

Vaš saputnik

Obogatite svoj život, pojednostavite ga i unesite još više zabave u njega. Kao pravi životni saputnik, novi Samsung GALAXY S4 nam približava i snima one zabavne trenutke koje provodimo zajedno. Svaka funkcija je dizajnirana tako da pojednostavi svakodnevne rutine. Štaviše, dovoljno je brižljiv, tako da prati naše zdravlje i blagostanje. Jednostavno rečeno, Samsung GALAXY S4 je tu za vas.

Dvostruka kamera

Pogledajte obe strane priče

Dve kamere, jedna izuzetna fotografija. Snimajte svoje životne trenutke „tu sam bio“ tako što ćete uzastopno snimati prednjom i zadnjom kamerom.

Zvuk i snimak

Slušajte svoje fotografije

Uz svaku sliku koju snimite na Samsung GALAXY S4 uređaju može da ide i zvuk. Tako da sada možete da se prisetite šta je rečeno, šta reprodukovano i slušano, a ne samo kako je nešto izgledalo. Time se dodaje još jedan nivo uzbudljivosti koji vam pomaže da ponovo oživite i delite svaki trenutak na svakoj slici mnogo živopisnije.

Snimak drame

Snima svaku radnju na jednoj fotografiji

Dobićete niz fotografija u jednom kadru kako biste napravili kolaž koji će ispričati priču bolje od jedne fotografije. Snimak drame vam omogućava da snimite niz slika svakog objekta koji se kreće i da ih sastavite – tako da možete videti
detaljnu radnju koja je savršeno objedinjena u jednu veoma dinamičnu fotografiju.

Grupno reprodukovanje - deljenje muzike

Delite uživanje sa prijateljima

Okupite prijatelje i omogućite im da zajedno, istovremeno uživaju u muzici koju reprodukujete. Bežično povežite više Samsung GALAXY S4 telefona da biste igrali igre i delili fotografije i dokumente. Okupite sve Samsung GALAXY S4 telefone i napravite moćan sistem zvuka koji povećava kvalitet zvuka i podržava žurku.

Album sa pričama

Album za svaku priliku

Neka Samsung GALAXY S4 organizuje vaše fotografije i kreira albume na osnovu specifičnih događaja ili da ih prilagodi na način koji vi želite. Čak možete primeniti i teme i odabrati različite rasporede. Zatim odštampajte fotografije i imaćete uspomene u ruci.

Samsung centar

Zaustavljanje i kupovina bilo kog sadržaja koji želite

Uz Samsung GALAXY S4 možete da na jednom mestu pregledate i kupujete bilo koji sadržaj koji je na raspolaganju u svakom Samsung centru. Video snimke, igre, muziku, učenje – sve ovo se nalazi u jednoj integrisanoj prodavnici. Ona ima ono što tražite i to se lako koristi i izloženo je kao u modernom časopisu.
* Usluga se može razlikovati u zavisnosti od zemlje.

S prevodilac

Nema više jezičkih barijera

Recite ili napišite u poruci ono što želite da vam se prevede i novi Samsung GALAXY S4 će pročitati prevod ili ga poslati u poruci. Samsung GALAXY S4 je zgodan pratilac na putovanju u inostranstvo jer vam omogućava da lako komunicirate sa lokalnim stanovništvom, otkrivate egzotična strana jela i da istražujete skrivena zanimljiva mesta širom sveta.
Podrška: engleski, nemački, francuski, kineski, španski, italijanski, japanski i korejski.
* S prevodilac se oslanja na povezivanje podataka i raspoloživi jezici su ograničeni. Mogu se primeniti dodatni uslovi i / ili tarife. Rezultati mogu da se razlikuju u skladu sa prilikom.

ChatON

Više načina za komuniciranje

Delite ono što se nalazi na ekranu sa nekim prijateljem, čak i ako se oboje nalazite na potpuno različitim mestima. Umesto da samo čujete šta imaju u planu, pogledajte šta zapravo vaša porodica i prijatelji rade, koristeći dvostruku kameru. Povežite se sa dvoje prijatelja ili članova porodice, na prisnijem nivou.

Prikaz oblačića

Jednostavan i nov pristup u odnosu na uobičajeni dodir

ㆍUštedite vreme tako što ćete imati brzi pregled, a da ne morate da otvarate čitav sadržaj.
ㆍPrikaz oblačića olakšava i čini izuzetno praktičnim uvećavanje sadržaja i fotografija, pregledanje e-poruka i brzo biranje tako samo prelazite prstom iznad ekana.
ㆍPodržane funkcije: Pregled informacija, Pregled napredovanja, Pregled brzog biranja, Lupa za veb stranicu.

Pokret u vazduhu

Jednostavan i nov pristup u odnosu na uobičajeni dodir.

ㆍKontrolišite telefon tako što ćete samo mahnuti rukom iznad ekrana, bez pravog dodira po njemu.
ㆍ Samo mahnite preko ekrana da biste bacili pogled na sadržaj. Odgovorite brže na pozive tako što ćete se javiti pomoću funkcije Pokreta u vazduhu
ㆍPodržane funkcije: Brzi pregled, Prelazak pokretom ruke, Pretraživanje pokretom ruke, Pokret u vazduhu, Prihvatanje poziva pokretom ruke

Samsung pametna pauza

Telefon koji prati svaki vaš pokret

Nadograđujući funkciju modela Galaxy S3, Pametno zadržavanje, Samsung GALAXY S4 zna šta radite i intuitivno se kreće zajedno sa vama – automatski se pomera nagore ili nadole po e-porukama ili veb sajtovima, kada nagnete telefon sa jedne strane na drugu. Kada god skrenete pogled, Samsung GALAXY S4 obavezno pauzira ono što ste gledali kako ne biste ništa propustili. Neverovatno! Pametno pauziranje nastavlja tamo gde ste stali kada ponovo vratite pogled na ekran.

Samsung Home Sync

Uživajte u svom ličnom oblaku

ㆍSamsung HomeSync je optimalan lični uređaj na oblaku koji služi za porodičnu zabavu. Sa kapacitetom memorije od 1 TB, Samsung HomeSync čuva gomilu snimljenih slika i video snimaka gde god da se vi i članovi vaše porodice nalazite.
ㆍDonesite Android igre, filmove, TV emisije i strimovani sadržaj direktno u dnevnu sobu, na veliki televizor sa živim prikazom. Mirror Mouse, specijalizovana funkcija za navigaciju na uređaju Samsung GALAXY S4, predstavlja mnogo jednostavniji i lakši način za uživanje u svim funkcijama koje ima Samsung HomeSync!

Samsung WatchON

Vrhunski daljinski upravljač za televizor

Povežite Samsung GALAXY S4 na sistem za kućnu zabavu i prepustite mu ulogu TV eksperta. On predlaže različite programe na osnovu vaših želja, obezbeđuje raspored programa i pretražuje kanale umesto vas.
Samsung GALAXY S4 vam čak dozvoljava da daljinski upravljate televizorom ili Set Top Box uređajima. Zato se zavalite, opustite i prepustite posao upravljanja televizorom uređaju Samsung GALAXY S4.

S Health

Ostvarite više za svoje zdravlje

Ostanite aktivni i u dobroj kondiciji uz Samsung GALAXY S4. On će pratiti vaše vežbanje, dnevni unos i nivoe težine. Obezbedite trenutni status okruženja za svoje aktivnosti pomoću Samsung GALAXY S4 funkcije Nivo komfora. On pokazuje vaš nivo komfora na osnovu temperature i vlažnosti vazduha. Nadgledajte svoj napredak pomoću Tabele zdravlja i raznih grafikona. Zajedno uz Samsung GALAXY S4 motivisanost za bolje zdravlje nikada nije bila toliko jednostavna.

Prilagođavanje displeja

Optimizovane postavke displeja koje odgovaraju vama

Odmorite oči i dozvolite da Samsung GALAXY S4 prilagodi vaš prikaz.
Uz 7 automatskih i 4 ručna režima, Samsung GALAXY S4 obezbeđuje optimalan doživljaj prikaza. Gledajte omiljene video snimke, igre, knjige i e-poruke prikazane uz fantastičan kvalitet boja. Ostvarite savršen i optimizovan prikaz uz Samsung GALAXY S4.

Prilagođavanje zvuka

Zvuk, onako kako treba da se čuje

Slušajte sve uz pravi balans i savršenu jačinu zvuka koji su prilagođeni vama. Samsung GALAXY S4 pojačava i utišava muziku i podešava balans zvuka nalevo i nadesno na osnovu onoga što čujete, izvora zvuka i vaših želja. Samsung GALAXY S4 obezbeđuje optimalan doživljaj zvuka skrojen po vašoj meri.

Živite u svetu neograničenih mogućnosti

Dizajn uređaja Samsung GALAXY S4 prkosi stereotipima.
Neverovatno širok FULL HD Super AMOLED ekran savršeno se uklapa u izuzetno tanak okvir koji je deo kućišta od specijalnog polikarbonata, tako da je to najlakši i najprefinjeniji GALAXY do sada.